Шоубизнес

14.05.201009:44

Ъпсурт заснеха нов клип

Новият сингъл на Ъпсурт вече е факт. В дългоочакваното видео горещо участие  има и певицата Лора Караджова. Групата вече няколко месеца работи по проекта, официалното представяне на който ще се състои следващата седмица. Продуцентите на Ъпсурт Фрий Ейджънс засега отказват да разкрият повече подробности за песента, но все пак споделиха:... прочети още »
13.05.201010:38

Дейв от “Юритмикс” и гъркинята Анна Виси заедно в София

Гръцката звезда Анна Виси, която пристига за първите балкански музикални награди в София, ще изпее най-новото си парче пред българската публика в неделя. Може и да звучи странно, но песента е дует заедно със световноизвестния изпълнител Дейв Стюарт, който е част от най-успешния британски дует "Юритмикс". Стюарт ще лети първо до... прочети още »
13.05.201009:07

Сладкият Тейлър Лаутнър от "Здрач" има най - секси тяло...

Ежедневно се появяват всякакви класации на красавици, а рядкост са тези на мъжката част от звездите. Ето една доста атрактивна - за най - секси тяло (поне от кръста нагоре). Тук обичайните първенци в холивудските класации като Джордж Клуни и Мел Гибсън, отстъпват на младоците с перфектни коремни мускули. Челното място е отредено за... прочети още »
13.05.201008:04

Любо издава първи самостоятелен албум

Две години  след като Любо напусна група Те и се отдаде на солова кариера вече е факт първият му самостоятелен албум.  “Любо 2010” е заглавието на CD - ТО , в което певецът залага на качествена музика и  на неподражаемия си стил, съобщават  издателите от Старс рекърдс. Вече познатите “Отново... прочети още »
12.05.201019:41

Исторически запис на Джон Ленън ще се продава на търг

Единственият запис на пресконференцията на Бийтълс от 17 август 1966 година, когато Джон Ленън се изцепва , че групата е по - популярна от Исус Христос се очаква да бъде разигран на търг през юни. Центата на аудио записът може да надхвърли и 20 000 долара! От аукционната къща  Bonhams & Butterfields съобщиха, че четеринайсет... прочети още »
12.05.201012:09

Кейти Пери пуска летен хит

Новият сингъл “California Gurls” на Кейти Пери от днес атакува радио ефира и е достъпен за дигитална продажба по целия свят. Новият трак е свежо продължение на закачливия звук на Пери и идва след нейните номер 1 чарт разбивачи “I Kissed A Girl”, “Hot N Cold” и “Waking Up In Vegas” от албума... прочети още »
12.05.201011:27

Кристина Агилера стартира световно турне

Кристина Агилера  започа световно турне в подкрепа на новия си албум "Bionic". В официалния й сайт са публикувани 20 дати в Северна Америка, като първата от тях е на 15 юли в Uncasville, Connecticut, а последната на 19 август в Irvine, California. По време на концертите ще подгрява Леона Луис, която малко преди това... прочети още »
11.05.201019:34

Кейти Пери оглави топ 100 на най - секси жени на Мaxim

Певицата, която обича да се целува с момичета, Кейти Пери, пребори отявлени красавици и оглави топ 100 на американското мъжко списание Maxim за най-сексапилните жени в света. Младата певица, стана известна през 2008 г. с песента си "I Kissed A Girl". Веднага след нея в класацията се нарежда 23-годишният модел Бруклин Декър,... прочети още »
11.05.201018:16

Клаудия Шифър се снима гола, дни преди да роди

Супермоделът Клаудия Шифър ще се появи гола и в напреднала бременност на корицата на юнския брой на модното списание "Vouge", съобщиха от изданието. 39-годишната Шифър е бременна с третото си дете и е позирала гордо за корицата на списанието само дни преди раждането. Издателите смятат, че голата фотосесия на бременната... прочети още »
11.05.201009:06

С новият "Робин Худ" започва кинофестивала в Кан

Новият филм на режисьора Ридли Скот "Робин Худ" открива тазгодишния кинофестивал в Кан на 12 май. Най-престижната конкуренция в световното кино продължава да 23 май. У нас "Робин Худ" излиза на екран на 14 май. Утре по червения килим ще минат режисьори от целия свят, сред които Такеши Китано, Алехандро Иняриту, Майк... прочети още »
10.05.201018:42

Хайди Клум и Сийл се женят всяка година

Германският супермодел Хайди Клум и нейният британски съпруг и музикант Сийл подновиха брачните си клетви в интимна церемония на залез слънце в събота в Мексико. Двойката обяви открито любовта си пред близки роднини, включително техните четири малки деца, дъщерите им Лени и Лу, както и синовете Хенри и Йохан. След плажната церемония, общо... прочети още »