Шоубизнес

11.11.201109:46

Наоми, Ева, Синди, Хелена и Ясмин в "Girl Panic!" на...

Британската група Duran Duran представи новото си видео - то е към песента "Girl Panic!", а топ моделите Наоми Кембъл, Ева Херцигова, Синди Кроуфорд, Ясмин ле Бон и Хелена Кристенсен се превъплъщават в музикантите. В клипа самите музиканти участват като сервитьори и журналисти. В деветминутното видео участват още Долче и Габана,... прочети още »
11.11.201109:41

Гласът на Марая Кери станал по-мощен, откакто забременяла

Марая Кери, известна с невероятния си глас, обхващащ пет октави, се похвали, че той станал още по-мощен, след като забременяла. 42-годишна знаменитост роди двойка мъжки близнаци през април. Неотдавна тя свали 31 килограма и е сигурна, че бременността й е помогнала във вокално отношение. Гласните й струни укрепнали и в момента пеенето й е... прочети още »
11.11.201109:32

Били Кристъл ще е водещ на церемонията по връчването на Оскарите

Популярният американски комедиен актьор Били Кристъл (Billy Crystal) ще е водещ на 84-та церемония по връчването на най-престижните в света на киното награди "Оскар", предадоха световните агенции. "Ще бъда домакин на Оскарите, така че младата аптекарка най-накрая да спре да ме пита за името ми, когато си вземам лекарствата.... прочети още »
10.11.201117:21

Spirit of Burgas пак номиниран за най-добър фест в Европа

Българският Spirit of Burgas отново е номиниран за Европейските фестивални награди в категория "Best Medium Size Festival". Това лято се проведе четвъртото му издание, което остана в историята с култови изпълнения на Моби (Moby), Скунк Ананси(Skunk Anansie), Лефтфийлд (Leftfield),  Дефтоунс (Deftones) и др. Организаторите,... прочети още »
10.11.201116:56

Еди Мърфи се отказа да води Оскарите

Актьорът Еди Мърфи (Eddie Murphy) се отказа да е водещ на 84-ата церемония по връчването на наградите "Оскар", съобщиха световните информационни агенции, като се позоваха на президента на Американската академия за кинематографично изкуство и наука Том Шерак. Отказът на Мърфи бе предшестван от оставката, която режисьорът Брет... прочети още »
10.11.201110:31

Шакира е личност на годината

Само ден след като откри звездата си на Алеята на славата в Холивуд, колумбийската певица Шакира (Shakira) получи отличието "Личност на годината" на ежегодните музикални награди "Латино Грами". "За нас е чест да отдадем заслуженото на Шакира - заради нейната енергия, социална активност и творчество, затрогнало... прочети още »
10.11.201109:42

Чуй новата песен на Cee Lo Green

Си Ло Грийн (Cee Lo Green) пусна новата си песен "Anyway", като официалната й премиера е насрочена за 12 декември. Парчето ще бъде част от платинено издание на неговия албум "The Lady Killer". Преиздаденият албум ще включва няколко нови песни - "Scarlet Fever", "Love Gun" featuring Lauren Bennett и... прочети още »
09.11.201117:45

И сестрата на Бритни Спиърс пропя

Сестрата на Бритни Спиърс - Джейми Лин дебютира като кънтри певица на сцената в Нашвил. Джейми Лин Спиърс изпя песни, написани от нея самата, както и от певицата Пам Тилис. Сред публиката бяха много нейни роднини и приятели, но Бритни не успя да я гледа, защото е на турне в Европа. Джейми Лин Спиърс е на 20 години. Тя стана известна... прочети още »
09.11.201117:13

Нов сингъл на Мадона "изтече" в Мрежата

Певицата Мадона стана поредната жертва на известна група хакери, които пуснаха в Интернет най-новата й песен, съобщават американските медии. Въпреки че демо версията на парчето "Give Me All Your Love" се появи в Мрежата едва вчера, днес заглавието на песента бе една от най-обсъжданите теми в социалната мрежа Twitter. В откъса,... прочети още »
09.11.201113:45

Марая Кери свалила 31 кг. след раждането

Марая Кери успяла да свали 31 кг. след раждането на близнаците си Морокан и Монро по-рано тази година. Певицата, която роди близнаците преди шест месеца, успяла да свали значителна част от теглото си, но признава, че се тревожела, че може никога да не успее да се върне във форма след бременността. "В началото, когато родих бебетата,... прочети още »
09.11.201107:54

Shakira получи звезда на Алеята на славата

Шакира (Shakira ) стана първата певица от колумбийски произход, получила звезда на Холивудската алея на славата, като се присъедини към латино-звездите Рики Мартин и Кристина Агилера. "Бих искала да посветя това на латиноамериканската общност в САЩ, общност, която постоянно работи и мечтае и мечтае и работи всеки ден, за да направи... прочети още »