Шоубизнес

27.09.201108:09

Лейди Гага посвети песен на покоен фен

Лейди Гага посвети песен на свой почитател, който се самоубил, докато пеела на фестивала iHeartRadio. Поп звездата била съкрушена, когато научила миналата седмица за трагичната история на 14-годишния Джейми Родмейър, който се самоубил, защото бил тормозен заради сексуалната си ориентация. По време на концерт в Лас Вегас Гага отдаде почит на... прочети още »
27.09.201108:07

Шакира - "Личност на годината"

Поп-звездата Шакира ще бъде удостоена на 9 ноември в Лас Вегас със званието "Личност на годината". Това ще стане в рамките на ежегодната церемония по връчването на музикалните награди "Латино Грами". "За нас е чест да отдадем заслуженото на Шакира - заради нейната енергия, социална активност и творчество, затрогнало... прочети още »
26.09.201118:50

Coldplay пяха в чест на R.E.M. Чуй кавър на великата...

Coldplay показаха почитта си към R.E.M., и то не къде да е, а в родния град на групата, която след повече от 30 години обяви, че се разпада. На концерта си в Атланта вокалистът на британската група Крис Мартин каза пред феновете, че R.E.M. са имали голямо влияние върху музиката им. Той определи американците, като една от най-любимите им... прочети още »
26.09.201109:12

Джоли, Боно и Мадона са най-харесваните звезди

Боно, Анджелина Джоли и Мадона са сред най-харесваните и предизвикващи доверие публични личности, съобщи Фимейл фърст, позовавайки се на международна анкета. Институтът по репутацията оценява всяка година политици, спортисти и знаменитости и определя кои допадат най-много на обществеността, колко уважение, възхита и доверие... прочети още »
25.09.201114:47

Преиздават албумите на Pink Floyd

Компанията ЕМИ пуска от утре бокс сет с всички 14 студийни албумa на групата "Пинк Флойд", съобщава "Ню мюзикъл експерс" (New Musical Express). В същото време отделни албуми ще бъдат преиздадени в разширени версии, включващи неиздадени досега парчета на групата. В тази връзка в Лондон ще бъде преиздадена корицата на... прочети още »
23.09.201116:46

Избраха финалистите в ”X Factor”. Гласувай за твоя фаворит!

През изминалите епизоди зрителите разбраха кои са категориите, в които са разделени финалистите. Всеки от менторите прекара по три денонощия със своите шестима финалисти от група с цел да отсее само трима от тях. Финалистите в категория „Момичета до 26 години” са: Михаела Филева, Маргарита Алексиева и Стела Петрова. Техен ментор... прочети още »
22.09.201112:26

R.E.M. обяви разпадането си

Музикантите от рок групата R.E.M. съобщиха, че слагат край на съвместната си дейност, продължила повече от 30 г. Новината бе поместена на официалния сайт на музикантите. "Към нашите фенове и приятели: Ние, R.E.M., дългогодишни приятели и съидейници, решихме да приключим като група. Продължаваме напред с благодарност и удовлетворение... прочети още »
22.09.201111:50

Taio Cruz, румънските диджеи и БГ звезди събраха 20 000 на площад...

Звездата на британската поп сцена Тайо Круз (Taio Cruz), румънските топ имена Саша Лопез (Sasha Lopez) и Диджей Сава (DJ Sava), както и най-обичаните български изпълнители събраха десетки хиляди фенове на последния концерт от Coca Cola Happy Energy Tour в София. Преди да стигне до столицата и да доведе топ R&B изпълнителя, традиционният... прочети още »
21.09.201114:14

Taio Cruz ще покори София довечера

Над 30 000 души се забавляваха на концертите във Велико Търново, Русе, Варна, Бургас и Пловдив, организирани от Coca-Cola. Дойде ред и на София! В момента тече трескава подготовка за големия финал на площад "Батенберг” довечера  и посрещането на хит-мейкъра Тайо Круз (Taio Cruz). Преди идването си в България британската... прочети още »
21.09.201110:22

Адел е най-слушаната певица

Адел (Adele) стана най-слушаният изпълнител в света в музикалната социална мрежа Last.fm, съобщава KРОСС. Певицата достигна върха на класацията за първи път миналата седмица, като измести от там легендарните Beatles. Обикновено Beatles оглавяват класацията и до момента са го правили най-много за 40 седмици в рамките на една година. Адел... прочети още »
21.09.201109:17

Кейт и Чарли Шийн любими на ТВ зрителите

"Кралската сватба" и "печеля" - прословутата фраза на Чарли Шийн, са двата най-често употребявани израза на малкия екран през тази година, сочи ново прочуване. Рейтингът на бившия актьор от "Двама мъже и половина"се оказа далеч по-висок от "Арабската пролет" и "Х-Фактор" на Саймън Коуел,... прочети още »