Шоубизнес

31.01.201120:18

Почина композиторът Джон Бари, създал музиката на агент 007

Композиторът Джон Бари (John Barry) почина от инфаркт в Ню Йорк на 77 годишна възраст.   Носителят на 5 награди Оскар ще бъде запомнен най-вече с работата си за "Джеймс Бонд" в цели 11 филма за най - известния агент. Композиторът е съавтор и на синглите, предхождащи филмите, като сред тях са "A View To... прочети още »
31.01.201120:10

Кийра Найтли: "Театърът е като оргазма!"

Британската знаменитост Кийра Найтли разкри, че удоволствието от театралните представления, в които звездата участва, може да се сравни с "оргазмите по време на секс", съобщиха американските медии. Прочутата актриса, която в момента участва в театралната продукция "The Children's Hour in London", смята, че... прочети още »
31.01.201110:39

Джони Деп си купи къща във Венеция за 8.5 милиона $

Джони Деп, който държи класацията за най - скъпо платен актьор в Холивуд не се поколеба и си купи имение във Венеция за 8.5 милиона долара! 47-годишният актьор прекара няколко месеца в италианския град със семейството си по време на снимките на филма "Туристът" с Анджелина Джоли. Там явно се е влюбил в старините и сега е горд... прочети още »
30.01.201117:18

Майли Сайърс спечели класация за най - зле влияеща личност

Майли Сайръс (Miley Cyrus) оглави анкета за "Най - лошо влияещата знаменитост"  на JSYK.com. Младата певица печели 58% от 99 000 гласа.  Определено не толкова разголените клипове, които показват доскорощната тийн звезда Майли в оскъдно облекло са причина за вота на зрителите. През 2010 г. видеозапис публикуван в... прочети още »
29.01.201117:03

Замразиха снимките на "Двама мъже и половина"

Продуцентите на комедийния сериал "Двама мъже и половина" обявиха, че работата по филма се замразява, докато 45-годишният Чарли Шийн не излезе от здравното заведение, в което постъпи. "Ние сме дълбоко загрижени за неговото здраве и благополучие и подкрепяме решението му", заявиха те в официално съобщение. По-рано... прочети още »
28.01.201111:17

Убиват Елена Петрова в "Стъклен дом"

Един от главните персонажи в сериала на bTV "Стъклен дом" - този на актрисата Елена Петрова - Боряна, ще бъде убит в новия сезон на сагата. За сега това е един от вариантите, които обмислят сценаристите на популярната крими сага, чиито нови епизоди стартират през месец март. Същевременно е вероятно Елена Петрова все пак да остане... прочети още »
28.01.201111:09

Плоча с отпечатъците на Майкъл Джексън ще се продава на търг

Бетонна плоча, носеща отпечатъци от ръцете, стъпалата и подписа на Краля на попа, Майкъл Джексън ще бъде продадена на търг, съобщи Contactmusic. Покойният изпълнител е оставил ценните следи още през 1984 г. за Алеята на славата в Лас Вегас – проект, който така и не е осъществен. Плочата с отпечатъците тежи 170 килограма. Тя е... прочети още »
28.01.201108:50

Линдзи Лоън и Парис Хилтън взимат по половин милион, за да се бият

Холивудската федерация по бокс е предложила на две скандално известни знаменитости и приятелки, Линдзи Лоън (Lindsay Lohan) и Парис Хилтън (Paris Hilton) да се изправят една срещу друга в боксов мач. За участието си в него на двете шоугърли ще бъдат платени по 500 000 долара, съобщи Нюзру. В интервю за сайта First Post промоутърът на... прочети още »
28.01.201108:48

Пак драми с Чарли Шийн

Американският актьор Чарли Шийн (Charlie Sheen) отново има проблеми. Най-скъпо платеният актьор на американската телевизия е бил откаран в болница със силни болки в корема след шумен купон. Твърди се, че на Шийн му се наложило да потърси бърза помощ, след като в дома му било доставено куфарче с "тухлички" кокаин. Звездата от... прочети още »
27.01.201110:48

Правят мюзикъл за живота на Роби Уилямс

Роби Уилямс е дал разрешение песните му да бъдат използвани в мюзикъл, който ще бъде посветен на самия него, съобщи сайтът Contactmusic. Вече е започнало и прослушването за ролята на Роби Уилямс в шоуто. Мюзикълът ще разказва за живота и кариерата на поп звездата. Много е вероятно в него да са пресъздадени доста драматични моменти като... прочети още »
27.01.201109:45

Енрике и Ана май ще стават родители

След като Пенелопе Крус и Хавиер Бардем станаха родители на момченце и се заговори за бум на звездни бебета, изглежда че наближава появата на още едно. Според близки на Енрике Иглесиас, той и половинката му Ана Курникова ще стават родители. Все още обаче нито певецът, нито тенисистката са обявявили официално, че чакат бебе. Двамата са... прочети още »