Шоубизнес

22.12.201109:40

Лейди Гага е щастлива, че е номинирана за "Оскар"

Лейди Гага коментира номинацията си за наградите "Оскар". Дуетът на Гага със сър Елтън Джон "Hello Hello", част от саундтрака на анимационния филм "Гномео и Жулиета", е включен в списъка от 39 песни, които ще се конкурират за статуетката. Коментарът на Лейди Гага в Туитър:"Тъкмо разбирам, че дуетът... прочети още »
22.12.201109:32

Бронзова статуя на Стив Джобс в Будапеща

Голяма бронзова статуя на съоснователя на Apple Стив Джобс беше открита в Будапеща, два месеца след смъртта му. Инициативата е на унгарска софтуерна компания. Джобс почина на 5 октомври, след дълга битка с рака.   Статуята е висока почти два метра и е направена от унгарския скулптор Ерно Тот . Джобс е облечен с поло, дънки,... прочети още »
21.12.201118:19

Чуй общото парче на Пол Макартни и Ерик Клептън

Пол Макартни разпространи сингъла "My Valentine", който е съвместен проект с Ерик Клептън. Легендата от "The Beatles" подготвя и нов албум, който ще носи същото заглавие и ще се появи на пазара на 7 февруари. Очаква се в албума да има няколко кавъра на песни, които са го вдъхновявали през детството му, както и две нови... прочети още »
21.12.201117:46

Хиляди се сбогуваха със Сезария Евора

Хиляди жители на Кабо Верде се събраха в най-големия град на о-в Сао Висенте, за да изпратят певицата Сезария Евора. "Босоногата дива" почина в събота на 70-годишна възраст. По улиците хиляди разплакани хора пееха песните й, докато специална процесия съпровождаше ковчега й до мястото за поклонение. На официалната церемония по... прочети още »
21.12.201116:14

Трите най-големи расистки скандала в шоубизнеса през 2011 година

Холандското списание Jackie Magazine нарече певицата Риана "негърска кучка". Моментално последваха гневни реакции на фенове, а и на самата изпълнителка на хита на "We Found Love".  Риана написа на страницата си в Twitter: "Слагате две думи заедно, в опит да унижите, това е лишено от смисъл...С цялото ми... прочети още »
20.12.201115:43

Дуетът на Лейди Гага и Елтън Джон е номиниран за Оскар

Американската поп звезда Лейди Гага е сред номинираните за "Оскар" за най-добра песен към филм. Дуетът на певицата с Елтън Джон "Hello Hello", част от саундтрака на анимационния филм "Гномео и Жулиета", е включен в списъка от 39 песни, които ще се конкурират за статуетката. От този списък ще останат  пет... прочети още »
20.12.201114:40

Джон Бон Джоуви опроверга слуховете, че е мъртъв

Музикантът Джон Бон Джоуви реши да опровергае слуховете, че е починал, които плъзнаха в интернет. От вчера "новината", че музикантът е получил инфаркт не спираше да обикаля из жълтите медии. Доказвайки, че не само е жив и здрав, но и с отлично чувство за хумор, рокаджията се снима пред коледната си елха, като на фотоса държи... прочети още »
20.12.201109:28

Най-успелите под 30

Престижното списание "Forbes" подреди списък с най-успелите млади хора под 30 години. Място в класацията намериха основателят на Facebook Марк Зукърбърг, екстравагантната Лейди Гага и поп-сензацията Адел. Forbes са подредили най-успешните ненавършили 30 в 12 категории - от музика и технологии до политика и защита на човешките... прочети още »
19.12.201113:05

Риана пак болна, за малко да провали концерт

Поп звездата Риана (Rihanna) се бори със заболяване по време на концерт в Португалия в събота и дори избяга от сцената по средата на едно от изпълненията си, за да повърне. Барбадоската красавица изпълни най-големите си хитове пред публиката в зала Атлантико Арена в Лисабон, но почитателите й останаха объркани, когато тя изчезна по време на... прочети още »
19.12.201112:48

Представяме ви "Better Than I Know Myself" на Адам Ламбърт

Суперзвездата Адам Ламбърт (Adam Lambert) официално обяви, че поготвя втория си студиен албум. Той ще се казва "TRESPASSING" и излиза на 20 март догодина. Албумът ще излезе у нас на музикалния пазар в деня на световната му премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment. Първият сингъл се казва "Better Than Know... прочети още »
19.12.201112:31

Лейди Гага пусна коледен албум

Екстравагантната певица Лейди Гага (Lady Gaga) реши да зарадва "малките чудовища”, както обича да нарича феновете си, поднасяйки им подарък от четири изпълнени на живо коледни парчета. Записите, намерили място в празничната компилацията "A Very Gaga Holiday” са от концерта на Лейди Гага за Деня на благодарността,... прочети още »