Шоубизнес

21.02.201211:47

Clawfinger идват на Sofia Rocks 2012

Името Clawfinger e радост за феновете на нестандартния метъл. На 7 юли 2012 г. в първия ден от фестивала Sofia Rocks на сцената на Стадион Васил Левски ще се качи и една от най-неподражаемите и неподлежащи на дефиниция банди, която се радва на огромна дългогодишна и лоялна публика както в Европа, така и в България. За тях е измислено... прочети още »
21.02.201209:41

Адел и Ед Шийрън с най-много шансове за награди "БРИТ"....

Най-престижните музикални награди на Острова – "БРИТ" (BRIT Awards) ще бъдат раздадени тази вечер. Младият изпълнител Ед Шийрън (Ed Sheeran) се оказа изненадващото име с най-много номинации. Основните светлини на церемонията обаче вероятно ще бъдат запазени за поредния триумф на Адел (Adele), която през миналата седмица си... прочети още »
20.02.201210:34

Phuture Shock стоплиха феновете с новото си видео

Phuture Shock представиха новото си видео, пълно с любов и слънчеви лъчи, на специален концерт в Sofia Live Club. Името на песента е "Sweet Lovin'", а именно с нея Phuture Shock спечелиха участие на фестивала Eurosonic в Грьонинген, Холандия, който се случи в началото на 2012 година. На сцената в Холандия Phuture Shock свириха с... прочети още »
18.02.201218:33

Погребението на Уитни Хюстън на живо

На 18 февруари, точно една седмица след като бе намерена мъртва във ваната в хотелската си стая в Лос Анджелис, Уитни Хюстън (Whitney Houston) – една от най-успешните поп изпълнителки в историята с над 170 млн. продадени копия от записите си, ще бъде погребана в гробището Феървю в Уестфийлд, Ню Джърси. Събитието ще бъде предавано на... прочети още »
17.02.201209:21

Адел слиза от сцената за 5 дни, а не за 5 години

Адел (Adele) се нанесе в имение за 7 млн. паунда в Западен Съсекс. Изпълнителката на хита "Rolling In The Deep" не е собственик на имота, а го е наела за около 15 000 паунда на месец. Имението има 10 спални, два плувни басейна, гараж за хеликоптер, тенис корт и медиа център. Певицата нарича къщата си "клише" и споделя,... прочети още »
17.02.201208:56

Бионсе вече работи по два нови проекта

Въпреки че са родители от едва няколко дни, Бионсе (Beyonce) и Джей Зи (Jay-Z) предпочетоха да не губят време и вече работят по новата си музика, съобщават американските медии. "Разговорите относно следващия албум (на Бионсе) започнаха току-що. Имаме два предстоящи проекта", разкри в интервю текстописецът Райън Тедър.... прочети още »
17.02.201207:21

Боби Браун все пак е поканен на погребението на Уитни

Арета Франклин и Стиви Уондър ще пеят на погребалната церемония на Уитни Хюстън (Whitney Houston), която ще се състои утре в родния й град Нюарк. Въпреки първоначалните информациите, че семейството на Уитни е забранило на бившия й съпруг Боби Браун да присъства, информационните агенции днес предават, че той е поканен. Очакват се още... прочети още »
16.02.201210:54

Не пускат Боби Браун на погребението на Уитни

Бившият съпруг на поп дивата Уитни Хюстън (Whitney Houston) Боби Браун е получил забрана да присъства на погребението й. Певицата ще бъде погребана в родния й град Нюарк в събота и според запознати източници семейството на Хюстън не иска бившия й съпруг да присъства. Техният съвместен живот беше белязан от употребата на наркотици и домашно... прочети още »
16.02.201208:51

Предават пряко погребението на Уитни Хюстън

Прощалната церемония с поп звездата Уитни Хюстън (Whitney Houston) в град Нюарк, щат Ню Джърси, ще бъде предавана пряко. От погребалната агенция разясниха, че кадрите от църквата ще се излъчват директно по телевизиите и в интернет. От агенцията уточниха, че около баптистката църква "Нова надежда" ще бъдат монтирани огромни... прочети още »
15.02.201212:24

Дебютният албум на Емели Сандей е вече на пазара

Дебютният студиен албум на Емили Сандей (Еmeli Sande) "Our Version Of Events" включва трите издадени до момента сингли на певицата – "Heaven", "Daddy" и "Next To Me", които веднага след излизането си се превърнаха в хитове. В диска са включени още 11 парчета, сред които и "Hope", което е... прочети още »
15.02.201209:47

Погребват Уитни Хюстън в събота в 19 часа българско време

Поп звездата Уитни Хюстън (Whitney Houston) ще бъде погребана в събота в баптистката църква на Ню Джърси, където е пяла за пръв път като дете, съобщи БТА. Собственикът на погребалната къща "Уигам", същата, която се погрижи за погребението на бащата на Уитни Джон Хюстън през 2003 г., каза, че погребението на звездата ще се състои... прочети още »