Шоубизнес

09.11.201117:45

И сестрата на Бритни Спиърс пропя

Сестрата на Бритни Спиърс - Джейми Лин дебютира като кънтри певица на сцената в Нашвил. Джейми Лин Спиърс изпя песни, написани от нея самата, както и от певицата Пам Тилис. Сред публиката бяха много нейни роднини и приятели, но Бритни не успя да я гледа, защото е на турне в Европа. Джейми Лин Спиърс е на 20 години. Тя стана известна... прочети още »
09.11.201117:13

Нов сингъл на Мадона "изтече" в Мрежата

Певицата Мадона стана поредната жертва на известна група хакери, които пуснаха в Интернет най-новата й песен, съобщават американските медии. Въпреки че демо версията на парчето "Give Me All Your Love" се появи в Мрежата едва вчера, днес заглавието на песента бе една от най-обсъжданите теми в социалната мрежа Twitter. В откъса,... прочети още »
09.11.201113:45

Марая Кери свалила 31 кг. след раждането

Марая Кери успяла да свали 31 кг. след раждането на близнаците си Морокан и Монро по-рано тази година. Певицата, която роди близнаците преди шест месеца, успяла да свали значителна част от теглото си, но признава, че се тревожела, че може никога да не успее да се върне във форма след бременността. "В началото, когато родих бебетата,... прочети още »
09.11.201107:54

Shakira получи звезда на Алеята на славата

Шакира (Shakira ) стана първата певица от колумбийски произход, получила звезда на Холивудската алея на славата, като се присъедини към латино-звездите Рики Мартин и Кристина Агилера. "Бих искала да посветя това на латиноамериканската общност в САЩ, общност, която постоянно работи и мечтае и мечтае и работи всеки ден, за да направи... прочети още »
08.11.201115:11

Адел се оперира

Британската певица Адел (Adele) е претърпяла операция на гърлото вчера, за да се отстрани проблем, който миналия месец я принуди да отмени концерти. Говорител на болница Дженерал Хоспитала в Масачузетс съобщи, че Адел е претърпяла операция на гласните струни, за да се прекрати кръвотечението от доброкачествен полип. Този проблем принуди... прочети още »
08.11.201114:47

Набиха певицата Аврил Лавлин

Канадската певица Аврил Лавин (Avril Lavigne) е била пребита в хотел в Лос Анджелис заедно с нейния приятел Броуди Дженър. Инцидентът е станал в неделя пред хотел "Рузвелт", разположен точно срещу Алеята на славата и "Кодак тиътър", където се провежда церемонията по връчването на Оскарите. Лавин и Дженър били нападнати... прочети още »
08.11.201114:35

Д-р Конрад Мъри е виновен за смъртта на Майкъл Джаксън

Д-р Конрад Мъри беше признат за виновен за причиняването на непредумишлено убийство на Майкъл Джаксън (Michael Jackson) от съда в Лос Анжелис. Заседателите изслушаха 49 свидетели преди да вземат решението. Личният лекар на Краля на попа може да получи до 4 години затвор. Присъдата ще стане ясна на 29 ноември. В заключителните пледоарии... прочети още »
08.11.201114:22

Топ 10 на БГ звездни профили във Фейсбук

Трепетите на известните, капризи, скандали и надувки във Фейсбук (Facebook) ще бъдат наградени на специална церемония "Топ 10 на Зведните профили във Фейсбук". Първото по рода си събитие ще се състои в столичен клуб  на 17 ноември от 21 ч. Вече са ясни първите номинации - за най-надути медийното жури категорично определи... прочети още »
07.11.201118:06

Линзди Лоън изкара по-малко от 5 часа в затвора

Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) прекара невероятните 4.5 часа в затвора този уикенд, съобщава TMZ. Актрисата, с постоянни проблеми с правосъдието, влязла в затвора Lynwood, Калифорния за излежаването на 30-дневна присъда  в 8:50 ч. в неделя вечерта и е била освободена около 01:30 часа в понеделник сутринта. Актрисата прекарала в... прочети още »
07.11.201111:59

Виж кой спечели европейските награди на MTV - снимки от церемонията

Лейди Гага (Lady Gaga) получи наградата за най-добра изпълнителка от MTV Europe на церемонията в Белфаст. 25-годишната нюйоркчанка носеше типичното за нея смайващо облекло, когато се яви да получи наградата си от Дейвид Хаселхоф. "Наистина се усмихвам в момента – знам, че не можете да кажете. Използвала съм много ботокс",... прочети още »
05.11.201106:11

Световните събития от седмицата в снимки

Седмицата започна празнично, защото католическия свят отбеляза Нощта на Вси Светии. На празника известен като Хелоуин, знаменитостите се надпреварваха да се маскират по бляскави партита. Поп звездата Риана отложи концерт в Швеция, защото влезе в болница. Сама публикува снимка на системата в ръката си в Туитър. Впоследствие лекарите... прочети още »