Шоубизнес

25.01.201110:13

Ема Бънтън от "Спайс гърлс" се сгоди

Бившата изпълнителка от групата "Спайс гърлс" Ема Бънтън (Ema Bunton) обяви в телевизионно предаване, че се е сгодила за партньора си Джейд Джоунс. Това певицата заяви в рамките на предаването Dancing On Ice. Ема, която очаква дете, показа в Туитър снимка, на който пръстенът с диамант се вижда много ясно, а отдолу изпраща щастливо... прочети още »
25.01.201109:29

Обвиняват официално лекарят на Майкъл Джексън в непредумишлено...

Срещу личния лекар на Майкъл Джексън ще бъдат официално повдигнати обвинения за непредумишлено убийство със свръхдоза успокоително, предава АФП. Д-р Конрад Мъри, който твърди, че е лекувал певеца от безсъние, когато той почина през юни, 2009 година, ще се яви днес пред Върховния съд в Лос Анджелис, за да бъде формално уведомен за... прочети още »
25.01.201108:57

Елтън Джон адаптира "Ромео и Жулиета" в комична анимация

Историята на Ромео и Жулиета е известна на всички по света. Двамата влюбени, разделени от враждата на своите семейства, сега получават нов живот, превъплътени от градински гноми в анимационния филм "Гномео и Жулиета" (Gnomeo & Juliet”). Историята привлича вниманието не само с избора на главните герои, но и с това, че... прочети още »
24.01.201112:40

Дженифър Анистън се предлага на търг за Свети Валентин

Дженифър Анистън ще участва в търг с благотворителна цел на Деня на влюбените, съобщи  Zimbio.com. В името на добрата кауза актрисата ще предложи собствената си компания за Свети Валентин. Един победител и трима много големи късметлии ще се присъединят към Дженифър Анистън за специална прожекция в Ню Йорк на най-новия й филм... прочети още »
24.01.201108:20

Лейди Гага е най - популярна в социалните мрежи

Лейди Гага (Lady Gaga) е най-популярната музикална звезда в социалните мрежи в интернет, посочва Music News. Новата услуга Groovecount.com измерва с точност популярността на звездите във Facebook, Twitter, YouTube и останалите социални мрежи за общуване. По този начин, Лейди Гага се превръща в кралица на социалните мрежи, следвана от Еминем... прочети още »
24.01.201107:56

Диана Експрес се завръщат с "Площад Синева"

Една от легендарните групи в България се завръща с нов двоен албум - "Площад Синева". Първият диск носи подзаглавие "Синева" и включва песни, които ще напомнят стария звук и стила на "Диана Експрес", споделя Максим Горанов. Истинската изненада и провокация за феновете се крие във втория диск. Той е изцяло... прочети още »
23.01.201117:51

Джим Кери излиза с 24 годишен модел

Изглежда, че Джим Кери (Jim Carrey ) е преодолял раздялата си с Джени Маккарти (Jenny McCarthy ), която стана факт през април миналата година след 5 годишна връзка.  Актьорът беше засечен да излиза щастлив и доволен с 24-годишната Анчал Джоузеф (Anchal Joseph) от театър в Ню Йорк. Двамата се усмихвали и държали за... прочети още »
23.01.201117:03

Селин Дион си избра българска челистка за ново турне

Канадската суперзвезда Селин Дион (Celin Dion)се спря на българската челистка Ирина Чиркова за поредица от концерти със струнен оркестър в Лас Вегас. Репетициите със Селин Дион започват в средата на февруари, а първите концери ще са през март. Певицата е подписала мултимилионен договор за по 70 концерта годишно в Лас Вегас в продължение на... прочети още »
23.01.201116:53

Холи Бери е най - добре облечената звезда на екрана

Гилдията на художниците по костюмите в САЩ обяви, че ще награди със специалния приз Lacoste Spotlight Award филмовата звезда Холи Бери (Halle Berry). Актрисата, която е първата афроамериканка, удостоена с Оскар, е първа и в новата категория - за екранна звезда с най-добър вкус.Официалната церемония по награждаването ще е в рамките... прочети още »
22.01.201119:20

Top 10 на най - сваляните песни

Най-успешната песен в интернет през изминалата година е "TiK ToK" на американската поп певица Кeша(Ke$a). Това показват данни на Международната федерация на звукозаписната индустрия (IFPI). През миналата година песента "TiK ToK" е сваляна общо 12,8 милиона пъти. На второ място се нарежда хитът на Лейди Гага... прочети още »
22.01.201119:00

Бионсе и Клинт Истууд правят "Роди се звезда" 4

Римейк на култовия филм от 30-те години на миналия век “Роди се звезда” ще събере на снимачната площадка американския актьор и режисьор Клинт Истууд (Clint Eastwood) и певицата Бионсе (Beyonce), съобщи Си Ен Ен. Двамата все още са в преговори с филмовия гигант “Уорнър брадърс” за участието си. 81 годишният... прочети още »