Шоубизнес

12.09.201108:19

Звездата от "Спартак" Анди Уитфийлд почина на 39 години

Звездата от "Спартак" Анди Уитфийлд почина в Сидни на 39-годишна възраст от лимфома. Уитфийлд играеше Спартак в сериала на Starz, когато той започна миналата година. Актьорът, известен още с ролите си в "Клиниката" и "Гейбриъл", трябваше да се откаже от ролята поради развитието на болестта. Той е починал... прочети още »
08.09.201115:39

Глобиха Галиано с 6 хиляди евро за антисемитизъм

Британският моден дизайнер Джон Галиано, който призна, че е обидил на расова основа двойка в парижки ресторант, бе определен за виновен от френския съд и принуден да плати глоба от общо 6 хил. евро. Дизайнерът не присъства в съда по време на обявяването на присъдата в четвъртък, 8 септември. Обвинението е за "публичните обиди въз... прочети още »
08.09.201108:15

Мадона работи по нов албум

Мадона се готви да издаде нов  албум, съобщават американските таблоиди. Изпълнителката обещава тавата да бъде пусната на пазара през 2012 г., а първият сингъл от нея да излезе през февруари или март догодина. Това ще бъде първият албум след 4-годишно прекъсване на певицата. В последно време поп кралицата се е отдала на... прочети още »
07.09.201113:17

Koи са мъжете на годината на GQ?

Рокаджиите от Ю Ту, Кийт Ричардс от "Ролинг стоунс" и актьорът Брадли Купър са сред тазгодишните носители на отличията "Мъж на годината" на сп. Джи Кю. Наградите се присъждат на най-влиятелните мъже в обществения живот. Ю Ту бяха обявени за Група на годината. Ирландските рокаджии  бяха почетени, след като през... прочети още »
07.09.201107:14

П.Дж. Харви печели награда за най-добър албум

Английскaта музикантка  П.Дж. Харви спечели наградата на Barclaycard за 2011 "Мъркюри" за най-добър албум с "Let England Shake", съобщават британски медии, с което се превръща първият изпълнител в 20-годишната история на отличието, който го печели за втори път. Харви, която също така спечели през 2001 с... прочети още »
02.09.201118:13

Мел Би роди трето дете

Мел Би стана майка за трети път. Бившата Спайска роди в болница в Лос Анджелис, името на бебето още се пази в тайна. Мелани Браун или по-позната като Мел Би от "Spice Girls" си има още две момиченца - Финикс (12 г.) и Ейнджъл (4 г.). Сега певицата роди първото си дете от брака й със Стивън Белафонте. "И майката и бебето са... прочети още »
02.09.201116:42

Смесени отзиви за филма на Мадона

Филмът на Мадона "W.E." получи смесени отзиви от критиката след премиерата си на кинофестивала във Венеция. Лентата разказва за любовта между британския крал Едуард VІІІ и разведената американка Уолис Симпсън през 30-те години на миналия век. "Натруфена глуповата прищявка", гласи безмилостната оценка на в.... прочети още »
02.09.201116:14

Новият проект на Стинг е мюзикъл

След турнето си със симфоничен оркестър, Стинг планира да направи мюзикъла "The Last Ship", съобщи music-news.com "За първи път Стинг пише за музикалния театър", каза драматургът и носител на "Пулицър" Брайън Йорки, който си сътрудничи с британския изпълнител. "Все още продукцията не е завършена, но той е... прочети още »
02.09.201112:25

Кои са най-влиятелните личности в света?

Създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг оглави класацията на сп. "Венити феър" за най-влиятелните и утвърдили се хора в света за втора поредна година, съобщава сайтът на изданието.             В класацията ежегодно попадат петдесет представители на бизнеса, инженерните науки и... прочети още »
01.09.201116:57

Марк Антъни не отрeчe връзка с бившата на Уил Смит

Марк Антъни най-сетне проговори за раздялата си със съпругата си Дженифър Лопес. Изпълнителят дал интервю за американска телевизия, в което подробно описал причините, довели до краха на брака му със звездата. "Нищо кой знае какво не се е случило между нас. И двамата просто се осъзнахме, не е било като да преживееш някакъв шок. Подобни... прочети още »
01.09.201107:34

Джен Анистън в кампания срещу рак на гърдата

Дженифър Анистън се включи в благотворителна кампания срещу рак на гърдата по инициатива на американското списание "Glamour". В интервю актрисата разкри какви качества търси в мъжете. Приятелят й Джъстин Теру трябва внимателно да слуша. "Не мога да имам връзка, в която няма равенство, щедрост, доброта, хумор. Истината е, че... прочети още »