Шоубизнес

11.01.201109:49

Сиена Милър и Джъд Лоу ще направят хипарска сватба

Сиена Милър и Джъд Лоу ще сключат брак тази година в Дорсет, Югозападна Англия. На нея тя ще втъкне цветя в косите си, вместо официалния воал, а що се отнася до облеклото - тя няма да изневерява на небрежния си стил, с който сме свикнали. „Джъд й подари пръстен за Коледа, а също и нова къща. Иска да сключат брак през лятото.”... прочети още »
11.01.201108:11

Шакира официално обяви, че се е разделила с гаджето си след 11 години

Шакира и Антонио де ла Руа  прекараха 11 години заедно преди да слуховете да започнат да ги разделят още през лятото на 2010 година. Преди ден певицата обяви в блога си , че връзката им е в миналото, но двамата остават много близки приятели. 33-годишната Шакира споделя, че двамата гледат на раздялата , като време за индивидуално... прочети още »
10.01.201119:29

Манекенката Венета Харизанова се омъжи

На 9 януари, моделът Венета Харизанова мина под венчило. Сватбата се състоя в ресторанта на столичен хотел, но не беше толкова пищна, колкото се очакваше, съобщи сайта Вnews. Харизанова се омъжи за бизнесмена Емил Маринов, който има зад гърба си един брак и дъщеря Ема. Поканени на сватбата били  150 гости. Харизанова е довела за... прочети още »
10.01.201118:47

Семейство Бекъм очаква четвърто си дете

Звездното семейство Дейвид и Виктория Бекъм очакват четвъртото си дете тази година! Според слуховете двамата за пореден път се опитват да имат момиче. Досега Пош Спайс и именития футболист имат 3 момчета - Бруклин, Ромео и Круз. 36 годишната Виктория призна в интервю през миналата година, че с момчетата къщата им е пълна, но ако един ден... прочети още »
10.01.201117:00

"Metallica" e най-продаваният албум от 1991 година

Едноименният албум на Metallica от 1991 г., който преди година излезе на първо място в класацията за най-продавани албуми, откакто въобще се води такава статистика, успява да удържи първото си място и през 2010 г. Миналата година от “Черната Металика” в САЩ са продадени 120 хиляди бройки, заедно с които общата му сметка набъбва... прочети още »
10.01.201115:14

Мода и технологии

Технологията става все по-популярна и персонална и светът на модата отново е в крачка в най-различни форми.  На световното технологично изложение CES, което завърши в неделя, модният дизайнер и блогър Diana Eng направи  ревю в което нейните модели бяха оборудвани с най новите технологии. Благодарение на технологичният блог... прочети още »
08.01.201116:36

Феноменът Тед Уилямс

Teд  Уилямс е бездомник, който e изгубил всичко и пеел на публични места, за да оцелее. Уилямс е бивш радиоводещ и DJ, но кариерата му се провалила заради наркотици и алкохол и накрая станал просяк. Журналистът от "Кълъмбъс Диспач" забелязал красивия, школуван баритон на бившия радиоводещ Уилямс, докато той просел на... прочети още »
07.01.201109:14

Миленита представи новия си албум "Gato"

‎Месец след официалната си премиера песента "Черни котараци" от новия албум на Миленита вече е хит!  Във видеото участва звездата от "Стъклен дом" и Народния театър, Юлиан Вергов. Пет години след дебютния "Do It Again" и песента "Моногамни"в края на 2010 - та Миленита издаде и втория си... прочети още »
06.01.201112:09

Новият сингъл на Roxette от утре в ефира на Радио FM+

Дебютният сингъл от така чакания нов албум на звездното шведско поп дуо ROXETTE ще бъде страхотното парче She’s Got Nothing On (But the Radio)!!! Песента ще звучи ексклузивно през уикенда от утре, 7 януари в ефира на Радио FM+ Винаги най-добрата музика!!! She’s Got Nothing On (But the Radio) идва месец преди албума ”Charm... прочети още »
06.01.201112:07

Джони Деп и Зак Ефрон са любимите актьори на публиката - снимки

Звездите от сагата "Здрач" са големите победители на церемонията по връчването на наградите "Изборът на публиката" в Лос Анджелис снощи. Вампирската поредица беше отличена с четири награди - за любим филм, за любим филмова поредица, за най-добро екранно партньорство на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, както и за... прочети още »
06.01.201110:37

Виж кандидатите за "Златна малинка"

Филмите "Сексът и градът 2", "Запознай се с малките" и " Здрач 3: Затъмнение" са фаворити за номинациите за "Най-тъп филм" и ще водят ожесточена борба за наградите "Златна малинка". Тези три заглавия вероятно ще вземат повечето отличия за провал, но номинирани за "Златна малинка"... прочети още »