Шоубизнес

05.12.201115:04

Ванеса Мей може да отиде на съд заради забавения концерт в София

Цигуларката Ванеса Мей може да отговаря пред съдебна инстанция за провала на концерта си в НДК. Организаторите смятат да обезщетят феновете й, които я чакаха близо два часа да излезе на сцената и я освиркаха при появата й. Това стана ясно от изявленията на самите организатори на концерта в сутрешния блок на bTV. "Тази неприятна... прочети още »
03.12.201110:47

Parov Stelar е Царят на електросуинга! Показа го в София - снимки

Ако на Elevation в Разлог си пролича, че българската публика истински харесва електросуинга на Parov Stelar, от снощи феновете са влюбени в уникалната банда! Австрийците се завърнаха в България знаейки, че има голям интерес към музиката им, но със сигурност не са очаквали толкова страстно и горещо посрещане. Военният клуб се пръскаше по... прочети още »
02.12.201116:26

Адел ще пее на церемонията на наградите Грами

Британската певица Адел (Adele) ще пее на церемонията по раздаването на наградите Грами. Изпълнителката планира да пее на живо на церемонията в САЩ, за която получи шест номинации. Тя обаче все още е в много крехко здраве, след като неотдавна се подложи на операция на гърлото и няма много време за репетиции. "Адел няма търпение да... прочети още »
02.12.201115:58

Деми Мур смени Аштън Къчър с козметик

Актрисата Деми Мур има връзка с козметика Скот Винсънт Борба. Холивудската звезда, която обяви раздялата си със съпруга си Аштън Къчър миналия месец, през последните седмици се сближила със Скот и двамата решили да станат нещо повече от приятели. "Деми и Скот започнаха връзка миналата седмица. Те се познават от много време и той беше... прочети още »
02.12.201110:19

Вижте новото видео на Lady Gaga "Marry the Night"

Лейди Гага (Lady Gaga) пусна официално видеото към новия си сингъл "Marry the Night". Клипът е дълъг близо 14 минути и показва Гага полята с мляко и покрита с овесени ядки докато е гола. Гага е лекувана в болница, като по всичко личи, че става дума за психиатрично заведение. Във видеото тя танцува и пред горящ автомобил, а ... прочети още »
01.12.201117:00

Представяме ви Рик Гард и "Serendipity (I Believe in)"

Световната премиера на новия сингъл на Рик Гард (Rick Guard) е по Радио FM+! "Serendipity (I Believe in)" е в ефир от днес, а само вие имате възможност да свалите парчето напълно безплатно - линк зе безплатен даунлоуд. "Serendipity (I believe in)", е част от новия музикален проект на изпълнителя, заложен за издаване... прочети още »
01.12.201115:20

Топ 10 на най-скъпите разводи на знаменитостите

Колосалната сума от 300 милиона долара ще делят звездите Деми Мур и Ащън Къчър. Причината за скъпия развод, е че двамата не са подписали предбрачно споразумение. По закона на щата Калифорния бившите съпрузи имат общи права върху притежаваното семейно имущество, както и върху парите, спечелени по време на брака. Състоянието на Къчър,... прочети още »
01.12.201113:19

Лейди Гага се снима гола

Лейди Гага (Lady Gaga) се съблече пред Ани Лейбовиц за януарския брой на "Венити феър".   Певицата ще е на корицата на първия брой на списанието за следващата година в червена рокля и огромна шапка. Ани Лейбовиц я показва в различни стилове. Лейди Гага дори се е осмелила да се съблече изцяло. Снимките са направени в Ню Йорк... прочети още »
01.12.201112:27

Бионсе ще ражда скоро

Певицата Бионсе Ноулс (Beyonce), която носи първото си дете от рапъра Джей Зи (Jay Z), ще роди още този месец. Изпълнителката преди време сподели, че тя и съпругът й очакват бебето да се появи на бял свят през февруари. Но във видеоклип, датиращ от септември, Бионсе признава, че е в "шестия месец". В интервю зад кулисите... прочети още »
01.12.201112:10

Кание Уест с най-много номинации за "Грами"

Рапърът Кание Уест (Kanye West) е с най-много номинации за церемонията по връчването на музикалните награди "Грами". Уест е с цели 7 номинации, включително и в категорията "песен на годината" с парчето си All of the Lights. Той е номиниран за самостоятелния му албум My Beautiful Dark Twisted Fantasy, както и за... прочети още »
30.11.201116:24

Здравословното състояние на Джордж Майкъл се подобрява

Здравословното състояние на британския певец Джордж Майкъл се подобрява, съобщиха лекуващите му лекари във Виена. Той беше приет в болница миналата седмица заради остра пневмония. Заради заболяването 48-годишният певец трябваше да отмени оставащите концерти от европейското си турне. "Щастливи сме да съобщим, че състоянието на г-н... прочети още »