Шоубизнес

09.06.201014:37

Линдзи Лоън пак отърва затвора

Актрисата Линдзи Лоън успя да избегне ареста си, след като наруши условията за освобождаване под гаранция. Поводът за новите и проблеми, е че гривната, чрез която се следи дали актрисата пие алкохол, се е задействала. Съдия Марша Ревъл издаде заповед за ареста й, като разпореди адвокатът на Лоън и представител на прокуратурата да се явят на... прочети още »
09.06.201010:13

Еминем прави дуети с Риана и Пинк

В мрежата вече се намират  две от парчетата, включени в предстоящия нов албум на хип-хоп звездата от Детройт, Еминем. Става въпрос за чаканите с огромен интерес дуетни песни на рапъра с не по-малко известните му колеги от музикалния бранш -  Риана  и поп/ рок звездата Pink. Love the Way You Lie с Риана и Won't Back... прочети още »
09.06.201009:18

Деми Мур пак ще се разголи, но този път в автобиография

Холивудската актриса Деми Мур пише мемоари, съобщава Ройтерс. В книгата си звездата ще разкрие подробности за трите си брака, личния й живот и шеметната й кариера, продължаваща над 30 години. Очаква се мемоарите, които все още не са озаглавени, да излязат на книжния пазар през 2012 г. Актрисата, чието истинско име е Деметрия Джийн Гайнс... прочети още »
09.06.201008:52

Хиляди фенове на Джако ще се поклонят на гроба му

Феновете на Майкъл Джексън ще бъдат допуснати на гробището в Гленсдейл на годишнината от смъртта на Краля на попа, съобщи местната полиция. Ранди Джексън съобщи, че гробището ще бъде отворено за обществеността на 25 юни, така че феновете да могат да изразят почитта си към Джако. Те обаче няма да бъдат допуснати в големия мавзолей, където... прочети още »
08.06.201010:27

Take That и Роби заедно пак?

Роби Уилямс и Гари Барлоу подготвят дует. Сингълът ще излезе през октомври. Това е първата съвместна песен на двамата бивши колеги от "Take That" от 1995 година, когато Роби Уилямс напусна групата. Песента е написана заедно от двамата музиканти и се казва "Shame". Дали сътрудничеството между Роби Уилямс и Гари Барлоу... прочети още »
08.06.201009:24

Чарли Шийн май ще лежи в затвора

Дали холивудският актьор Чарли Шийн , известен и от сериала ”Двама мъже и половина”, ще лежи в затвора ще стане окончателно ясно на 12 юли. Той е обвинен от съпругата си, Брук Милер, че на 25 декемери по време на семейната им ваканция в Аспен я е заплашил и нападнал.  Чарли вече прекара няколко дни зад решетките преди да... прочети още »
08.06.201008:29

Бон Джоуви започнаха световното си турне от покрива на зала Арена...

Бон Джоуви станаха първите музиканти , които свириха на покрива на прочутата зала Арена в Лондон. Така те започнаха световното си турне. Общо 12 концерта ще изнесат рокаджиите в английската столица, а билетите за всички  са изчерпани отдавна. По време на серията концерти Бон Джоуви ще отскочат и до Париж на 16 юни , а световното им... прочети още »
08.06.201008:10

Аланис Морисет се омъжи тайно

Родената в Канада певица Аланис Морисет тайно се е омъжила за 30-годишния си приятел- рапър, с когото са заедно от миналата година, предаде Ройтерс. Носителката на „Грами" и MC Souleye се венчали на скромна церемония в дома им в Лос Анджелис на 22 май, съобщава сп. „Пийпъл". Морисет, която стана на 36 миналата... прочети още »
07.06.201019:10

Бели мебели и червени рози иска сър Елтън Джон

Бели мебели, червени рози и 20 куфара ще са част от интериора в гримьорната на Елтън Джон в София, съобщават организаторите на концерта. Световноизвестната музикална легенда за първи път ще пее на българска сцена на 13 юни в София на стадион "Локомотив". Феновете, които искат на живо да видят и чуят любимия си изпълнител, ще... прочети още »
07.06.201009:16

Вампирската сага „Здрач 2 – Новолуние" стана фаворит и на...

Дженифър Лопес и съпругът й Марк Антъни отбелязаха шестата годишнина от сватбата си като подновиха брачните си клетви по време на домашно парти в имението им в Калифорния. Двойката, която сключи брак на 5 юни 2004 г., покани 200 гости в новия си дом в долината Сан Фернандо, който те закупиха по-рано тази година за сумата от 10 милиона... прочети още »
07.06.201009:16

Тийнидолът Майли Сайръс отрече да се е цeлувала с една от...

Тийнидолът Майли Сайръс отрече  да се е цулувала с една от танцьорките си  по време на концерт. 17-годишната певица бе поканена да изпее песента си "Can't Be Tamed" по време на телевизионното шоу "Britain's Got Talent" /Великобритания търси талант/. С едно движение на тялото си Майли се обърнала... прочети още »