Шоубизнес

20.07.201008:40

Честит рожден ден и честит нов албум на Карлос Сантана

Днес прочутият латиноамерикански китарист Карлос Сантана навършва 63 години. Освен, че наскоро обяви, че ще сключи брак със своята барабанистка, Карлос избра и името на своя нов албум.   " GUITAR HEAVEN: THE GREATEST GUITAR CLASSICS OF ALL TIME " ще зарадва любителите на страстната китара на 21 септември. В него ще... прочети още »
19.07.201012:56

Легендарният Fatboy Slim пристига на 6 август

Легендарният Fatboy Slim пристига за J&B Summer Party , което е част от тазгодишното издание на Solar Summer Festival на Cacao Beach в Слънчев бряг(купи билет). Роденият с името Куентин Лио Кук (Quentin Leo Cook), по-известен като Норман Кук (Norman Cook) и най-вече като Fatboy Slim е музикант, за чийто талант и кариера определено има... прочети още »
19.07.201012:36

Мел Гибсън е заплашен от осем години затвор

Световноизвестният актьор Мел Гибсън е заплашен от  осем години  затвор, ако бъде доказано, че е удрял бившата си приятелка и малкото им дете, предаде БГНЕС. Утре актьорът и адвокатите му ще се срещнат в Лос Анджелис с ръководители на службата за закрила на детето заради твърденията, че е посягал на деветмесечната си дъщеря Лусия.... прочети още »
19.07.201008:54

"Продиджи" беше обявена за най-влиятелната група в денс...

Английската група "Продиджи" беше обявена за най-влиятелна в денс музиката след проучване на ежегодния музикален фестивал "GlobalGathering", съобщи Би Би Си. Бандата огласи класирането с 29%, като изпревари френския дует "Дафт пънк" и британците от "Фейтлес". Събитието... прочети още »
19.07.201007:42

Полицията в Маями не дава на Енрике да кара гол водни ски

Полицията на Маями не е разрешила на певеца Енрике Иглесиас да кара водни ски чисто гол, след като Испания стана световен шампион по футбол на приключилия преди броени дни Мондиал 2010 в РЮА, съобщи сайтът TMZ.com. "Възнамеряваме да не допуснем нарушаване на закона, дори когато го правят известни личности" са казали от... прочети още »
18.07.201009:06

Пълна програма на Spirit of Burgas 2010

Третото издание на Spirit of Burgas ще се състои между 13 и 15 август на централния плаж в Бургас. На седемте сцени ще се качат над 100 български и чужди артисти. Eто и програмата: Основна сцена : The Prodigy ще са хедлайнерите на 13 август, подгрявани от Gravity Co. и Apollo 440. Със съдействието на H.M.S.U., DJ Andy C ще се качи... прочети още »
16.07.201007:17

Massive Attack "взривиха" столичната зала Фестивална

Кралете на трип-хопа Massive Attack "взривиха" столичната зала Фестивална! Кавичките са абсолютно умишлени, защото грозното социалистическто плашило все още стои и заплашва меломаните, че пак ще им се наложи да гледат някоя от любимите си групи, там. Зданието, казващо се зала, особено през юли е абсолютно наказание за публиката.... прочети още »
15.07.201011:43

Енрике Иглесиас ще кара водни ски чисто гол!

Певецът Енрике Иглесиас ще спази обещанието си да кара водни ски чисто гол, след като Испания стана световен шампион по футбол на приключилия преди броени дни Мондиал 2010 в РЮА, предадоха световните агенции. "Облогът си е облог", е заявил говорител на Иглесиас за шоуто "Аксес Холивуд". Той обаче не е разкрил кога ще се... прочети още »
15.07.201010:52

"Източни пиеси" спечели българския Оскар

 "Източни пиеси" на младия режисьора Камен Калев бе обявен за най-добър игрален филм на 2009 г., по време на връчването на годишните награди на Българската филмова академия (БФА). Церемонията се състоя снощи в зала 2 на Националния дворец на културата. Останалите претенденти в тази категория бяха "Козелът” на... прочети още »
15.07.201007:35

Кралете на трип хопа Massive Attack ще "атакуват" София днес

“Massive attack” пристигнаха в София за дългоочаквания им спектакъл в зала “Фестивална” днес. Групата е третия хедлайнер на музикалния фестивал "Арена музика". В София са Робърт Дел Ная, Грант Маршал и техните спътници, както и скъпоценното украшение на Масив звученето - МартинаТопли-Бърд Екзотични и... прочети още »
14.07.201010:31

Черил Коул се крие от външния свят

Певицата Черил Коул, която се лекува след заразяване с малария, е почти изолирана от външния свят. Посетителите и най-близките приятелки на красавицата все още не могат да я видят, пишат изданията на Острова. Сега Черил се лекува в частна клиника, но изолацията не е толкова заради предписанията на медиците, колкото заради личното желание... прочети още »