Шоубизнес

04.08.201109:37

Аштън Къчър влиза в "Двама мъже и половина" на 19 септември

Аштън Къчър (Ashton Kutcher) ще играе интернет милиардера с разбито сърце Уолдън Шмид в сериала "Двама мъже и половина". Актьорът, който заменя Чарли Шийн (Charlie Sheen), ще дебютира в ситкома на 19 септември в премиерата на деветия сезон от две части. "Добрата новина е, че сериалът ще продължи да бъде също толкова... прочети още »
03.08.201117:30

Kings of Leon отмениха турнето си в САЩ

Милиони  почитатели на мериканската рок група Kings of Leon останаха силно разочаровани, след като музикантите обявиха, че отменят турнето си. Според членове на бандата, които са и братя, отменените гастроли се дължат на "сериозни вътрешни търкания". Изглежда проблемите в четиричленния състав са далеч по-дълбоки от това,... прочети още »
03.08.201116:13

Роби Уилямс работи по нов солов албум

Британският певец Роби Уилямс (Robbie Williams) вече работи усилено след края на европейското турне на Тейк Дет(Take That) и пише песни за новия си солов албум. Изпълнителят на хита "Angels" се събра с бившите си колеги от Тейк Дет за концертите от турнето Progress Live, които бяха първите му с групата от 15 години насам. Турнето... прочети още »
03.08.201115:06

Убиват Чарли Шийн в "Двама мъже и половина"

Траурна вест за феновете на Чарли Шийн – първият епизод от новия, девети сезон на "Двамата мъже и половина" ще започне с погребението на героя му, съобщи Ройтерс. Чарли Харпър, както е името на ролята, която Чарли Шийн (Charlie Sheen) играе в сериала, ще бъде убит, за да не може никога повече скандалният актьор да стъпи в... прочети още »
02.08.201116:45

Три български банди на Spirit of Burgas 2011

Smallman, P.I.F. и Piromania са централните български имена в програмата на основната сцена на Spirit of Burgas 2011, съобщиха организаторите. Четвъртото издание на Spirit of Burgas 2011 ще бъде открито на основната сцена с шоуто на Smallman. От няколко години групата от Асеновград е истинска сензация в рок живота на България с магичната си... прочети още »
02.08.201114:36

Миро спря излъчването на хита си "Губя контрол, когато..."

Поп звездата Миро изненадващо спря излъчването на най-големия си хит - "Губя контрол, когато...". Известният ни изпълнител стори това с отворено писмо до медиите, без да коментира защо. PR-ът му Светла Русева съобщи лаконично, че Миро има неуредени отношения като продуцент на песента с авторите на парчето Ясен Козев и Крум... прочети още »
02.08.201110:08

Графа стана баща за втори път

Владимир Ампов – Графа стана баща за втори път. Съпругата му Мария (на снимката) го зарадва с дъщеря, която ще носи името Никол. Певецът е изключително щастлив от радостното събитие. Графа и Мария вече имат син Крис, който е на две... прочети още »
01.08.201114:33

За последно Ейми си купила дрога за 1200 паунда?

В последната нощ преди да почине, Ейми Уайнхаус (Аmy Winehouse) си купила наркотици за 1200 британски лири, пише в. "Дейли мейл", позовавайки се на дилър, който й помогнал да си набави дрогата. 56-годишният Тони Ацопарди твърди, че в ранните часове на 23 юли певицата се сдобила с крек, кокаин и хероин. Той ще бъде повторно... прочети още »
01.08.201110:32

Бионсе може би ще пее в новата зала в София през декмеври

Бионсе (Beyonce) ще е следващата световна суперзвезда, която ще се изяви в новата зала на София "Арена Армеец”,  пише днес в-к "Монитор". Преди R&B певицата в новата зала ще се изявят Жан Мишел Жар и Шаде. Според запознати билетите за Бионсе щели да стартират от цена 100 лв. Билет за шоуто на Жан Мишел Жар на... прочети още »
29.07.201110:48

Кейти Пери и Адел с най-много номинации за награди на MTV

Адел (Adele) ще пее за първи път в кариерата си на връчването на видео музикалните награди на MTV. Церемонията ще се проведе в театър "Нокиа" в Лос Анджелис на 28 август. Британската звезда заедно с Крис Браун (Chris Brown) и Лил Уейн (Lil Wayne) са трите имена, за които първо стана известно, че ще пеят на наградите. "Крис... прочети още »
29.07.201109:44

Йоанна Буковска минава под венчилото този уикенд

Актрисата Йоанна Буковска ще се омъжи за избраника на сърцето си Иван Давидов през уикенда. Сватбата ще бъде в ретро стил под музиката на Стинг. Поканени са около 120 роднини и приятели на младоженците. Младоженецът ще вземе булката с ретро автомобил от 1930 година, който е вече запазен. Говори се, че марката била Форд Т, прословутата... прочети още »