Шоубизнес

15.08.201114:32

Диана Любенова стана майка

Актрисата Диана Любенова стана майка за първи път. Малката София се появи съвсем очаквано в неделя сутринта и е с идеално тегло - 2,950 кг. Диана и дългогодишният й приятел - американският продуцент и режисьор Лес Уелдън, до последно криеха какво име са избрали и кога очакват малката красавица.         прочети още »
15.08.201114:29

Любо е със счупен крак след падане от сцената

Ексвокалистът на група Те Любо падна от сцената по време на предпразничен младежки концерт на "Акага" във Варна в неделя вечерта. При падането той е счупил крака си. Сега поне 40 дни музикантът ще бъде в принудителна почивка. Любо твърди, че не е загубил доброто си настроение въпреки болката. Тъй като е сред любимците на... прочети още »
15.08.201109:21

Над 20 000 във втората вечер на Spirit of Burgas

Над 100 пъти "Thank you" каза Моби (Мoby) на българската публика в събота вечер, а тя от своя страна му благодари 20 000 пъти - горе долу толкова бяха посетителите в най-многолюдната вечер на фестивала Spirit of Burgas. Музикантите се раздадоха напълно, плажът на Бургас бе топъл и гостоприемен, а небето опсипано със звезди и... прочети още »
12.08.201111:18

Иван и Андрей вдигат тежести за новото си шоу

Тв водещият Иван Христов, който наскоро се раздели със съпругата си Вихра, отказва да коментира личните си проблеми, но заяви, че животът му ще се промени коренно и ще се опита да го направи по-добър. "Никога повече няма да работя толкова и ще живея по друг начин" - заяви Иван пред списание Story. Той възнамерява да посвети голяма... прочети още »
12.08.201110:25

NKOTBSB е името на най-момчешкия проект това лято

Феновете си казаха думата, посочвайки своите любими песни на New Kids On The Block и Backstreet Boys за абсолютния поп албум с колаборации NKOTBSB, който вече излезе на американския пазар. Общият албум на двете момчешки групи ще излезе на българския пазар от Вирджиния рекърдс/Sony Music Entertainment на 29 август. Десетдневната кампания... прочети още »
12.08.201109:32

Започва Spirit of Burgas 2011

Днес в Бургас стартира четвъртото издание на най-мащабния български летен фестивал - Spirit of Burgas 2011. На Централният плаж в Бургас вече е издигнато и най-голямото съоръжение – основната сцена, където ще са и гиговете на големите имена от световната сцена, е с височина 17 метра и 37 м дължина, с 220 kw звук и осветление. Сцените... прочети още »
11.08.201115:59

Обраха дома на Ейми Уайнхаус

Лични вещи на покойната Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) бяха откраднати от дома на звездата дни след смъртта й. Бащата на певицата - Мич (на снимката), заявил, че според него познат на щерка му е задигнал нейни неиздавани досега песни, писма и текстове, както и любимата й китара. Знае се, че до дома на Ейми Уайнхаус са имали достъп около... прочети още »
11.08.201114:43

Сцена само за фенове на Spirit of Burgas

Нова, шеста сцена, ще има на Spirit of Burgas, съобщиха организаторите. Това, което ще я отличана от останалите е, че на нея звезди ще бъдат самите фенове. Всеки ще може да се качи на Beck`stage и да изпее парче на някое от световните имена, които гостуват на тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Изпълненията ще бъдат снимани и в... прочети още »
11.08.201112:06

Рики Мартин се чуди защо го свалят жените

Рики Мартин (Ricky Martin) не може да разбере защо жените продължават да флиртуват с него и да го свалят, след като обяви миналата година, че е гей. 39-годишният певец, който има връзка с борсовия агент Карлос и е баща на 3-годишните близнаци Матео и Валентино – миналата година изненада феновете си, като обяви, че е гей. Но това не... прочети още »
11.08.201111:50

Най-актуалните звезди ще пеят на "Michael Forever"

Едни от най-големите световни музикални звезди са получили покани да участват в благотворителния концерт в памет на Майкъл Джексън на 8 октомври в Кардиф, Уелс, информира nme.com. Майкта на Краля – Катрин, е изпратила предложения за участие в концерта на Jay-Z, Kanie West, Christina Aguilera, Justin Bieber и Usher. (на... прочети още »
11.08.201109:12

Спират "Шоуто на Иван и Андрей" и "Стани богат"

Станалите в последно време скандални водещи, Иван и Андрей, се разделят с престижното си вечерно шоу по Нова тв. Двамата запазват местата си в националната медия, но ще водят състезанието "Разбий Иван и Андрей", което ще се излъчва веднъж седмично. Двамата ще покриват нормативи и ще доказват знанията си в различни игри срещу... прочети още »