Шоубизнес

18.11.201114:24

Животът на Ейми Уайнхаус излиза на филм

Животът на покойната Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), която си отиде от този свят на едва 27 години, изглежда, ще бъде разказан във филм. Редица холивудски продуценти обмислят да закупят екранните права на книгата "Saving Amy", която разказва за последните години от живота на звездата. Изпълнителката на "Rehab" бе намерена... прочети още »
18.11.201114:10

Риана не ходи с партньора й от "We Found Love"

Певицата Риана (Rihanna) опроверга слуховете, че се среща с мъжа от видеото на "We Found Love" и сподели, че е отегчена от самотния си живот, пишат американските таблоиди. През миналия месец чаровницата бе забелязана да купонясва с британския боксьор Дъдли О`Шонеси в Лондон, след като двамата се запознаха на снимачната площадка на... прочети още »
17.11.201116:33

Снимка на деня: Кристен Стюарт и Робърт Патинсън

Звездите от "Здрач" представиха предпоследния филм от сагата "Здрач: Зазоряване" (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part1) в Лондон. Робърт Патинсън (Robert Pattinson), Кристен Стюарт (Kristen Stewart) и Тейлър Лаутнър (Taylor Lautner) поздравиха хилядите фенове, които се събраха пред Westfield Stratford City. Тази... прочети още »
17.11.201115:43

Ейми Уайнхаус планирала сформиране на супергрупа

Ейми Уайнхаус (Amy Winehous) е написала всички песни за третия си албум и дори е избрала заглавията им. Тя обаче не бързала да го издаде, защото преди това искала да запише диск с джаз със супергрупа, съобщи Асошиейтед прес. Само две от песните обаче са записани преди смъртта й на 23 юли. Те са включени в сборния албум "Lioness:... прочети още »
17.11.201113:42

Холивудски знаменитости се надпреварват да осиновяват...кучета

Звездата от "Здрач" Робърт Патинсън осинови куче от приют.   25-годишният актьор споделя, че се почувствал самотен докато пътува за снимки по целия свят и е решил да си намери другар. Домашният му любимец се казва Мечо. По стечение на обстоятелствата, три дни след като взел кучето, спрял да пътува с частен самолет и сега... прочети още »
17.11.201113:15

Камерън Диас пак излиза с Пи Диди

Актрисата Камерън Диас изглежда отново има връзка с рапъра Пи Диди (P Diddy). Холивудската звезда, която неотдавна се раздели с бейзболиста Алекс Родригес, е възобновила връзката си с певеца, три години след като започнаха да излизат заедно за първи път. Според приятелите им, обаче, няма нищо сериозно и двамата просто искат да се... прочети още »
16.11.201118:23

Най-сексапилният мъж за 2011г. е Брадли Купър

Брадли Купър (Bradley Cooper) е най-сексапилният жив мъж за 2011 година, отсъди списание "People". "Мисля, че е много готино, че мъж, който не прилича на модел, може да си спечели тази титла”, коментира "най-сексапилният”. "Смятам, че изглеждам прилично. Понякога мога да изглеждам страхотно, а друг път... прочети още »
16.11.201118:08

Биографията на Фреди Меркюри излeзе на български

Биографията на Фреди Меркюри излиза на българския книжен пазар от днес, съобщиха от "Сиела". Книгата на Лора Джаксън се появява у нас в навечерието на годишнината от кончина на звездата. Във "Фреди Меркюри: Биография", превърнала се в бестселър, авторката Лора Джаксън разкрива истината за култовия ексцентрик и показва... прочети още »
16.11.201116:08

Пет причини Райън Гослинг да е на върха на класацията...

Очаква се списание "People" да обяви класацията си "Най-секси мъже на планетата” за 2011г. Всички знаем, че Брад Пит, Джордж Клуни или Хавиер Бардем ще попаднат в нея, но има един млад и обещаващ актьор, който определено заслужава първото място тази годината. Той се казва Райън Гослинг (Ryan Gosling) и е секси,... прочети още »
16.11.201113:50

Отпадна делото за бащинство на Джъстин Бийбър

Жената, която заведе дело за бащинство срещу 17-годишния Джъстин Бийбър (Justin Bieber), е оттеглила иска си, информира Контактмюзик. 20-годишната Марая Йейтър твърдеше, че идолът на тийнейджърите е баща на 4-месечния й син. Йейтър настояваше, че е забременяла от изпълнителя на хита "Baby", след като двамата правили секс след... прочети още »
15.11.201116:17

Памела Андерсън става Дева Мария, но само за Коледа

Малко преди Коледа Памела Андерсън ще се превъплъти в образа на Дева Мария в канадско комедийно телевизионно шоу. Бившата звезда от сериала "Спасители на плажа", която многократно е позирала гола за "Плейбой" и се прочу с домашното си порновидео с бившия си съпруг Томи Лий, ще участва във възстановка на Рождество... прочети още »