Шоубизнес

09.10.201100:50

Michael Jackson трибют концерт - вижте снимки първо тук

JLS, Alexandra Burke, Leona Lewis, The Jacksons, Beyonce, Christina Aguilera, Pixie Lott и Cee Lo Green бяха само част от звездите, които пяха тази вечер (8 октомври) на трибют концерта в памет на Майкъл Джексън. Събитието се състоя на стадион „Милениум” в Кардиф. „След като видях имената на някои от най-известните... прочети още »
07.10.201112:35

Леонардо ди Каприо не закъсня и "закова" поредния модел

Леонардо Ди Каприо вече се среща с австралийския топ модел Алис Крауфорд. Холивдудската звезда не закъсня нито миг да разкрие новата си връзка, след като от вчера по светските издания обикаля новината, че бившата му Блейк Лайвли е откраднала гаджето на Сандра Бълок Райън Рейнолдс. Алис Крауфорд 36-годишният актьор, който тази седмица... прочети още »
07.10.201109:39

Подробности за концерта на Coldplay в Мадрид - билети само от FM+

Предстоящият концерт на Coldplay в Мадрид ще бъде предаван пряко по YouTube и режисиран от известния холандски фотограф Антон Корбин, съобщи сайтът Stereogum. Събитието на 26 октомври, за което само Радио FM+ раздава два пропуска, ще бъде заснето от 12 камери и е част от турнето към новия албум Mylo Xyloto. Корбин, режисирал клипове на... прочети още »
07.10.201108:44

"Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour" излиза на 21.11

На 21 ноември излиза вторият посмъртен албум на Краля на попа с музиката към дългоочаквания спектакъл на "Cirque du Soleil”. Той е озаглавен "Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour” и  ще бъде издаден на пазара както в луксозна версия на двоен компактдиск, така и в стандартна версия от единично CD, съобщиха от... прочети още »
06.10.201116:33

Сандра Бълок с разбито сърце, Блейк Лайвли й отмъкна гаджето

Бързо стават разделите и забивките в Холивуд. Само ден, след като ви съобщихме, че Сандра Бълок и Райън Рейнолдс са планирали тайна сватба, таблоидите съобщиха, че "Клюкарката" Блейк Лайвли вече е в прегръдките на Рейнолдс. Обявената за "най-красива звезда" се раздели с Леонардо ди Каприо и веднага бе забелязана от... прочети още »
06.10.201111:52

Red Hot Chili Peppers е акцентът в шоуто на MTV EMA

Днес MTV обяви, че легендарната рок група, носител на Grammy – Red Hot Chili Peppers ще бъде една от специалните подправки по време на шоуто за тазгодишните награди MTV EMA в Белфаст. Това е първото потвърдено участие до момента и MTV съобщава с гаранция, че феновете, публиката и зрителите на Европейските музикални награди по света... прочети още »
06.10.201109:46

Риана подобри рекорд на Мадона с 20-ти сингъл в Топ 10

Новият денс хит на Риана (Rihanna) feat. Калвин Харис "We Found Love" влезе под номер 9 в Hot 100 на Billboard. Така сингълът става 20-ти подред за Риана, който влиза в топ 10 на американската класация. Освен, че това е сериозно постижение, Риана достигна този връх само за 6 години и 5 месеца, с което подобрява рекорд на Мадона... прочети още »
06.10.201108:39

Шакира заряза Пике, изневерявал й

Защитникът на "Барселона" Жерар Пике и Шакира вече не са заедно, тръбят мексикански медии, цитирани от германския таблоид "Билд". Поп дивата била шута на испанския национал, след като го хванала в изневяра. 34-годишната колумбийска звезда разбрала, че приятелят й, който е 10 г. по-млад от нея, кръшка с друга и веднага му... прочети още »
05.10.201118:24

Николета и Валери се женят на 9-ти, Дженифър Анистън крие кога

Най-актуалната светска двойка в БГ Николета Лозанова и Валери Божинов обявиха, че ще сключат граждански брак на 9 октомври. Плеймейтката и футболистът вече раздадоха поканите за сватбената церемония, която ще се състои в луксозен хотел в Правец. Въпреки първоначалните закани, че събитието ще е в тесен семеен кръг, в крайна сметка на... прочети още »
05.10.201117:15

Снимат филм за Лейди Гага, но без Гага

В САЩ стартира работа над телевизионен филм, който ще проследи пътя на Лейди Гага (Lady Gaga) към славата, съобщи Контактмюзик. Самата певица няма да участва в осъществяването на проекта. Босове в телевизия "Лайфтайм" разработват проекта "Чудовище на славата: Историята на Лейди Гага". Той ще проследи превръщането на... прочети още »
05.10.201110:53

Риана пусна нова песен

Риана (Rihanna) пусна новия си сингъл "We Found Love" в дигитален формат. Песента е с участието на Калвин Харис и е първи сингъл от предстоящия нов албум на певицата, който ще се казва "Talk That Talk". Очаква се албумът да излезе на 21 ноември. Дебютът на новата песен на певицата с шотландския продуцент и DJ съвпада... прочети още »