Шоубизнес

29.09.201113:15

Владимир e първият, който напусна "X Factor"

Актьорът Владимир Зомбори е първият финалист, който напусна музикалното риалити "X Factor". 23-годишният пловдивчанин и 18-годишната Маргарита Алексиева събраха най-малък зрителски вот и трябваше да се борят за оставане в шоуто. Маргарита изпя песента на Mary Mary - (Shackles) Praise You. Владимир пък реши да спечели симпатиите... прочети още »
29.09.201112:19

Деми Мур се развежда с Аштън, заприлича на скелет

Деми Мур и Аштън Къчър са на прага на развод. Причината се крие в 17 години по-младия от нея актьор, който постоянно й изневерявал. Доскоро 48-годишната Деми си затваряла очите, но напоследък положението станало непоносимо. Миналата година млада брюнетка на име Бритни Джоунс призна пред сп. Star, че Аштън е бил с нея. Като доказателство тя... прочети още »
29.09.201110:12

Боб Дилън е обвинен в плагиатство

Американският певец, композитор и поет Боб Дилън тази година навърши 70, но това по никакъв не го спира да предприема нови творчески изяви. Наскоро той представи изложба от свои картини, но ролята му на художник не беше приета напълно позитивно - посетителите са започнали да забелязват прилики между картините на изпълнителя и вече известни... прочети още »
28.09.201117:59

Мадона си купи къща във Верона, Шакира остров на Бахамите

Кралицата на поп музиката Мадона ще купува жилище в италианския град Верона - символа на любовта на Ромео и Жулиета, съобщава АНСА. Певицата се спряла на апартамент на два етажа с площ от 600 квадратни метра, със 6 спални, 5 бани, голям салон и с изглед към централния площад Пиаца деле ербе. Имотът щял да излезе на кралицата на попа между... прочети още »
28.09.201116:56

Нова дата за концерта на GIPSY KINGS в София

Датата за концерта на GIPSY KINGS се измества с месец по-късно. Поради огромния интерес от страна на публиката, шоуто на легендарната фламенко формация ще се състои в по-голяма от предвидената зала Универсиада, а именно - зала 1 на НДК, съобщиха организаторите. Тъй като тя не е свободна на първоначално обявената дата 1 октомври и предвид... прочети още »
28.09.201115:24

След Риана и Бритни разгневи Обединеното кралство

Новият клип към песента "Criminal" на Бритни Спиърс шокира британските власти преди официалното му пускане. В новото видео поп певицата причинява истински размирици в британската столица. Бритни се появява тежко въоръжена и започва да ограбва магазини в лондонски квартали. Според властите във Великобритания клипът трябва да бъде... прочети още »
28.09.201108:07

Адвокатът на Мъри: Майкъл Джексън се е самоубил с лекарства

Майкъл Джексън е причинил собствената си смърт чрез прием на лекарства докато лекарят му не е бил в стаята, съобщи адвокатът на доктор Конрад Мъри. "Той е направил това без знанието на своя лекар, без негово разрешение, срещу разпорежданията му, той е направил действие, причинило собствената му смърт", заяви Ед Черноф в първото си... прочети още »
28.09.201108:04

Фермер цензурира Риана

Фермер, който позволил на една от най-продаваните поп звезди да снима в неговата нива, й казал да се прикрие, след като тя се съблякла за снимките на видеоклипа към песента We Found Love Фермерът Алдерман Алън Греъм работел с трактора си, когато я видял в оскъдно облекло и си помислил, че това е недопустимо. Звездата снима новия си... прочети още »
27.09.201122:46

Запознай се с финалистите в X Factor и гласувай за своя фаворит

Най-мащабното музикално шоу – „X Factor”, представи тринадесетте финалисти, които за първи път излязоха на голямата сцена във вторник вечерта - 27 септември. Грандиозният спектакъл на живо даде старт на битката за вота на зрителите. Всеки от финалистите изпълни зададена им от съдиите песен. Но не те, а публиката ще реши... прочети още »
27.09.201118:08

Чуй "It Will Rain" на Бруно Марс от саундтрака на...

Авторите на "Здрач: Зазоряване - част 1" (Twilight: Breaking Dawn) потвърдиха съдържанието на саундтрака към лентата. Новината е, че Бруно Марс (Bruno Mars) е записал водещия сингъл на поредната серия от вампирската сага. Чуй "It Will Rain" по-долу. Любопитно е също, че Muse за първи път нямат участие в саундрак на... прочети още »
27.09.201116:21

Селена Гомес ще води Европейските музикални награди на MTV

Американската актриса и певица, 19-годишната Селена Гомес ще е водеща на церемонията по връчване на Европейските музикални награди на MTV, която ще се състои на 6 ноември в Белфаст, съобщи Ройтерс. Лейди Гага води с шест номинации за наградите на MTV, сред които за най-добра песен (Born this Way), най-добър поп изпълнител, най-добро... прочети още »