Шоубизнес

23.12.201115:18

U2 е групата с най-успешни концерти през годината

Музикантите от U2 са направили най-успешните концерти тази година, показа класацията на Билборд. Според авторите турнето "360 градуса" е спечелило над 293 млн. долара. Така ирландската рок група повтаря постижението си от миналата година, когато отново имаше най-успешното турне. В тазгодишната класация на второ място отново е... прочети още »
23.12.201114:51

Алла Пугачова се омъжва за 5-ти път

Руската звезда Алла Пучагова за пореден път ще мине под венчилото. 62 годишната певица ще каже "да" на своя 35 годишен избраник Максим Галкин в навечерието на Коледа. Певицата признава, че младият й любовник непрекъснато я глези и не й позволява да върши домакинска работа, с която се справяла армия от прислуга. По думите й тя... прочети още »
22.12.201114:55

Мадона пуска новия си сингъл през януари

Арестуваха мъж, заподозрян, че е пуснал новата песен на Мадона в интернет. "Gimme All Your Luvin’" изтече в мрежата преди няколко седмици и това доста подразни Кралицата на попа. Според информация от полицията, мъжът с инициали J.M.R., който е голям фен на Мадона, е бил арестуван на 21 декември, повдигнати са му обвинения и... прочети още »
22.12.201109:40

Лейди Гага е щастлива, че е номинирана за "Оскар"

Лейди Гага коментира номинацията си за наградите "Оскар". Дуетът на Гага със сър Елтън Джон "Hello Hello", част от саундтрака на анимационния филм "Гномео и Жулиета", е включен в списъка от 39 песни, които ще се конкурират за статуетката. Коментарът на Лейди Гага в Туитър:"Тъкмо разбирам, че дуетът... прочети още »
22.12.201109:32

Бронзова статуя на Стив Джобс в Будапеща

Голяма бронзова статуя на съоснователя на Apple Стив Джобс беше открита в Будапеща, два месеца след смъртта му. Инициативата е на унгарска софтуерна компания. Джобс почина на 5 октомври, след дълга битка с рака.   Статуята е висока почти два метра и е направена от унгарския скулптор Ерно Тот . Джобс е облечен с поло, дънки,... прочети още »
21.12.201118:19

Чуй общото парче на Пол Макартни и Ерик Клептън

Пол Макартни разпространи сингъла "My Valentine", който е съвместен проект с Ерик Клептън. Легендата от "The Beatles" подготвя и нов албум, който ще носи същото заглавие и ще се появи на пазара на 7 февруари. Очаква се в албума да има няколко кавъра на песни, които са го вдъхновявали през детството му, както и две нови... прочети още »
21.12.201117:46

Хиляди се сбогуваха със Сезария Евора

Хиляди жители на Кабо Верде се събраха в най-големия град на о-в Сао Висенте, за да изпратят певицата Сезария Евора. "Босоногата дива" почина в събота на 70-годишна възраст. По улиците хиляди разплакани хора пееха песните й, докато специална процесия съпровождаше ковчега й до мястото за поклонение. На официалната церемония по... прочети още »
21.12.201116:14

Трите най-големи расистки скандала в шоубизнеса през 2011 година

Холандското списание Jackie Magazine нарече певицата Риана "негърска кучка". Моментално последваха гневни реакции на фенове, а и на самата изпълнителка на хита на "We Found Love".  Риана написа на страницата си в Twitter: "Слагате две думи заедно, в опит да унижите, това е лишено от смисъл...С цялото ми... прочети още »
20.12.201115:43

Дуетът на Лейди Гага и Елтън Джон е номиниран за Оскар

Американската поп звезда Лейди Гага е сред номинираните за "Оскар" за най-добра песен към филм. Дуетът на певицата с Елтън Джон "Hello Hello", част от саундтрака на анимационния филм "Гномео и Жулиета", е включен в списъка от 39 песни, които ще се конкурират за статуетката. От този списък ще останат  пет... прочети още »
20.12.201114:40

Джон Бон Джоуви опроверга слуховете, че е мъртъв

Музикантът Джон Бон Джоуви реши да опровергае слуховете, че е починал, които плъзнаха в интернет. От вчера "новината", че музикантът е получил инфаркт не спираше да обикаля из жълтите медии. Доказвайки, че не само е жив и здрав, но и с отлично чувство за хумор, рокаджията се снима пред коледната си елха, като на фотоса държи... прочети още »
20.12.201109:28

Най-успелите под 30

Престижното списание "Forbes" подреди списък с най-успелите млади хора под 30 години. Място в класацията намериха основателят на Facebook Марк Зукърбърг, екстравагантната Лейди Гага и поп-сензацията Адел. Forbes са подредили най-успешните ненавършили 30 в 12 категории - от музика и технологии до политика и защита на човешките... прочети още »