Шоубизнес

06.12.201115:40

Посмъртният албум на Ейми Уайнхаус е на пазара

Новият албум на известната британска певица Ейми Уайнхаус "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures" вече официално се предлага в британските магазини. Той излиза няколко месеца след смъртта на изпълнителката, предаде БТА. В третият албум на певицата "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures" са включени 12 композиции,... прочети още »
06.12.201115:19

Шакира прави кавър на "Nothing Else Matters"

Колумбийската певица Шакира (Shakira) е голям фен на Metallica и в тяхна чест е решила да изпълнява парчето им "Nothing Else Matters" на предстоящите си концерти, съобщи Контактмюзик. Изпълнителката на хита "Whatever, Whenever" споделя, че е израснала с музиката на групи с по-тежко звучене, но е била особено запалена по... прочети още »
06.12.201109:24

Бионсе е готова за "нова глава" след раждането на бебето

Бионсе (Beyonce) сподели, че намира бременността си за "вълнуваща" и желае да започне следващия етап от живота си. Съпругата на Jay-Z гостува  на американската телевизия US TV. "Действително съм била с ясно съзнание и съм опитвала да не изгубя контрол, срещнах толкова много хора, които казват "второто ми бебе,... прочети още »
06.12.201109:23

Kейти Пери стана кукла Барби

Kейти Пери (Katy Perry ) вдъхнови производителите на играчки да създадат кукла Барби, а средствата от продажбата й ще бъдат предоставени за благотворителни цели. Компанията "Мател" създаде кукла, която прилича на поп звездата, а събраните пари от продажбата й ще бъдат предоставени на благотворителната организация Project Angel... прочети още »
05.12.201116:34

Лейди Гага подготвя световно турне с 450 концерта

Американската поп звезда Лейди Гага (Lady Gaga) тръгва на световно турне през 2012 година и може би то ще включва рекордната бройка от 450 концерта. Звездата обича мащабните проекти и след като през 2009 и 2010 година направи турне с 206 концерта, за идната година певицата планира цели 450 дати, пише БГНЕС. "Както винаги се случва при... прочети още »
05.12.201116:21

"21" на Адел е най-продаваният албум през 21 век на Острова

Певицата Адел (Adele) постигна нов рекорд, след като Официалната чарт компания на Великобритания потвърди, че вторият й албум "21" се е превърнал в най-продавания на Острова през този век. Албумът, който се очертава да е най-успешният в света през 2011 г., е продаден в над 3,4 милиона копия, изпреварвайки албума на покойната Ейми... прочети още »
05.12.201115:32

Дуетът на Еминем с Риана е най-успешният сингъл на рапъра

Дуетът на Еминем (Eminem) с Риана (Rihanna) - "Love The Way You Lie", бе обявен за най-успешният сингъл на рапъра, съобщи Контактмюзик. Рапърът и красавицата от Барбадос записаха заедно "Love The Way You Lie" за албума "Recovery" на Еминем, който излезе през 2010 г. Песента бързо оглави класациите в много... прочети още »
05.12.201115:04

Ванеса Мей може да отиде на съд заради забавения концерт в София

Цигуларката Ванеса Мей може да отговаря пред съдебна инстанция за провала на концерта си в НДК. Организаторите смятат да обезщетят феновете й, които я чакаха близо два часа да излезе на сцената и я освиркаха при появата й. Това стана ясно от изявленията на самите организатори на концерта в сутрешния блок на bTV. "Тази неприятна... прочети още »
03.12.201110:47

Parov Stelar е Царят на електросуинга! Показа го в София - снимки

Ако на Elevation в Разлог си пролича, че българската публика истински харесва електросуинга на Parov Stelar, от снощи феновете са влюбени в уникалната банда! Австрийците се завърнаха в България знаейки, че има голям интерес към музиката им, но със сигурност не са очаквали толкова страстно и горещо посрещане. Военният клуб се пръскаше по... прочети още »
02.12.201116:26

Адел ще пее на церемонията на наградите Грами

Британската певица Адел (Adele) ще пее на церемонията по раздаването на наградите Грами. Изпълнителката планира да пее на живо на церемонията в САЩ, за която получи шест номинации. Тя обаче все още е в много крехко здраве, след като неотдавна се подложи на операция на гърлото и няма много време за репетиции. "Адел няма търпение да... прочети още »
02.12.201115:58

Деми Мур смени Аштън Къчър с козметик

Актрисата Деми Мур има връзка с козметика Скот Винсънт Борба. Холивудската звезда, която обяви раздялата си със съпруга си Аштън Къчър миналия месец, през последните седмици се сближила със Скот и двамата решили да станат нещо повече от приятели. "Деми и Скот започнаха връзка миналата седмица. Те се познават от много време и той беше... прочети още »