Шоубизнес

13.12.201114:58

Адел не е намерила вдъхновение за нов албум

Британската соул сензация Адел (Adele) няма да се възползва от голямата си популярност и да запише скоро нов албум. Тя смята, че ще минат най-малко две години, преди да се захване с нов проект. Албумът "21" на певицата щурмува първите места в класациите в цял свят веднага след излизането си през януари. Неотдавна Адел бе... прочети още »
13.12.201110:22

Lady Gaga стана балерина

Лейди Гага (Lady Gaga) представи впечатляваща версия на новия си сингъл "Marry The Night" в шоуто на Ellen Degeneres в петък (9 декември). Гага се появи на сцената в розова балетна униформа, черен клин и обувки с огромни платформи. Тя показа завидна гъвкавост докато пееше песента и се движеше с впечатляващи балетни стъпки. По... прочети още »
13.12.201110:21

Дъщерята на Майкъл Джаксън работи върху филмовия си дебют

Дъщерята на Майкъл Джаксън работи върху филмовия си дебют. 13-годишната Парис ще разкаже за дебюта си за първи път тази седмица. Парис, която беше на 11 години, когато баща й почина през 2009 г., ще играе главна роля във "Мостът на Лендън и трите ключа", базиран на известна поредица книги за тийнейджъри. Тя ще играе героинята... прочети още »
12.12.201115:42

Том Джоунс става актьор в сериал

Сър Том Джоунс ще изиграе главната роля в нов комедиен сериал, съобщават британските таблоиди. В сериала, който ще се излъчва по телевизия Sky няколко жени ще се борят за сърцето на изпълнителя, който преди един месец изнесе голям концерт в София. Сериалът ще се казва нарича "King Of Neds" и в него ще участват още Бренда Блетин и... прочети още »
12.12.201108:05

Дженифър Анистън e най-секси за всички времена

Звездата от американския сериал „Приятели” – Дженифър Анистън е най-секси жената на всички времена. Това сочи класация на мъжкото списание за фитнес и здраве „Men's Health”. Зад нея се наредиха Ракел Уелч и Мерилин Монро. На четвърто и пето място са съответно - Бритни Спиърс и Мадона. Конкуренцията на... прочети още »
12.12.201107:10

"Lioness" на Ейми Уайнхаус начело на британската класация

Издаденият след смъртта на британската певица Ейми Уайнхаус албум оглави класацията във Великобритания. Албумът "Lioness: Hidden Treasures" отбелязва най-високи седмични продажби за цялата й артистична кариера,повече от четири месеца след трагичната смърт на певицата. Продуцентите й избрали 12-те песни, след като прослушали... прочети още »
10.12.201118:27

Виж най-интересните светски снимки от изминалата седмица

Балове, награди, коледни концерти и всякакви светски събития се надпреварват по бляскавост и така ще бъде до края на годината. Ние ви показваме ексклузивни снимки на най-любопитните хора от световния шоубизнес, събрани в рубриката "Седмицата в снимки". прочети още »
09.12.201117:25

Шинейд О'Конър се омъжи за четвърти път в розов кадилак

Шинейд О'Конър се врече във вярност на Бари Херидж, седнала на задната седалка на розов кадилак на церемония в Лас Вегас. Това е четвърти брак за певицата, която е свалила доста килограми от гостуването си у нас по-рано тази година. Шинейд се венча с розова тюлена рокля, която разкрива многото й разноцветни татуировки. Венчавката... прочети още »
09.12.201116:27

Лейди Гага е скръндза?

Лейди Гага (Lady Gaga) заяви в интервю, че се вижда и като актриса и по-специално във филм на големия американски режисьор Уди Алън. В шоуто на Елън Дедженерис Гага споделя, че е голяма почитателка на Алън и мечтае да играе в негов филм. "Моята мечта е да играя във филм на Уди Алън", заяви екстравагантната певица. За сега не е... прочети още »
09.12.201116:20

Риана ще пее в родния Барбадос на Нова Година

Риана (Rihanna) ще изнесе частен концерт в Барбадос в новогодишната нощ. Певицата, която е родена на карибския остров, ще е сред основните гости на ВИП партито на собственика на британското радио Глобал Рейдио Ашли Талбот в луксозния хотел Санди Лейн. "Правителството плати на Риана 1,25 милиона паунда, за да участва на карнавала в... прочети още »
08.12.201115:32

Оли Мърс е първи по продажби във Великобритания

"In Case You Didn’t Know”, новият албум на британската сензация и финалист от X-Factor Оли Мърс (Olly Murs) е на първо място във Великобритания по продажби. "In Case You Didn’t Know" е втори за младата звезда и дебютира директно под номер едно във Великобритания с общи продажби от 148,536 копия в първата... прочети още »