Шоубизнес

22.01.201119:20

Top 10 на най - сваляните песни

Най-успешната песен в интернет през изминалата година е "TiK ToK" на американската поп певица Кeша(Ke$a). Това показват данни на Международната федерация на звукозаписната индустрия (IFPI). През миналата година песента "TiK ToK" е сваляна общо 12,8 милиона пъти. На второ място се нарежда хитът на Лейди Гага... прочети още »
22.01.201119:00

Бионсе и Клинт Истууд правят "Роди се звезда" 4

Римейк на култовия филм от 30-те години на миналия век “Роди се звезда” ще събере на снимачната площадка американския актьор и режисьор Клинт Истууд (Clint Eastwood) и певицата Бионсе (Beyonce), съобщи Си Ен Ен. Двамата все още са в преговори с филмовия гигант “Уорнър брадърс” за участието си. 81 годишният... прочети още »
21.01.201114:58

Кристен Стюард е неузнаваема от фотошоп във "Вог"

"Не мога просто да изляза и да отида до магазина. Също така не мога да оставам сама и това наистина много ме притеснява", споделя звездата от "Здрач" Кристен  Стюард(Kristen Stewart) пред февруарския брой  на "Вог" (Vogue).  Пред списанието актрисата признава, че с... прочети още »
21.01.201114:37

Камерън Диаз е била побойничка в училище

Камерън Диаз (Cameron Diaz), е в ролята на учителка, която пуши марихуана в предстоящия си филм "Bad Тeacher". Тя споделя, че веднъж си е купила трева от Снуп Дог (Snoop Dog) , когато двамата посещавали едно и също училище. Рапърът, който и сега е известен с това, че е почитател... прочети още »
21.01.201109:44

Джордж Клуни пипна малария

Американският актьор Джордж Клуни се е разболял от малария по време на последното си пребиваване в Судан, оказвайки подкрепа на южната част от страната точно преди референдума за разделянето на най-голямата държава в Африка. На среща с журналисти Клуни заяви шеговито, че суданският президент Омар Ел Башир е отговорен за ухапването от комар,... прочети още »
20.01.201109:20

Обвиниха Дженифър Лопес в кражба на песен

Американската певица Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) бе обвинена, че е откраднала песен на колежката си Кат Делуна(Kat Deluna), за да запише най-новото си парче "On The Floor", съобщиха медиите в САЩ. Новата песен на изпълнителката на хита "Jenny From The Block" бе чута за първи път от слушателите на радиопредаването на... прочети още »
20.01.201108:54

Еминем няма да пее на BRITs, защото не знае дали печели

Американският рапър Еминем(Eminem) отказал да пее на церемонията на наградите Brit Awards, след като организаторите на събитието отказали да му споделят дали е спечелил, съобщиха медиите в САЩ. Изпълнителят на "Not Afraid" трябваше да направи изненада за публиката и да излезе на сцената, докато колежката му Риана(Rihanna) пее... прочети още »
19.01.201116:50

Остава празнуват 10 години от първия си албум

По случай 10-годишнината от издаването на дебютния си албум "Пинг-понг“, група "Остава" ще подари на феновете незабравим концерт - "Остава свири пинг-понг“. Събитието е на 27 януари в клуб "Строежа”. Феновете ще могат да чуят всички песни от албума, между които хитовите "Ще дойдеш ли с... прочети още »
19.01.201116:22

Деян Донков и Кристина Милева ще се женят

Звездата на родната кино и театрална сцена Деян Донков и половинката му - манекенката Кристина Милева, ще сключат брак през лятото. "От една година сме сгодени, но от много работа нямаме време за брак. Обсъждахме го неотдавна и сме на мнение, че за сватбата искаме топло време. От началото на 2011 година сме в ново жилище. Време ни... прочети още »
19.01.201116:08

Шест десетилетия Шер е на върха в Billboard

Новият сингъл на Шер (Cher) - You Haven't Seen the Last of Me, отличен със "Златен глобус" за най-добра оригинална песен към филм, оглави класацията Billboard Dance/Club Play Song. С това 64-годишната носителка на "Грами", "Оскар", "Еми" и "Златна палма" стана първата изпълнителка,... прочети още »
18.01.201121:10

Вижте кой ще пее тази година на Brit Awards 2011

Ексклузивно ви представяме изпълнителните, които ще пеят на живо в ефира на Радио FM+ на 16 февруари, когато ще излъчваме директно от Лондон наградите Brit Awards 2011. Церемонията ще включва изпълнения на едни от най-големите световни имена в музиката. Към по-рано обявените изпълнителни на церемонията Тейк Дет (Take That), План Би (Plan... прочети още »