Шоубизнес

01.09.201116:57

Марк Антъни не отрeчe връзка с бившата на Уил Смит

Марк Антъни най-сетне проговори за раздялата си със съпругата си Дженифър Лопес. Изпълнителят дал интервю за американска телевизия, в което подробно описал причините, довели до краха на брака му със звездата. "Нищо кой знае какво не се е случило между нас. И двамата просто се осъзнахме, не е било като да преживееш някакъв шок. Подобни... прочети още »
01.09.201107:34

Джен Анистън в кампания срещу рак на гърдата

Дженифър Анистън се включи в благотворителна кампания срещу рак на гърдата по инициатива на американското списание "Glamour". В интервю актрисата разкри какви качества търси в мъжете. Приятелят й Джъстин Теру трябва внимателно да слуша. "Не мога да имам връзка, в която няма равенство, щедрост, доброта, хумор. Истината е, че... прочети още »
01.09.201107:17

Изписаха Том Джоунс от болницата в Монако

Британската легенда на поп-музиката Том Джоус (Tom Jones) напусна днес болницата в Монако, където беше приет в събота с тежка дехидратация. Той напусна здравното заведение след 4-дневно лечение, съобщиха негови приближени. В сайта на поп-звездата се казва, че "Сър Том вече е в много добро здраве". Том Джоунс ще продължи... прочети още »
01.09.201107:12

ФСБ откриват Есенния салон на изкуствата в Пловдив

ФСБ днес ще открие Есенния салон на изкуствата в Пловдив с нова концертна програма FSB Symphony. Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще се качат на сцената на Античния театър в Пловдив, а новата концертна програма FSB Symphony ще се превърне в поредното културно събитие под името "ФСБ", с предвидимо широк обществен... прочети още »
31.08.201118:09

Ема Стоун и Оливия Уайлд получиха награди на ПЕТА

Най-сексапилната вегетарианка за 2010 г. Оливия Уайлд и защитничката на правата на бездомните кучета Ема Стоун получиха награди на организацията PETA /Хора за етично отношение към животните/. Двете актриси получават призове за милосърдие благодарение на новите им сделки с козметичната компания... прочети още »
31.08.201111:55

Лейди Гага вдига сватба на стадион

Скандалната Лейди Гага (Lady Gaga) отново шокира обществеността с изявлението си, че скоро вдига сватба и кани всичките си почитатели да присъстват. 25-годината певица ще се омъжи за приятеля си Люк Карл, с когото са заедно от доста дълго време. Гага планира голямото събитие да се състои на стадион, за да може всичките й почитатели да... прочети още »
31.08.201108:48

Бременността на Бионсе постави рекорд в Twitter

Съобщението за бременността на Бионсе Ноулс (Beyonce), което самата тя направи на церемонията по раздаването на видео наградите на MTV в неделя вечер постави рекорд в Twitterq съобщи представител на сайта за микроблогинг. Новината, че поп-кралицата ще става майка поставила нов рекорд с невероятните 8868 туита на секунда, разбивайки... прочети още »
30.08.201118:59

Обвиниха Лейди Гага, че е откраднала Джо от Ани Ленъкс

Мъжкият модел Джо Калдерон (Jo Calderone), който първо се появи на страниците на японското издание "Vogue Hommes", е не друг, а самата Лейди Гага (Lady Gaga). Това не е новина, особено след като излезе видеоклипа на "You and I", а в неделя вечер Джо изпълни песента заедно с Брайън Мей от "Queen"на MTV Video... прочети още »
30.08.201111:45

Kоя е най-готината двойка на наградите на MTV?

Дали Джъстин Бийбър (Justin Bieber), сложил очила и гушнал сладката Селена Гомес (Selena Gomez), ексцентричните Кейти Пери (Katy Perry) и Ръсел Бранд (Rusell Brand) или пък Бионсе (Beyonce), която обяви, че чака бебе, бяха най-ефектната двойка на MTV Video Music Awards?  На церемонията, която се проведе вчера в LA, певицата Бритни... прочети още »
30.08.201110:37

Дженифър Анистън e бременна с близнаци

Дженифър Анистън е бременна с близнаци от своя приятел Джъстин Теру, съобщиха американските медии, като се базират на информация от анонимен източник, предаде АСН. 42-годишната актриса се е отдала на здравословен начин на живот, без алкохол и заедно с половинката си са в трепетно очакване на наследници. Двамата с Джъстин вече решиха да... прочети още »
30.08.201109:59

Джанет Джексън няма да пее в памет на брат си

Певицата и актриса Джанет Джексън няма да участва в концерт, организиран в памет на нейния брат, поп идола Майкъл Джексън, на 8 октомври във Великобритания, съобщи нейният говорител в Лос Анджелис. Също както и братята си Ранди и Джърмейн, Джанет Джаксън счита, че е невъзможно да участва в концерт, който се провежда по същото време с... прочети още »