Шоубизнес

01.12.201112:10

Кание Уест с най-много номинации за "Грами"

Рапърът Кание Уест (Kanye West) е с най-много номинации за церемонията по връчването на музикалните награди "Грами". Уест е с цели 7 номинации, включително и в категорията "песен на годината" с парчето си All of the Lights. Той е номиниран за самостоятелния му албум My Beautiful Dark Twisted Fantasy, както и за... прочети още »
30.11.201116:24

Здравословното състояние на Джордж Майкъл се подобрява

Здравословното състояние на британския певец Джордж Майкъл се подобрява, съобщиха лекуващите му лекари във Виена. Той беше приет в болница миналата седмица заради остра пневмония. Заради заболяването 48-годишният певец трябваше да отмени оставащите концерти от европейското си турне. "Щастливи сме да съобщим, че състоянието на г-н... прочети още »
30.11.201116:13

U2 подаряват трабант за най-добър редизайн на обложката на Achtung...

Фотографи, художници и дизайнери от цял свят могат да се включат със свои идеи в конкурс за обновяването на обложката на албума Adhtung Baby на световноизвестните родакджии U2, съобщи "Юнивърсъл Мюзик България". Обложката ще послужи за третото поред преиздаване на творбата. Две десетилетия след излизането на Achtung Baby U2 се... прочети още »
30.11.201114:49

4 години затвор за д-р Конрад Мъри за смъртта на Майкъл Джаксън

Лекарят на Майкъл Джексън Конрад Мъри беше осъден на максималните четири години затвор. Преди три седмици той бе признат за виновен за непредумишленото убийство на звездата през 2009 г. "Той не изпитва никакви угризения", заяви съдия Майкъл Пастор в мотивите си за присъдата на 58-годишния лекар. "За някои хора д-р Мъри е... прочети още »
30.11.201114:34

Лейди Гага поддържа кожата си със секс и спанак

Певицата Лейди Гага заяви, че поддържа кожата си в добра форма с много "оргазми и спанак", съобщават американските медии. 25-годишната изпълнителка, която се среща с актьора от "Дневниците на вампира" Тайлър Кини, сподели че добрият секс и здравословното хранене лежат в основата на жизнената й кожа. На въпрос за тайната... прочети още »
30.11.201113:32

Бионсе издава концертно DVD

В края на август Бионсе (Beyonce) изнасе четири поредни концерта в прочутата бална зала "Роузленд" и само по 3500 щастливци на вечер имаха уникалния шанс да са там. Билетите за "тайните" концерти се продаваха в рамките на рекордните 22 секунди!  "New York Times" определи концертите като "потресаващо... прочети още »
30.11.201107:29

Гласът на Джордж Майкъл може да е трайно увреден

Гласът на Джордж Майкъл може да е трайно увреден в резултат на лечението, което е предписано за пневмонията. Битката с пневмонията може да промени завинаги живота на певеца. 48-годишният изпълнител беше приет в болница в Австрия миналата седмица. Лекарите казват, че състоянието му се подобрява, но гласните му стрини могат да бъдат сериозно... прочети още »
29.11.201114:25

Parov Stelar ще представи нови песни този петък в София

Набиращата все по-голяма популярност в България австрийска група Parov Stelar, ще зарадва феновете си отново, като представи някои от най-новите си парчета на концерт във Военния Клуб в София този петък. На първата фестивална вечер на Elevation в Разлог, музикантите от Parov Stelar направиха изключително качествено шоу, което почти... прочети още »
29.11.201108:14

Даниел Радклиф е най-богатият млад британски актьор

Даниел Радклиф, станал известен с ролята си на Хари Потър, е отново начело в класацията за най-богати британски актьори до 30-годишна възраст. Състоянието на 22-годишния Радклиф, класиран на първо място и миналата година, се оценява на 51.8 млн. паунда. През 2011 г. богатството на актьора се е увеличило с 6.1 млн. Втора, също както и през... прочети още »
28.11.201113:03

Топ 10 на най-добрите песни на Red Hot Chili Peppers

Окрилени от страхотната новина за концерта на Red Hot Chili Peppers на 1 септември 2012г., на стадион Георги Аспарухов в София, решихме да ви припомним най-добрите песни на групата, подредени в един FM+ Tоp 10. 1. Under the Bridge <br... прочети още »
28.11.201112:50

Коледните заглавия на музикалния пазар от днес

Представяме ви новите заглавия на Анимато Мюзик/EMI Music, които от днес са на българския музикален пазар. Те могат да бъдат идеален коледен подарък за ценителите на най-добрата оригинална музика.   Kylie Minogue - "Aphrodite Les Folies Live In London" DVD Parlophone/Анимато мюзик издават невероятния концерт на Кайли,... прочети още »