Шоубизнес

19.09.201107:34

Адел си взима почивка

Британската певица  Адел ще се оттегли от сцената за известно време след огромния успех на "21", след което вероятно ще започне работа по третия си албум.   Изпълнителката на "Rolling in the Deep" разби световните музикални класации с невероятната си втора компилация, която оглавяваше американските и... прочети още »
17.09.201112:04

Охраната на Пенелопе Крус наби фотографи в Сараево

Охраната на известната актриса Пенелопе Крус се сби в центъра на Сараево с фотографи. Многобройните фоторепортери били дошли, за да снимат испанската актриса, като при сблъсъците се наложи намесата и на полицията. Пенелопе Крус играе главната роля във филма "На бял свят" ("Venuto al Mondo"). Снимките на лентата... прочети още »
16.09.201115:52

Чуй дуетът на Тони Бенет и Лейди Гага "The Lady Is A Tramp"

В интернет се появи демо на дуета на Лейди Гага (Lady Gaga) с Тони Бенет (Tony Bennett). Двамата са записали песента "The Lady Is A Tramр", позната най-вече в изпълнение на Франк Синатра.  Албумът с дуети на Тони Бенет и популярни изпълнители, сред които и покойната Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), ще излезе на 20... прочети още »
16.09.201107:42

Риана записва нов албум

Риана, която неотдавна съблече дрехите си за новата фотосесия на Emporio Armani, обяви, че е започнала работа по шестия си албум, съобщават американските медии. Изпълнителката на "Cheers (Drink to That)" тази сутрин потвърди, че вече работи по следващата си компилация, по-малко от година след като пусна на пазара "Loud".... прочети още »
16.09.201107:41

Адел 3 пъти в книгата на Гинес

Нещата вървят много добре за британската певица Адел, успехът й е впечатляващ и рекорден. Изпълнителката на хита "Rolling In The Deep" е истински феномен отвъд Ла Манша.  Адел влиза три пъти в книгата на рекордите Гинес. Първият път, когато продажбата на нейния албум достигна впечатляващата цифра 21 и става най-продавания... прочети още »
15.09.201115:37

ФБР търси хакерите, които пускат голи снимки на звезди

ФБР обяви, че започва издирването на хакерите, пуснали в интернет голите снимки на актрисата Скарлет Йохансон. Снимките, направени от самата Йохансон, обиколиха редица сайтове за холивудски клюки по целия свят. "ФБР разследва за лице или група лица, които са отговорни за хакерските пробиви в компютрите или мобилните телефони на... прочети още »
15.09.201114:13

Камерън Диас се раздели с гаджето си

Холивудската красавица Камерън Диас се раздели с бейзболната звезда Алекс Родригес, след 2-годишна връзка. Връзката на актрисата от "Ангелите на Чарли" с играча на Ню Йорк Янкис приключила неотдавна, тъй като двамата нямали време за връзката си, съобщава "Ю Ес Уикли". "Тя е много заета със своята кариера, а той... прочети още »
14.09.201115:33

Днес Amy Winehousе щеше да навърши 28 години

Нова песен на Ейми Уайнхаус (Amy Winehousе) излиза днес – 14 септември – рождената дата на покойната певица, информира nme.com. Става въпрос за парчето "Body And Soul”, което е в дует с легендата Тони Бенет и е от албума му "Duets II”, който излиза на 19 септември. Парчето дебютира в шоуто на Кен Брус по... прочети още »
14.09.201113:56

Мадона си търси танцьор, може да бъде и българин

За пръв път тази година България ще участва в световния обмен на нощен живот Smirnoff  Nightlife Exchange. Другата новина, е че към проекта се присъедини Мадона. Поп-кралицата иска да открие най-добрия танцьор, който ще се включи в екипа й. Това означава, че щастливецът може да бъде и българин. Най-оригиналните идеи за купон ще се... прочети още »
14.09.201113:29

"Ceremonials" на Florence and the Machine излиза на Хелоуин

Британската изпълнителка Флорънс Уелч, която е основата на Florence And The Machine, ще издаде новия си албум "Ceremonials" на Хелоиуин, съобщи сайтът NME.com. В албума, който ще се появи първо в онлайн магазина на iTunes на 31 октомври, е включена песента What The Water Gave Me, към която вече има видеоклип. Виж го тук. Пред... прочети още »
14.09.201109:26

Срещата на Джей Ло и Купър е била по бизнес

Дженифър Лопес и актьорът Брадли Купър наскоро бяха забелязани да вечерят в романтична обстановка в един от най-лъскавите нюйоркски ресторанти. прочети още »