Шоубизнес

27.10.201109:50

U2 излиза в отпуска

Фронтменът на U2 Боно ще си вземе почивка от музиката, за да прекарва повече време със семейството си, съобщи Контактмюзик. Ирландската група е извън светлините на прожекторите, откакто приключи внушителното си световно турне "360" в Канада през юли. Боно споделя, че няма представа кога той и останалите членове на групата ще... прочети още »
27.10.201109:08

Резултати от аутопсията на Ейми Уайнхаус

Алкохолът в кръвта на певицата Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) бил повече от пет пъти над допустимото ниво за шофиране във Великобритания, гласи докладът на съдебните лекари, според които смъртта на звездата е злополука. 27-годишната изпълнителка на "Back to Black" беше открита мъртва в апартамента й в Камден Таун, Северен Лондон,... прочети още »
26.10.201112:26

U2 с награда за цялостен принос на Q Awards 2011

Ирландската рок банда U2 триумфира с наградата "Най-велик представител на музикалната сцена за последните 25 години" при разпределението на тазгодишните музикални награди на Q Magazine – най-продаваното месечно списание за музика на Острова. Четиримата музиканти от U2 бяха сред знаменитостите, удостоили с присъствието си... прочети още »
26.10.201110:33

Най-добрите песни за всички времена според "Time"

Хитове на Боб Дилън, Джони Кеш, Nirvana и Майкъл Джексън са в класацията на 100-те най-добри песни за всички времена, съставена от редакторите на сп. "Time". На някои от музикалните артисти, като The Beatles, Rolling Stones и Франк Синатра е "позволено” да се появят повече от веднъж. Листът е изпълнен изключително от... прочети още »
26.10.201109:40

Фронтменът на Aerosmith приет в болница

Фронтменът на "Aerosmith" Стивън Тайлър е приет в болница в Парагвай след падане в банята на хотела. Рок музикантът е приет в спешното отделение в Асунсион, след като се плъзнал в душа. Той има срязвания на лицето и е загубил два зъба. Тайлър е прекарал близо 4 часа под лекарско наблюдение, преди да бъде изписан. Планираният... прочети още »
26.10.201109:08

Мария Игнатова: "С Рачков сме заедно"

Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделили преди четири месеца, написаха вчера таблоидите. Лъжа е, разбира се. Това пък откъде го измислиха, каза Мария Игнатова, в редовната рубрика на в-к "24 часа", в която известните отричат слухове тръгнали за тях в жълтата преса. Все пак водещата не е твърде учудена от клюките, защото... прочети още »
25.10.201116:46

Сватбата на Тара Рийд с българин била фалшива

Широко коментираната сватба между холивудската звезда Тара Рийд и българския финансист Захари Кехайов се оказа менте. През лятото двамата се похвалиха, че са се оженили в Гърция, а после бяха снимани в ресторант на родния Слънчев Бряг. Бракът обаче не е признат от американските власти, съобщи TMZ. Самата Рийд призна, че всъщност... прочети още »
25.10.201110:06

Мария Игнатова и Димитър Рачков били разделени от 4 месеца

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от четири месеца и крият края на връзката си дори от колегите си в "Пълна лудница" и "Господари на ефира", пише таблоида "Всеки ден". Двамата се скарали още преди лятната ваканция, която планирали да изкарат заедно. Водещата се изнесла от общото им жилище в... прочети още »
25.10.201108:19

Стелияна Христова спечели "Гласът на България"

"Гласът на България" се казва Стелияна Христова. Последните изпълнения на избраниците на Мариана Попова, Миро, Кирил Маричков и Ивана развълнуваха феновете на предаването. Менторите подкрепиха своите състезатели, като заедно с тях представиха по едно изпълнение на великолепни песни. Още на старта на предаването, Мариана заяви,... прочети още »
24.10.201113:28

Днес излиза новият албум на Coldplay "Mylo Xyloto"

Най-новият албум на една от най-продаваните британски банди Coldplay излиза днес - 24 октомври. В продължение на 7 дни вие имахте възможност, ексклузивно в ефира на Радио FM+ да чуете по една песен от "Mylo Xyloto". Ние ви представихме дуетът на Крис Мартин и Риана "Princess of China",  динамичната "Hurts Like... прочети още »
24.10.201113:20

"Изчезна" докладът от аутопсията на Ейми Уайнхаус

Британската полиция започна разследване за изчезването на поверителния доклад около смъртта на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), който е бил изпратен "неизвестно на кого". Документите от аутопсията около смъртта на известната британска певица по погрешка са изпратени вместо на семейството й "на неназован гражданин" на... прочети още »