Шоубизнес

13.01.201108:15

На 43 години Памела Андерсън отново е на корицата на Playboy

На 43-годишна възраст Памела Андерсън със сигурност може да се нарече неостаряващ сексимвол, след като за 13 -ти път се появява на корицата на американското издание на Playboy! Спасителката на плажа се снима за мъжката библия за първи път през далечната 1991 година. Сега тя изгря в цялата си прелест в януарския брой на американското... прочети още »
13.01.201107:52

Рокът умира, но според статистиката

Музикално списание обяви, че рокът е мъртъв. Само статистически, но това буди тревога у милионите почитатели на тази музика. Британската статистика безпристрастно сочи, че от 100-те най-продавани през миналата година парчета едва три са рокмузика. Това е много по-малко от 13-те рок хита в първата стотица през предходната 2009 г. Сухата... прочети още »
12.01.201112:32

Бритни Спиърс стана номер 1 за един ден

След като световният лидер за он-лайн музика iTunes пусна в продажба новия сингъл на Бритни Спиърс на 11.01., “Hold It Against Me” разби всички рекорди, поставяни до този момент, за най-бързо продавана песен. Интересът към новото парче на Бритни е толкова зашеметяващ, че само за няколко часа “Hold It Against Me”... прочети още »
12.01.201112:05

Ейми Уайнхаус излиза с барман

Скандалната певица Ейми Уайнхаус излиза с британски барман, с когото се срещнала по време на турнето си в Бразилия. Изпълнителката на хита "Back to Black", която се раздели с режисьора Рег Травис миналата година, се е влюбила в мъжа, познат единствено като Пол. Двамата се срещнали в нейния хотел в Рио де Жанейро. "Ейми се... прочети още »
12.01.201108:29

Майкъл Джексън е убит?

Срещу личния лекар на Майкъл Джексън, доктор Конрад Мъри започва процес по обвинение в непредумишленото убийство на певеца. Това постанови съда във Лос Анжелис след 6 дневни предварителни изслушвания. Мъри трябва да се яви пред съда на 25 януари. По-рано той отрече обвиненията, заявявайки, че е лекувал поп певеца от безсъние, когато той е... прочети още »
11.01.201120:38

Пинк се разхожда много бременна на Хавай

Радио FM+ следи любимите си звезди отблизо и винаги, когато има нещо интересно около тях, бързаме да го споделим на всички вас. Пинк (P!nk) бе уловена да се разхожда в Хавай със съпруга си - Carey Hart. Двамата са там на така наречения babymoon - прекарват си страхотно и се готвят за предстоящото раждане. Очевидно е, че тя изглежда... прочети още »
11.01.201112:25

Утре слушай най - новото от Бритни Спиърс по Радио Fresh!

Многоочакваният нов сингъл на Britney Spears “Hold It Against Me” ще звучи ексклузивно от утре, 12 януари, в ефира на Радио Fresh! “Hold It Against Me” е продуциран от дългогодишните партньори на Britney Max Martin и Dr. Luke и е официален сингъл от предстоящия й албум. Неозаглавената и нова студийна продукция ще... прочети още »
11.01.201111:28

Виж "Черният лебед" Джим Кери

Джим Кери се появи в пародийно видео на филма "Черният лебед" в комедийното шоу Saturday Night Live. В шоуто той имитира ролята на съблазнителната Мила Кунис, която тормози героинята на Натали Портман. За целта Кери се преобразява в истинска балерина, облечен в черно трико и балетна пачка. Благодарение на смешното видео,... прочети още »
11.01.201110:29

Изчезна китаристът на Aerosmith

Джо Пери, соло-китарист и съосновател на рок-бандата Аеrosmith, е изчезнал безследно. Пери не си вдига телефона, не отговаря на електронните писма, нито даже идва на репетициите за записите на нов албум на бандата. "Опитахме всичко възможно, но така и не успяхме да се свържем с Джо. И представа си нямам къде е той. Ако продължава така,... прочети още »
11.01.201109:49

Сиена Милър и Джъд Лоу ще направят хипарска сватба

Сиена Милър и Джъд Лоу ще сключат брак тази година в Дорсет, Югозападна Англия. На нея тя ще втъкне цветя в косите си, вместо официалния воал, а що се отнася до облеклото - тя няма да изневерява на небрежния си стил, с който сме свикнали. „Джъд й подари пръстен за Коледа, а също и нова къща. Иска да сключат брак през лятото.”... прочети още »
11.01.201108:11

Шакира официално обяви, че се е разделила с гаджето си след 11 години

Шакира и Антонио де ла Руа  прекараха 11 години заедно преди да слуховете да започнат да ги разделят още през лятото на 2010 година. Преди ден певицата обяви в блога си , че връзката им е в миналото, но двамата остават много близки приятели. 33-годишната Шакира споделя, че двамата гледат на раздялата , като време за индивидуално... прочети още »