Новини

07.04.201415:04

Спазват ли се правата на децата в медиите?

Спазват ли се правата на децата в медиите и смятате ли, че те запазват тяхната психика и достойнство? Това е темата ни във вторник, а от Националната мрежа за децата ще разберем какво е етичното отношение деца-медии и какво на практика се случва у нас.   Дебют в ефира ни ще имат група Ni.co и Албена Танева, които залагат на авторска... прочети още »
07.04.201414:51

James Franco се срамува от изтеклия чат с ученичката (видео)

Предполагаме, че в паметта ви е още жив инцидента, при който 35-годишния James Franco се опитваше не особено успешно да флиртува със 17-годишна ученичка от Шотландия.    Много медии спекулираха, че неловката ситуация е част от промоцията на последния му филм "Palo Alto", в който той е преподавател, който има връзка с... прочети още »
07.04.201412:33

Emma Watson стана сертифициран йога инструктор

Звездата от "Хари Потър" Emma Watson, която ще завърши университета Браун през май, се надява да се върне към някои от любимите си хобита това лято и може да се заеме с преподаване на йога, съобщава бгнес.   23-годишната красавица, която говори за живота си след университета в новия брой на списание "Уондърленд",... прочети още »
04.04.201416:41

Kylie Minogue: "Важно е сексапилът да е балансиран'

Kylie Minogue твърди, че може да бъде секси единствено ако едновременно с това е елегантна. Австралийската певица организира завръщането си на музикалната сцена с албума Kiss Мe Once, пише бгнес.   "Албумът е много чувствен, модерен, нежен и успява да те докосне. Въпреки това, смятам че за представянето му пред хората трябва да... прочети още »
04.04.201416:35

Черният шоколад предотвратява затлъстяването

Шоколадът е сладко изкушение, отдавна определено за източник на наднорменото тегло, но според резултатите от ново американско проучване той успешно предотвратява и затлъстяването. Консумацията на черен шоколад подобрява мисловната дейност, намалява апетита и понижава кръвното налягане, твърдят изследователи, цитирани от бгнес.   Д-р... прочети още »
04.04.201413:07

Dolce и Gabbana не признават Victoria Beckham за дизайнер

Световноизвестните модни дизайнери Dolce и Gabbana са на мнение, че британската моделиерка Victoria Beckham не е особено талантлива в създаването на облекла и сравниха моделите й с дрехи от ранга на марки като H&M и Zara, пише бгнес.   Италианските икони са близки приятели на футболната съпруга, но признават, че не могат да я... прочети още »
04.04.201412:39

Гафовете, които наистина могат да провалят една връзка

Бъркате ли името на любимия човек с това на бившия? Ако не сте, нищо не знаете за гафовете, които наистина могат да провалят една връзка. Кои са най-честите грешки, които правим с любимите хора и как да се измъкваме от тях без тежки последствия – това ще бъде темата на Милена Динкова в "Мъжът и жената... прочети още »
04.04.201412:31

Легендарният Yanni за първи път в България

Легендарният музикант Yanni, покорил с магията на своята музика сърцата на стотици милиони фенове по цял свят, пристига в София на 2 юни по покана на BEC. Концертът е част от световното турне на Yanni, озаглавено World Without Borders, което отведе Yanni и неговия оркестър към Азия, Близкия изток, Южна и Северна Америка, а сега и в... прочети още »
04.04.201411:58

James Franco сваля 17 годишна, тя го отряза (снимки и видео)

James Franco взриви социалните мрежи след като се опита безуспешно да флиртува със 17 годишна ученичка от Шотландия.    Lucy Clode получила като подарък за предстоящия си през май рожден ден подарък от родителите си - пътуване до Ню Йорк. Шопинг, обиколка на забележителностите и, разбира се, посещение на шоу на Бродуей били в... прочети още »
03.04.201416:29

Кой е вашият любим супергерой?

Петък е супергероят на седмицата – затова и точно тогава ви питаме кой е вашият любим супергерой. Поводът е новата филмова премиера с Капитан Америка, който Зузи Аспарухова ще ни представи заедно с големите печеливши на  култовите британските награди Empire.   В рубриката "Дим да ни няма” ще разберете как... прочети още »
03.04.201412:52

10 подаръка за мозъка, от които се нуждаем всеки ден

Планове, срокове, задачи - целият този хаос на всекидневието влияе на нашия мозък. И за да понесем бясното темпо, трябва навреме да се погрижим за него, пише обекти. Как да го направим? Като използваме поне един от тези 10 метода и наградим мозъка си за тежкия труд.   Да подремнем през деня Всички сме чували за ползите от... прочети още »