Шоубизнес

19.01.201116:08

Шест десетилетия Шер е на върха в Billboard

Новият сингъл на Шер (Cher) - You Haven't Seen the Last of Me, отличен със "Златен глобус" за най-добра оригинална песен към филм, оглави класацията Billboard Dance/Club Play Song. С това 64-годишната носителка на "Грами", "Оскар", "Еми" и "Златна палма" стана първата изпълнителка,... прочети още »
18.01.201121:10

Вижте кой ще пее тази година на Brit Awards 2011

Ексклузивно ви представяме изпълнителните, които ще пеят на живо в ефира на Радио FM+ на 16 февруари, когато ще излъчваме директно от Лондон наградите Brit Awards 2011. Церемонията ще включва изпълнения на едни от най-големите световни имена в музиката. Към по-рано обявените изпълнителни на церемонията Тейк Дет (Take That), План Би (Plan... прочети още »
18.01.201119:28

Гледайте забавна пародия на The Black Eyed Peas

Ние от Радио FM+ обичаме нашите музикални звезди. Помагаме им, като правим песните им хитове в ефира. Но когато се появи нещо забавно за тях, винаги го споделяме първо с вас. Сега ви представяме една пародия на нашите любими The Black Eyed Peas. Гледайте го и напишете какво мислите по-долу. прочети още »
18.01.201109:47

Лейди Гага ще представи нова песен на седмицата на модата в Париж

Американската певица Лейди Гага (Lady GaGa) ще представи песен от новия си албум на Седмицата на модата в Париж. Хитовата изпълнителка се съгласила да подбере музиката за ревюто на дизайнера Тиери Мюглер утре. Колоритната поп звезда създала саундтрака на модното шоу. В него е включена и поне една песен от новия й албум "Born This... прочети още »
18.01.201108:40

Никол Кидман се сдоби с второ бебе от сурогатна майка

Австралийската актриса Никол Кидман (Nicole Kidman) и съпругът й, новозеландският кънтри певец Кейт Ърбан (Keith Urban) , обявиха раждането на второто им дете, родено от сурогатна майка. Бебето е родено на 28 декември в болница в Нешвил, уточняват гордите родители в комюнике. Бебето е износено и родено от сурогатна майка и е биологично... прочети още »
16.01.201115:18

Линдзи Лоън си направи пластична операция

По -малко от един месец след като любимката на папараците в Холивуд излезе от клиника за лечение на зависимости, в която пък отиде след като поседя известно време в затвора, Линдзи Лоън ( Lindsay Lohan) демонстрира ведро излъчване и нова визия.(снимки). Без съмнение обаче младата актриса е ползвала услугите на пластичните хирурзи, като е... прочети още »
15.01.201121:54

Радио FM+ представя: Jennifer Lopez Feat. Pitbull – On The Floor

Jennifer Lopez (Дженифър Лопез) ще направи завръщане в ефира с нов потенциален хит, записан заедно с рапъра Pitbull (Питбул). Все още не се знае датата, в която песента ще излезе официално, но вече се разпространява версия в интернет. В този хит латино ритмите ще са в изобилие, защото се използва и семпъл от хита от края на 80-те години -... прочети още »
15.01.201121:27

Roxette с ново видео към дебютния сингъл She’s Got Nothing On (But...

Само седмица след като представиха на света своя дебютен сингъл от така чакания нов албум, звездното шведско поп дуо Roxette (Роксет) се завръща и с видео! След 25 години на световна слава и над 70 милиона продадени албуми, една от най-големите шведски поп групи се завръща в светлината на прожекторите, десет години след издаването на... прочети още »
14.01.201108:51

В Канада забраниха хитът на Dire Straits

Съветът по медийни стандарти на Канада призна хитът "Money for Nothing" на британската група Дайър Стрейтс (Dire Straits) за оскърбителен за хомосексуалистите и забрани излъчването му в оригиналния му вид. Причината е в наличието на думата "faggot", в северноамериканския жаргон се използва като презрително обръщение към... прочети още »
13.01.201121:37

Tinie и Rihanna с изпълнения на наградите BRITs

Радио FM+ представя - Brit Awards 2011. Търсете тук - всичко за събитието, номинираните и церемонията, която можете да слушате на живо в ефира ни през февруари. Ето и последните клюки, които научихме за предстоящите награди Brit, докато слухтяхме на церемонията по обявяването на номинираните. Tinie Tempah получи цели четири номинации... прочети още »
13.01.201120:35

Вижте всички категории и номинирани за Brit Awards 2011

За четвърта поредна година в ефира на България Радио FM+, в партньорство с Nokia C7, ще излъчи музикалните награди Brit Awards. Тази година събитието ще е в лондонската О2 Arena, а на 16 февруари слушателите ще чуят цялата церемония на живо в ефира. Ето и номинираните по категории: Best British Single Nominees: She Said - Plan B Pass... прочети още »