Шоубизнес

02.11.201114:57

Предупредиха Риана да намали купоните

Шведските лекари на Риана (Rihanna) посъветваха певицата да кара по-полека с партитата и да ограничи нощните си преживявания, съобщават американските таблоиди, позовавайки се на запознати източници. Изпълнителката на "Cheers (Drink to That)" бе принудена да отмени участието си в Малмьо, Швеция, тъй като се наложи да бъде... прочети още »
02.11.201113:33

Елтън Джон е приет в лондонска болница

Британският певец сър Елтън Джон (Elton John) е в болница с чревна инфекция, заради което трябвало да отмени концерти във Великобритания и САЩ, съобщава официалният сайт на музиканта. 62-годишният изпълнител страда от "тежък случай на инфекция", пише още в изявлението ма сайта, заради което лекарите препоръчали да забави участията... прочети още »
02.11.201112:22

Manhattan Transfer се срещат с 10 свои български почитатели

До концерта на емблематичната вокална джаз формация Manhattan Transfer  остават само няколко дни. Събитието е на 5 ноември в Зала 1 на НДК от 20:00 часа. Групата пристига от Австрия в деня на концерта си. Всеки един от членовете на звездната формация ще бъде настанен в луксозен апартамент в петзвезден хотел в центъра на... прочети още »
01.11.201112:35

Никол Шерцингер може да играе Мария Магдалена

Певицата Никол Шерцингер води преговори за ролята на Мария Магдалена в кино адаптацията на хитовия мюзикъл "Исус Христос Суперзвезда", съобщават американските медии. Звездата от ""Pussycat Dolls" вероятно ще поеме главната женска роля в адаптацията на рок операта на Андрю Лойд Уебър и Рим Райс. Редица издания освен... прочети още »
01.11.201110:01

Риана влезе в болница, отмени концерт в Швеция

Риана (Rihanna) отложи концерт в Малмьо, Швеция заради настинка, която дори вкара певицата в болница. Лекарите решили да се презастраховат, тъй като се опасяват, че става въпрос за грип. Певицата дори постна снимка в Twitter, на която се вижда как има система в ръката. Риана излезе и със специално изявление, в което казва: "Искам да се... прочети още »
01.11.201108:37

Миро записва песен за "Стъклен дом"

Още една нова българска песен се очаква скоро да се превърне в абсолютен хит. Поп звездата Миро и рапърът Криско записват песен специално за сериала "Стъклен дом". "В текта на песента се пее, че погледнах в бездната и това, което видях, е моят поглед. Тоест най-големите ни страхове, всъщност сме самите ние...”, разкри... прочети още »
31.10.201113:03

Cirque Du Soleil идва в България за 5 представления

Спиращият дъха акробатичен спектакъл Saltimbanco на трупа от прочутата канадска арт компания Cirque Du Soleil (Цирк Дьо Солей) идва в България за 5 представления, съобщиха от "София мюзик ентърпрайсис". Шоуто може да бъде видяно между 3 февруари 2012 г. (петък) и 5 февруари (неделя) в столичната зала "Арена Армеец... прочети още »
31.10.201111:26

Сентиментал Суингърс празнуват първи рожден ден

Сентиментал Суингърс празнуват 1 година от създаването си със специален концерт. На 11 ноември излиза и първият макси-сингъл на пленителното трио. На 11 ноември в единайсет вечерта София Лайв Клуб отново ще се превърне в люлееща се суинг сцена. Този път със събитието София Суинг Сити ще бъде отбелязан първият рожден ден на Сентиментал... прочети още »
31.10.201110:49

Дъфи се раздели с приятеля си ръгбист

Уелската певица Дъфи се раздели с приятеля си ръгбист, съобщават британските медии. Изпълнителката на хита "Mercy" започна връзката си Майк Филипс през 2009 г. и преди време сподели: "Прекарваме по-голямата част от времето си в леглото. Толкова ни харесва да сме заедно, че не искаме да сме никъде другаде". Сега,обаче,... прочети още »
31.10.201110:42

Coldplay се изкачи до върха в британските чартове

Новият албум на Coldplay "Mylo Xyloto" свали Ноел Галахар от върха на британските чартове. Първият самостоятелен албум на Галахар от "Oasis" дебютира на първо място миналата седмица, но спадна в класацията след появата на новия запис на Coldplay. Коледният албум на Майкъл Бубле стартира на трето място. В чарта за сингли,... прочети още »
31.10.201110:26

Излиза нов албум с неиздавани песни на Ейми Уайнхаус

Албум с нови песни на покойната британска певица Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse)ще бъде издаден само няколко месеца след смъртта й. Британският в."Сън" съобщава, че албумът "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures" ще помогне за събирането на пари за създадената благотворителна организация на нейно име след смъртта й през... прочети още »