Rihanna и Chris Brown искат да си имат дете

Rihanna разкри, че иска да има деца от приятеля си Chris Brown. Брабадоската перла смята, че независимо от съмнението на много хора във възобновената им връзка, след като рапърът я преби през 2009, тя вярва, че този път нещата са завинаги.

Повод за тези откровения стана новия сингъл на Rihanna, Stay, свързан и със самия Brown: “Това е история за момента, в който любовта ти е близко до теб и искаш да остане така завинаги. Това не е чувство, което можеш да изпиташ с всеки - така че когато го имаш, не искаш да го пуснеш да си отиде.”
 
И това е отношението й към връзката с Brown, настоява тя. И всичко не спира тук - плановете стават само по-сериозни, разкри тя, добавяйки, че "вероятно в следващите 5 години ще има дете" и Chris Brown иска същото.
 
"Chris наистина се чувства по този начин и иска д аима дете с RiRi", уверява източник на НollywoodLife, "Никой от двамата обаче не оказва натиск върху другия и това, разбира се, са планове за бъдещето. Сега и двамата са много млади и в развета на кариерата си. Но да, Chris иска деца един ден."

Свързани новини

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

Двойката е все така заедно

20.04.2022

Бременната Риана на корицата на Vogue

13.04.2022

Риана ще стане майка

01.02.2022