Шоубизнес

28.11.201108:12

Лили Алън роди момиченце

Британската певица Лили Алън (Lily Allen) стана майка за първи път. В петък  поп звездата роди момиченце от съпруга си Сам Купър (Sam Cooper). За сега няма информация как родителите са кръстили малката. Лили Алън се омъжи за Сам Купър през юни тази година и по време на сватбеното тържество тя съобщи, че е бременна. Бебето за... прочети още »
25.11.201116:39

"Immortal" на Майкъл Джаксън е на пазара

На музикалния пазар вече може да се намери вторият посмъртен албум на Майкъл Джаксън, "Immortal". Въпреки че миналата година излезе "Michael", който включва неиздадени песни, се оказа, че има цяло състояние от неиздадени парчета, като не е ясно за колко албума ще стигне то. "Immortal" се предлага в две... прочети още »
25.11.201113:33

Идеалният мъж е възпитаник на Харвард, според Лейди Гага

Въпреки че е в перфектни интимни отношения с Тейлър Кини, върколака от популярния сериал "Дневниците на вампира", поп звездата Лейди Гага (Lady Gaga) описва как трябва да изглежда, според нейните представи, идеалният мъж. И представете си,...той трябва да се е дипломирал в Харвард. Музикалната звезда разкрива в интервю пред... прочети още »
25.11.201109:33

Ники Минаж бе обявена за изгряваща звезда на 2011

Ники Минаж (Nicki Minaj) получи още едно признание - рапърката бе обявена за изгряваща звезда на 2011 г. от "Билборд". Отличието ще бъде връчено на Минаж на церемония на 2 декември в Ню Йорк. На нея списанието ще отличи Жените в музиката на 2011 г. Припомняме, че миналия месец Тейлър Суифт бе обявена за Жена на годината от... прочети още »
24.11.201114:02

Полуфиналисти за Евровизия

Приключи вторият етап от битката за българска песен за конкурса Евровизия 2012. В Студио 1 на БНТ 33-мата допуснати до втората селекция изпълниха на живо пред Академията своите песни. След над шестчасово прослушване 22 парчета се класираха за полуфинала на 14 януари. Тогава започва и същинската борба в конкурса, когато своя вот ще дадат и... прочети още »
24.11.201113:18

Майли Сайръс е най-богатата тийнейджърка

19-годишната американска актриса и певица Майли Сайръс (Miley Cyrus), станала известна с участието си в сериала "Хана Монтана", е най-богатата тийнейджърка в света. От началото на все още кратката си кариера тя е заработила 89,7 милиона евро. На второ място е 17-годишният канадски певец Джъстин Бийбър с 50 милиона евро на... прочети още »
24.11.201108:55

Светът почита паметта на Фреди Меркюри

Днес светът ще отбележи двадесет години от кончината на музикалния гений и идол на цяло поколение Фреди Меркюри - легендарният вокалист на британската "Куийн" (Queen). Роденият в Стоун Таун, Занзибар тенор, чието истинско име е Фарук Булсара, бе едно от най-ярките имена на музикалната сцена през изминалия век. Гласът и талантът му... прочети още »
24.11.201108:21

Джордж Майкъл е приет във виенска болница

Джордж Майкъл е приет в болница във Виена с пневмония и сърдечни проблеми, съобщава австрийската телевизия ORF, без да разкрива източниците си. 48-годишната звезда отмени серия от концерти, сред които този във Виена, Страсбург и Кардиф заради заболяване, съобщава неговият официален сайт. От началото на своето турне "Symphonica - The... прочети още »
23.11.201117:43

Патинсън и Стюарт харчат милионите си от "Здрач" в Лондон

Робърт Патинсън (Robert Pattinson)  и Кристен Стюарт (Kristen Stewart) наеха заедно луксозен апартамент в Западен Лондон. Двойката избрала квартал Нотинг Хил в британската столица и ще използва новия си апартамент като основно жилище, когато е в Европа, съобщава британският в. "Дейли Мейл". Просторният апартамент разполага с... прочети още »
23.11.201116:35

Джими Хендрикс е най-великият китарист в историята

Легендарният музикант Джими Хендрикс бе обявен за най-великият китарист в историята. Списание "Rolling Stone" състави специална класация, като за целта събра музикални експерти и топ китаристи. "Джими Хендрикс взриви идеята ни за това какво може да бъде рок музиката. Той манипулираше китарата, бара, студиото и сцената",... прочети още »
22.11.201116:49

Will.i.Am събра в своя песен Миг Джагър и Дженифър Лопес

Миг Джагър (Mick Jagger) ще изненада своите фенове с поредна "шантава" колаборация, след летния хит "Miracle Worker" на SuperHeavy. От звукозаписната компания, която продуцира рапъра Will.i.Am (The Black Eyed Peas) го попитали кой би искал да му гостува като вокалист в записа и той малко на шега казал: Мик Джагър.... прочети още »