Шоубизнес

25.10.201108:19

Стелияна Христова спечели "Гласът на България"

"Гласът на България" се казва Стелияна Христова. Последните изпълнения на избраниците на Мариана Попова, Миро, Кирил Маричков и Ивана развълнуваха феновете на предаването. Менторите подкрепиха своите състезатели, като заедно с тях представиха по едно изпълнение на великолепни песни. Още на старта на предаването, Мариана заяви,... прочети още »
24.10.201113:28

Днес излиза новият албум на Coldplay "Mylo Xyloto"

Най-новият албум на една от най-продаваните британски банди Coldplay излиза днес - 24 октомври. В продължение на 7 дни вие имахте възможност, ексклузивно в ефира на Радио FM+ да чуете по една песен от "Mylo Xyloto". Ние ви представихме дуетът на Крис Мартин и Риана "Princess of China",  динамичната "Hurts Like... прочети още »
24.10.201113:20

"Изчезна" докладът от аутопсията на Ейми Уайнхаус

Британската полиция започна разследване за изчезването на поверителния доклад около смъртта на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), който е бил изпратен "неизвестно на кого". Документите от аутопсията около смъртта на известната британска певица по погрешка са изпратени вместо на семейството й "на неназован гражданин" на... прочети още »
24.10.201110:20

Гаджето на Майли Сайърс е у нас за "Непобедимите 2"

Поредното известно име се присъедини към звездната плеяда на "Непобедимите 2" (The Expendables) в България. Това е австралийският актьор Лиъм Хемсуърт, който за момента е по-известен, като гаджето на актрисата и певица Майли Сайърс. Съвсем скоро обаче Лиъм ще се появи с главна роля в "Игрите на глада", който се очаква да... прочети още »
21.10.201112:15

Шаде ще представи в София фееричен спектакъл

Остават броени дни до дългоочакваното гостуване на богинята на соул музиката Шаде, което ще е на 29 октомври в "Арена Армеец". След дълго отсъствие Шаде триумфално се завърна тази пролет на музикалната сцената с впечатляващи концерти, които са уникална комбинация от класическото й звучене и новаторска визия, съобщиха... прочети още »
20.10.201117:33

Риана пусна скандален видеоклип към "We Found Love"

След като в "Man Down" Риана (Rihanna) разгневи пуританите с убийство, сега отново шокира с новия си клип към парчето "We Found Love"! Mладежка страст, целувки, смях и лудории, граничещи с вандалщина, са невинните прояви във видеото. Това, заради което клипът ще бъде забранен в поне две държави са цигарите, марихуаната и... прочети още »
20.10.201111:51

Никол Шерцингер май смени Люис Хамилтън

Напоследък на пистата Люис Хамилтън постоянно е побеждаван от Себастиан Фетел, а изглежда, че и в личния живот англичанинът е изпреварен. Според австрийския светски портал society24.at  Хамилтън и певицата Никол Шерцингер са сложили край на връзката си като според приятели на бившия световен шампион красавицата го е заменила с друг... прочети още »
20.10.201111:38

Джон Бон Джоуви откри благотворителен ресторант

Рокаджията Джон Бон Джоуви откри благотворителен ресторант в град Ред Банк в щата Ню Джърси. Ресторантът се нарича Soul Kitchen ("Кухня за душата") и се помещава в бивш автомобилен гараж. За създаването му Бон Джоуви и съпругата му Дороти са похарчили 250 000 долара. Soul Kitchen ще работи на принципа "плати, колкото... прочети още »
20.10.201107:52

Eксперт: Мъри е отговорен за смъртта на Майкъл Джаксън

Експерт по медикаментите беше разпитан по делото за непредумишлено убийство срещу лекаря на Майкъл Джаксън Конрад Мъри, съобщиха информационните агенции. Свидетелят Стивън Шефър заяви, че Мъри е нарушавал медицинските стандарти. Според него лекарят на Джако е пренебрегнал стандартите при използването на силното обезболяващо лекарство ... прочети още »
19.10.201119:52

Представяме ви "Paradise" на Coldplay - видео

Тази седмица, в ефира на Радио FM+, първо вие - нашите слушатели чувате песните от най-новия албум на британската група Coldplay. Песните от "Mylo Xyloto", които вече направиха българската си премиера по Радио FM+ са: "Princess of China", feat. Rihanna (Риана) и "Hurts Like Heaven". Утре очаквайте "Us... прочети още »
19.10.201110:39

Представяме ви "Hurts Like Heaven" на Coldplay

В продължение на седмица, до 24 октомври включително, по радио FM+ и на сайта www.animatomusic.com, в рамките на 24 часа ще звучи по една от песните, включени в новия, още не излязъл на пазара албум на Coldplay. Ето и реда, по който ви представяме песните от "Mylo Xyloto". 18 октомври, вторник - Princess of China, feat.... прочети още »