Шоубизнес

20.12.201114:40

Джон Бон Джоуви опроверга слуховете, че е мъртъв

Музикантът Джон Бон Джоуви реши да опровергае слуховете, че е починал, които плъзнаха в интернет. От вчера "новината", че музикантът е получил инфаркт не спираше да обикаля из жълтите медии. Доказвайки, че не само е жив и здрав, но и с отлично чувство за хумор, рокаджията се снима пред коледната си елха, като на фотоса държи... прочети още »
20.12.201109:28

Най-успелите под 30

Престижното списание "Forbes" подреди списък с най-успелите млади хора под 30 години. Място в класацията намериха основателят на Facebook Марк Зукърбърг, екстравагантната Лейди Гага и поп-сензацията Адел. Forbes са подредили най-успешните ненавършили 30 в 12 категории - от музика и технологии до политика и защита на човешките... прочети още »
19.12.201113:05

Риана пак болна, за малко да провали концерт

Поп звездата Риана (Rihanna) се бори със заболяване по време на концерт в Португалия в събота и дори избяга от сцената по средата на едно от изпълненията си, за да повърне. Барбадоската красавица изпълни най-големите си хитове пред публиката в зала Атлантико Арена в Лисабон, но почитателите й останаха объркани, когато тя изчезна по време на... прочети още »
19.12.201112:48

Представяме ви "Better Than I Know Myself" на Адам Ламбърт

Суперзвездата Адам Ламбърт (Adam Lambert) официално обяви, че поготвя втория си студиен албум. Той ще се казва "TRESPASSING" и излиза на 20 март догодина. Албумът ще излезе у нас на музикалния пазар в деня на световната му премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment. Първият сингъл се казва "Better Than Know... прочети още »
19.12.201112:31

Лейди Гага пусна коледен албум

Екстравагантната певица Лейди Гага (Lady Gaga) реши да зарадва "малките чудовища”, както обича да нарича феновете си, поднасяйки им подарък от четири изпълнени на живо коледни парчета. Записите, намерили място в празничната компилацията "A Very Gaga Holiday” са от концерта на Лейди Гага за Деня на благодарността,... прочети още »
19.12.201110:22

Бийч Бойс се събират за 50-годишнината на бандата

Известната калифорнийска рок група Бийч Бойс (Beach Boys), един от идолите на 60- и 70-те години на миналия век обяви, че ще се събере на 50-годишнината си. Тя ще я отбележи с албум и световно турне от общо 50 концерта. Членовете основатели на бандата, спечелила световна слава с хитовете си "Good Vibrations" и "Surfin`... прочети още »
19.12.201110:14

Бритни Спиърс се омъжва за трети път

Бритни Спиърс (Britney Spears) планира да се омъжи за трети път, съобщиха американски медии. Дългогодишният приятел и бивш агент на звездата Джейсън Трауик й направил предложение за брак, докато празнували 40-я му рожден ден. "Това е нещо, което те и двамата искаха от дълго време", съобщи запознат източник пред сп. "Ю Ес... прочети още »
19.12.201109:27

MTV обяви Кейти Пери за № 1 на 2011 г.

 MTV обяви американката Кейти Пери (Katy Perry) за певица на годината. Пери бе предпочетена пред Лейди Гага, Бионсе, Риана и Адел. От MTV аргументираха решението си, като отбелязват рекорда на Пери в Billboard Hot 100 (пет сингъла на първо място в чарта), успешното й турне, както и видеоклиповете й, един от които - "Firework"... прочети още »
17.12.201121:02

Почина певицата Сезария Евора

На 70-годишна възраст почина Сезария Евора, една от най-ярките изпълнители на етномузика в света. За смъртта й, настъпила в болница в родината й Кабо Верде, съобщи министърът на културата на страната Марио Лусио Соуса. Сезария Евора е наричана кралицата на морна - музикален стил и танци, характерни за островната държава. Преди три... прочети още »
16.12.201116:45

"Lulu" на Металика и Лу Рийд е най-лошият албум през...

Съвместният албум "Lulu" на Металика и Лу Рийд е обявен от "Ентъртейнмънт уикли" за най-лошия на 2011 г., съобщи Контактмюзик. Изданието определи за най-лош сингъл на годината "Jam (Turn It Up)" на Ким Кардашиян. Поредно признание пък получи британската соул дива Адел, след като албумът й "21" бе... прочети още »
16.12.201115:41

Риана повтаря "We found love in a hopeless place" 48 пъти

Въпреки доминацията на Адел (Adele) в годишните класации за хитове, спокойно можем да заявим, че 2011 е годината на Риана (Rihanna). Певицата бе най-продуктивна от колежките си, като обиколи света с турнето си "Loud", предизвика няколко скандала, изкара мега хитовете "Man Down", "Cheers", "California King... прочети още »