Шоубизнес

16.03.201212:17

Мерил Стрийп ще пее на благотворителен концерт на Стинг

Актьорите Мерил Стрийп и Чанинг Тейтъм ще покажат певческите си умения на предстоящия благотворителен концерт на фондацията на Стинг за опазване на тропическите гори. Към холивудските звезди ще се присъединят сър Елтън Джон, Джеймс Тейлър, Розан Каш и Дженифър Хъдсън. Концертът, който вече стана ежегоден, ще се състои на 2 април в... прочети още »
16.03.201210:52

Дженифър Лопес не е готова за нов брак

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) още не е готова да каже "Да" на актуалния си приятел Каспър Смарт. Латинодивата категорично опроверга слуха, който пусна дизайнера Роберто Кавали, че ще се омъжва за Смарт в червена рокля, и че иска да е "огнена булка". Изглежда, че засега Джей Ло не иска да се хвърля в нова брачна... прочети още »
15.03.201212:33

KoRn ще са хедлайнери на Spirit Of Burgas 2012

Фестивалът SPIRIT Of Burgas тази година ще се проведе от 3 до 5 август. Една от най-известните алтернативни метъл групи KORN ще са едни от хедлайнерите. Любимците на няколко поколения фенове на "тежката" музика ще забият в Бургас на 5 август. Три нови сцени очакват меломаните! SOLAR сцената ще привлече феновете на електронната и... прочети още »
15.03.201212:20

Rolling Stones тръгват на турне догодина

Кийт Ричардс потвърди, че Ролинг Стоунс (Rolling Stones) ще направят турне по повод 50-годишнината от създаването си, съобщават британските медии. Почитателите на култовата рок група очакват с нетърпение тя да изнесе концерти по повод 50-годишния си юбилей, който се навършва тази година. Дори китаристът Рони Ууд изрази надежда, че групата... прочети още »
15.03.201209:54

Носителката на "Грами" ESTELLE пристига за концерт в...

Кадифеният глас на британската R`n`B дива ESTELLE ще стъпи за първи път на българска земя, благодарение на Elevation Music Festival, съобщиха организаторите. На 10-ти май (четвъртък), тя ще се качи на сцената на Sofia Live Club, за да зарадва родните меломани и придаде екзотичен привкус на предстоящия фестивал. Estelle изгрява на световната... прочети още »
14.03.201208:56

Съдбата на "Двама мъже и половина" зависи от Къчър

Бъдещето на десетия сезон на комедийния сериал "Двама мъже и половина" зависи от актьора Аштън Къчър, заявиха продуцентите на сериала Чък Лори (на снимката с актьорите) и Лий Арънсън. "Така стоят нещата. Не мислим, че сериалът ще продължи още една година", подчертаха Лори и Арънсън пред "Холивуд рипортър". След... прочети още »
13.03.201209:50

Fatboy Slim идва на Elevation 2012. Фестът се мести до София!

Британският диджей и продуцент Fatboy Slim ще участва на предстоящото второ издание на фестивала Elevation, съобщиха организаторите на събитието. Те също така потвърждават гостуванията на Kosheen и Chambao, които миналата седмица обявиха на официалните си сайтове участията си на фестивала. Ето какво пишат организаторите на Facebook... прочети още »
13.03.201207:46

Стив Тайлър ще се жени на хавайски плаж

Стивън Тайлър (Steven Tyler) планира да сключи брак на плажа. Фронтменът на "Aerosmith” заяви, че планира романтична тропическа церемония заедно с годеницата си Ерин Брейди, съобщава Контактмюзик. "Знам къде искаме да се бракуваме... Мислех си или за Хавай, или за Пукет, Тайланд”, коментира той. "Живея, за да... прочети още »
12.03.201217:28

Stereo MCs представят най-новата си музика и големите си хитове...

Музикантите от Babyface Clan ще се качат на сцената преди шоуто на култовата британска група Stereo MCs в София. Роб, Ник и компания пристигат за концерт на 16 март в столичната зала "Универсиада". Babyface Clan и Stereo MCs не за първи път ще бъдат заедно на една сцена. Именно бандата на Насо Русков откри първия концерт на... прочети още »
12.03.201212:24

Тейлър Суифт е най-доходоносният музикант през 2011 г.

22-годишната кънтри певица Тейлър Суифт (Taylor Swift) беше обявена за най-доходоносния музикален изпълнител в класация на сп. "Билборд". През 2011 г. тя е заработила 35 милиона долара и изпреварва звезди като Ю Ту, Лейди Гага и Адел. Суифт е спечелила повече пари от продажбите на албума си и от световното си турне през 2011 г.,... прочети още »
12.03.201209:05

Кейти Пери има връзка със супермодел

Певицата Кейти Пери, която се раздели неотдавна със съпруга си Ръсел Бранд, вече е открила нова любов в лицето на един от най-високо платените мъжки модели в света - Батист Джабикони. Наскоро певицата със синя коса беше специален гост на Седмицата на модата в Париж. Близък до звездата източник разкри пред таблоидите, че двамата се... прочети още »