Шоубизнес

10.08.201112:55

Spirit of Burgas със 17 м висока сцена и 220 kw звук и осветление

До старта на четвъртото издание на фестивала Spirit of Burgas остават две денонощия. На Централният плаж в Бургас с трескави темпове се издига фестивалното градче, съобщиха организаторите. Най-голямото съоръжение – основната сцена, където ще са и гиговете на големите имена от световната сцена, е с височина 17 метра и 37 м дължина, с... прочети още »
10.08.201112:17

Преиздават последните 5 албума на "Куин"

Последните 5 студийни албума на британската група "Куин"(Queen), издадени в периода 1984-1995 г., ще бъдат преиздадени от звукозаписната компания Island Records, която ще ги пусне в продажба на 6 септември. През този период групата записа най-популярните си песни, преди смъртта на легендарния й лидер Фреди Меркюри през 1991 г.... прочети още »
10.08.201111:06

Кокаин с лика на Ейми Уайнхаус вече на пазара

Бразилски наркопласьори поставят снимки на британската певица Ейми Уайнхаус (Amy Winehowse) в пакетчета кокаин, за да подобрят продажбите си. Прозрачните найлонови торбички имат снимка на 27-годишната певица, която почина в дома си в Лондон на 23 юли. В съпътстващия текст, тя е описана като "Ейми Хаус". Пакетчетата кокаин с лика... прочети още »
09.08.201116:36

Джанет Джаксън се омъжва за трети път

Джанет Джаксън обяви официално годежа си с бизнесмена Висам Ал-Ману, с който започна да излиза през 2009 г., пишат американските медии. Милиардерът направи предложение на Джанет миналата година, но звездата отказа да коментира това голямо събитие в живота си. Певицата предпочете да съсредоточи вниманието в подготовката на световното си... прочети още »
09.08.201110:59

Официално: Иван и Вихра се разделят

Новината, че водещият Иван и съпругата му Вихра се разделят, вече е потвърдена официално. От известно време се говори, че младото семейство e на път да сложи край на брака си, защото в отношенията им се намесила водещата на рубриката "Най-добрата майка“ в "Станция нова" Ирина Сарачинова. Bliasak.bg. потвърждава, че... прочети още »
08.08.201122:01

Нина Добрев на Teen Choice Awards 2011

Канадката с български произход Нина Добрев спечели награда "Изборът на тийнейджърите" за най-добра актриса в телевизионен научнофантастичен/фентъзи сериал за ролята си в "Дневниците на вампира". Колегата є Иън Съмърхолдър, който също е и нейно гадже, беше избран пък получи същото отличие в мъжката категория. Самият... прочети още »
08.08.201117:14

Нова книга разкрива разрива между Брад Пит и Дженифър Анистън

Нова книга излага на показ края на любовните взаимоотношения между бившата любима холивудска двойка Дженифър Анистън (Jennifer Aniston) и Брад Пит (Brad Pitt) Според четивото Анистън наредила на Пит да се изнесе от къщата им в Бевъли Хилс, след като той й признал, че се е влюбил в настоящата си партньорка Анджелина Джоли. За това разказва... прочети още »
08.08.201112:45

Тейлър Суифт и Селена Гомес са "Изборът на тийнейджърите"

Певицата Тейлър Суифт и актрисата Селена Гомес триумфираха на церемонията за наградите "Изборът на тийнейджърите"(Teen Choice Awards 2011), като кънтри изпълнителката спечели и Голямата награда, съобщиха световните агенции. Тейлър Суифт е звезда от крехката 16 годишна възраст . Тя спечели общо шест награди - за любима певица,... прочети още »
08.08.201109:02

Дебютният албум на "SuperHeavy" излиза на 20 септември

Дебютният албум на новата група на Мик Джагър ще бъде пуснат по магазините на 20 септември. Освен легендарният вокалист на "Rolling Stones", в групата наречена "SuperHeavy", влизат още Дейв Стюарт от "Юритмикс", младата соул-певица Джос Стоун, реге-изпълнителят Деймиън Марли, син на Боб Марли, както и... прочети още »
08.08.201108:56

"Отчаяни съпруги" спира

Осем години след старта, тази есен ни очаква премиерата на осмия и последен сезон на хитовия сериал "Отчаяни съпруги" ("Desperate Housewives"). Официално не е ясно защо телевизия Ей Би Си спира шоуто сезон по-рано от очакваното. Новината дошла като шок за звездите на "Отчаяни съпруги" Тери Хатчър, Марша Крос,... прочети още »
07.08.201119:40

Rihanna купонясва по бански с лика на Bob Marley

Rihanna продължава победоностната си ваканция това лято. След като засякохме любимката си преди ден, забавлявайки се на о-в Барбадос, сега я откриваме, плажуваща на Карибите. Облечена в бански с лика на Bob Marley, тя искрено се радва на лятната си почивка в компанията на приятели. Както ще видите от галерията, ваканцията и върви по вода и... прочети още »