Шоубизнес

17.11.201116:33

Снимка на деня: Кристен Стюарт и Робърт Патинсън

Звездите от "Здрач" представиха предпоследния филм от сагата "Здрач: Зазоряване" (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part1) в Лондон. Робърт Патинсън (Robert Pattinson), Кристен Стюарт (Kristen Stewart) и Тейлър Лаутнър (Taylor Lautner) поздравиха хилядите фенове, които се събраха пред Westfield Stratford City. Тази... прочети още »
17.11.201115:43

Ейми Уайнхаус планирала сформиране на супергрупа

Ейми Уайнхаус (Amy Winehous) е написала всички песни за третия си албум и дори е избрала заглавията им. Тя обаче не бързала да го издаде, защото преди това искала да запише диск с джаз със супергрупа, съобщи Асошиейтед прес. Само две от песните обаче са записани преди смъртта й на 23 юли. Те са включени в сборния албум "Lioness:... прочети още »
17.11.201113:42

Холивудски знаменитости се надпреварват да осиновяват...кучета

Звездата от "Здрач" Робърт Патинсън осинови куче от приют.   25-годишният актьор споделя, че се почувствал самотен докато пътува за снимки по целия свят и е решил да си намери другар. Домашният му любимец се казва Мечо. По стечение на обстоятелствата, три дни след като взел кучето, спрял да пътува с частен самолет и сега... прочети още »
17.11.201113:15

Камерън Диас пак излиза с Пи Диди

Актрисата Камерън Диас изглежда отново има връзка с рапъра Пи Диди (P Diddy). Холивудската звезда, която неотдавна се раздели с бейзболиста Алекс Родригес, е възобновила връзката си с певеца, три години след като започнаха да излизат заедно за първи път. Според приятелите им, обаче, няма нищо сериозно и двамата просто искат да се... прочети още »
16.11.201118:23

Най-сексапилният мъж за 2011г. е Брадли Купър

Брадли Купър (Bradley Cooper) е най-сексапилният жив мъж за 2011 година, отсъди списание "People". "Мисля, че е много готино, че мъж, който не прилича на модел, може да си спечели тази титла”, коментира "най-сексапилният”. "Смятам, че изглеждам прилично. Понякога мога да изглеждам страхотно, а друг път... прочети още »
16.11.201118:08

Биографията на Фреди Меркюри излeзе на български

Биографията на Фреди Меркюри излиза на българския книжен пазар от днес, съобщиха от "Сиела". Книгата на Лора Джаксън се появява у нас в навечерието на годишнината от кончина на звездата. Във "Фреди Меркюри: Биография", превърнала се в бестселър, авторката Лора Джаксън разкрива истината за култовия ексцентрик и показва... прочети още »
16.11.201116:08

Пет причини Райън Гослинг да е на върха на класацията...

Очаква се списание "People" да обяви класацията си "Най-секси мъже на планетата” за 2011г. Всички знаем, че Брад Пит, Джордж Клуни или Хавиер Бардем ще попаднат в нея, но има един млад и обещаващ актьор, който определено заслужава първото място тази годината. Той се казва Райън Гослинг (Ryan Gosling) и е секси,... прочети още »
16.11.201113:50

Отпадна делото за бащинство на Джъстин Бийбър

Жената, която заведе дело за бащинство срещу 17-годишния Джъстин Бийбър (Justin Bieber), е оттеглила иска си, информира Контактмюзик. 20-годишната Марая Йейтър твърдеше, че идолът на тийнейджърите е баща на 4-месечния й син. Йейтър настояваше, че е забременяла от изпълнителя на хита "Baby", след като двамата правили секс след... прочети още »
15.11.201116:17

Памела Андерсън става Дева Мария, но само за Коледа

Малко преди Коледа Памела Андерсън ще се превъплъти в образа на Дева Мария в канадско комедийно телевизионно шоу. Бившата звезда от сериала "Спасители на плажа", която многократно е позирала гола за "Плейбой" и се прочу с домашното си порновидео с бившия си съпруг Томи Лий, ще участва във възстановка на Рождество... прочети още »
15.11.201109:57

Тийнейджърът Джъстин Бийбър си купи кола за $100 хил.

Джъстин Бийбър (Justin Bieber) може и да е на 17 години, но си падал по лъскави играчки, особено ако ставало въпрос за автомобили. Той броил близо 100 000 долара, за да се сдобие с тунингован "Range Rover". Певецът искал да впечатли половинката си Селена Гомес с луксозното возило, чиято музикална система струвала само 50 000... прочети още »
15.11.201109:43

След три години Брад Пит излиза в пенсия

Брад Пит (Brad Pitt) ще сложи край на актьорската си кариера, когато навърши 50 години. Актьорът заяви това в интервю за австралийската телевизионна програма 60 минути, предаде Контактмюзик. Сега Пит е на 47 години. Според думите на звездата той все още не знае с какво точно ще се занимава след три години. В същото време отбелязва, че... прочети още »