Шоубизнес

21.02.201211:58

Наследник на престола на Монако влезе в болница, след като се би в...

Пиер Казираги, син на Каролина Монакска, е хоспитализиран, след като е ранен при нощно сбиване в нюйоркски клуб. Това предава АФП, позовавайки се на съобщение на "Ню Йорк Пост". Казираги, внук на холивудската легенда Грейс Кели, е бил в клуба в събота, когато той и приятели са влезли в конфликт с бившия собственик на клуба в... прочети още »
21.02.201211:47

Clawfinger идват на Sofia Rocks 2012

Името Clawfinger e радост за феновете на нестандартния метъл. На 7 юли 2012 г. в първия ден от фестивала Sofia Rocks на сцената на Стадион Васил Левски ще се качи и една от най-неподражаемите и неподлежащи на дефиниция банди, която се радва на огромна дългогодишна и лоялна публика както в Европа, така и в България. За тях е измислено... прочети още »
21.02.201209:41

Адел и Ед Шийрън с най-много шансове за награди "БРИТ"....

Най-престижните музикални награди на Острова – "БРИТ" (BRIT Awards) ще бъдат раздадени тази вечер. Младият изпълнител Ед Шийрън (Ed Sheeran) се оказа изненадващото име с най-много номинации. Основните светлини на церемонията обаче вероятно ще бъдат запазени за поредния триумф на Адел (Adele), която през миналата седмица си... прочети още »
20.02.201210:34

Phuture Shock стоплиха феновете с новото си видео

Phuture Shock представиха новото си видео, пълно с любов и слънчеви лъчи, на специален концерт в Sofia Live Club. Името на песента е "Sweet Lovin'", а именно с нея Phuture Shock спечелиха участие на фестивала Eurosonic в Грьонинген, Холандия, който се случи в началото на 2012 година. На сцената в Холандия Phuture Shock свириха с... прочети още »
18.02.201218:33

Погребението на Уитни Хюстън на живо

На 18 февруари, точно една седмица след като бе намерена мъртва във ваната в хотелската си стая в Лос Анджелис, Уитни Хюстън (Whitney Houston) – една от най-успешните поп изпълнителки в историята с над 170 млн. продадени копия от записите си, ще бъде погребана в гробището Феървю в Уестфийлд, Ню Джърси. Събитието ще бъде предавано на... прочети още »
17.02.201209:21

Адел слиза от сцената за 5 дни, а не за 5 години

Адел (Adele) се нанесе в имение за 7 млн. паунда в Западен Съсекс. Изпълнителката на хита "Rolling In The Deep" не е собственик на имота, а го е наела за около 15 000 паунда на месец. Имението има 10 спални, два плувни басейна, гараж за хеликоптер, тенис корт и медиа център. Певицата нарича къщата си "клише" и споделя,... прочети още »
17.02.201208:56

Бионсе вече работи по два нови проекта

Въпреки че са родители от едва няколко дни, Бионсе (Beyonce) и Джей Зи (Jay-Z) предпочетоха да не губят време и вече работят по новата си музика, съобщават американските медии. "Разговорите относно следващия албум (на Бионсе) започнаха току-що. Имаме два предстоящи проекта", разкри в интервю текстописецът Райън Тедър.... прочети още »
17.02.201207:21

Боби Браун все пак е поканен на погребението на Уитни

Арета Франклин и Стиви Уондър ще пеят на погребалната церемония на Уитни Хюстън (Whitney Houston), която ще се състои утре в родния й град Нюарк. Въпреки първоначалните информациите, че семейството на Уитни е забранило на бившия й съпруг Боби Браун да присъства, информационните агенции днес предават, че той е поканен. Очакват се още... прочети още »
16.02.201210:54

Не пускат Боби Браун на погребението на Уитни

Бившият съпруг на поп дивата Уитни Хюстън (Whitney Houston) Боби Браун е получил забрана да присъства на погребението й. Певицата ще бъде погребана в родния й град Нюарк в събота и според запознати източници семейството на Хюстън не иска бившия й съпруг да присъства. Техният съвместен живот беше белязан от употребата на наркотици и домашно... прочети още »
16.02.201208:51

Предават пряко погребението на Уитни Хюстън

Прощалната церемония с поп звездата Уитни Хюстън (Whitney Houston) в град Нюарк, щат Ню Джърси, ще бъде предавана пряко. От погребалната агенция разясниха, че кадрите от църквата ще се излъчват директно по телевизиите и в интернет. От агенцията уточниха, че около баптистката църква "Нова надежда" ще бъдат монтирани огромни... прочети още »
15.02.201212:24

Дебютният албум на Емели Сандей е вече на пазара

Дебютният студиен албум на Емили Сандей (Еmeli Sande) "Our Version Of Events" включва трите издадени до момента сингли на певицата – "Heaven", "Daddy" и "Next To Me", които веднага след излизането си се превърнаха в хитове. В диска са включени още 11 парчета, сред които и "Hope", което е... прочети още »