Шоубизнес

29.08.201113:43

Майкъл Джаксън щеше да навърши 53 години днес

Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Joseph Jackson) е роден на 29 август 1958 г. в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на фамилията. Освен него в семейството му има още три момичета и пет момчета. Баща му, миньор, много рано подтиква децата си да пеят. През 1965 Майкъл и братята му Джаки, Тито и Джърмейн сформират групата... прочети още »
29.08.201109:15

Раздадоха наградите на МТV за най-добри музикални видеоклипове

Бионсе (Beyonce)засенчи тази нощ всички изпълнители на връчването на MTV Video Music Awards, дори преди шоуто да започне, демонстрирайки, че със съпруга си Джей Зи очакват бебе, предаде Асошиейтед прес. Суперзвездата, която скоро ще навърши 30 години, се появи на червения килим облечена в свободна  рокля, която фино показа издутия й... прочети още »
29.08.201108:11

Бионсе изглежда бременна на наградите на MTV

R&B изпълнителката Бионсе (Beyonce) позволи снимки да разкажат историята за очаквано бебе от нея и съпруга й, рапъра Jay-Z на Музикалните видео награди на MTV, появявайки се пред фотографите с очертана бебешка издутина под дългата си рокля. Певицата се появи видимо бременна на червения килим на най-гледаното шоу в света днес. Облечена в... прочети още »
27.08.201118:00

Специална почит за Amy Winehouse на наградите на MTV

Кариерата и животът на покойната Eйми Уайнхаус (Amy Winehouse) ще бъдат специално почетени на MTV Video Music Awards в неделя в Лос Анжелис. Планирано е актьорът и комик Ръсел Бранд да води специалната церемония в чест на Ейми, която бе открита мъртва преди малко повече от месец в дома си в Лондон.Предполага се, че легендарният певец Тони... прочети още »
26.08.201113:58

MTV Video Music Awards в неделя ще минат и без водещ

Въпреки успехът на комедиантката Челси Хендлър, която води MTV Video Music Awards 2010, и допринесе за един от най-високите рейтинги на наградите някога, тази година церемонията ще мине без главен водещ. От телевизията обясняват решението си с "експериментиране с нетрадиционни решения". Според американските медии, обаче, Mtv не... прочети още »
26.08.201113:30

Джим Кери се обяснява в любов на 22-годишна! - видео

Американският комик Джим Кери (Jim Carrey) пожела да се ожени за 27 години по-младата от него Ема Стоун (Emma Stone). 49-годишният актьор записа специално видео излияние за 22-годишната актриса от "Лесна, А?”, в което признава чувствата си към нея и заявява, че би я взел за своя жена ако разликата във възрастта им не е толкова... прочети още »
25.08.201110:56

Шаде идва в София месец по-рано, билетите тръгват от утре

Новата дата за концерта на богинята на соул музиката, магнетичната Шаде (Sade) в България е 29 октомври, съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис". Концертът, част от европейското турне на звездата, ще се състои в новата мултифункционална зала "Арена Армеец София". Продажбата на билети за шоуто започва на 26 август, петък,... прочети още »
25.08.201110:15

Шоуто "Aphrodite Les Folies" 3D на Кайли Миноуг идва в...

За първи път феновете в България могат да видят завладяващата Кайли Миноуг на 3D. Ексклузивните прожекции на KYLIE 3D: Aphrodite Les Folies ще има само вечерта на 21-ви септември 2011 г. в кината Арена. Билети може да закупите на касите на кината Арена в цялата страна. Концертът от турнето на дивата е заснет в зала О2 в Лондон. Ефектът от... прочети още »
25.08.201110:09

Лейди Гага е тотално забранена в Китай

Хитове на Лейди Гага (Lady Gaga), Бионсе(Beyonce) и Тейк Дет(Take That) са сред 100-те песни, които бяха поставени в черния списък на китайското министерство на културата. Музикалните сайтове имат срок до 15 септември да махнат обидните песни, които според властите нарушават "националната културна сигурност". Тези сайтове, които... прочети още »
24.08.201112:35

Елизабет Тейлър е най-фотогеничната знаменитост - снимки

Елизабет Тейлър беше избрана за най-фотогеничната знаменитост на всички времена, оставяйки на второ място Дженифър Анистън. Покойната Тейлър, която беше известна с красотата и блясъка си, победи всички съвременни знаменитости и известни личности от миналото в класацията за най-фотогеничната звезда на всички времена на сайта MyMemory.com.... прочети още »
24.08.201110:51

Не са открити забранени вещества в тялото на Amy Winehouse

Резултатите от токсикологичните анализи на тялото на британската певица Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), която почина в края на юли при неизяснени обстоятелства, не са показали наличие на забранени вещества, а само на алкохол, съобщи семейството й. "Резултатите от токсикологичните анализи, предоставени от властите на семейство Уайнхаус,... прочети още »