Новини

24.02.201410:31

Robert Pattinson записва музикален албум?

Предполага се, че актьорът Robert Pattinson работи по създаването на първия си самостоятелен албум.   27-годишната звезда в момента се намира в Северна Африка, където снима филма "Кралицата на Пустинята", но отсъствието му от дома съвсем не го спира да записва песни, пише бгнес.   Според източници, актьорът... прочети още »
21.02.201416:10

Домашните любимци на легендите (галерия)

Някои от най-големите легенди в полето си на дейност са се наслаждавали на същото, на която и най-обикновените хора - любовта на домашния си любимец. И макар вероятно да сте знаели това и сами, може би не бяхте ги виждали. Днес ви ги показваме.   Освен, че са принадлежали на известните си собственици, някои от тях са им повлияли и... прочети още »
21.02.201415:55

5 модни съвета от Rihanna

Барбадоската красавица Rihanna разкри модните тайни, към които се придържа всеки ден. На първо място звездата признава, че предпочита фалшивите дранкулки пред истинските диаманти. Тя купува голяма част от аксесоарите си от бутика на майка си в Барбадос, пише бгнес. Вторият съвет, който дава певицата, е да носите якета. "Можеш да направиш... прочети още »
21.02.201415:27

В какво се превръщат мечтите, особено ако са ученически?

В какво се превръщат мечтите, особено ако са ученически и нямат намерение да посърват с годините? Поводът да се върнем назад към времето, когато всяко училище имаше банда, е младата група PSS, която е тръгнала от класната стая и вече прави своята сериозна заявка за рок присъствие с песента "Мечта".   Също много млада, но и... прочети още »
21.02.201415:04

Последните ястия на осъдените на смърт (галерия)

Смъртното наказание си остава една от най-спорните теми по целия свят, но едновременно с това пленява интереса на много хора. Един от тях е новозеландския фотограф Henry Hargreaves, който прави цяла серия снимки, наречена “No Second”, в която показва последната храна на затворници, екзекутирани в... прочети още »
21.02.201414:45

Гледай новия клип на Katy Perry - "Dark Horse"

Излезе видеото към сингъла на Katy Perry, Dark Horse.     В него тя е магическата Кралица на Мемфис, Египет. Крале пътуват от Бруклин до Вавилон, за да се борят за сърцето й, но залогът е голям. Ако тя се влюби, те печелят нея и цялото кралство. Не успеят ли да пленят сърцето й обаче, ще трябва да понесат ужасния й... прочети още »
21.02.201414:32

"Вълкът от Уолстрийт" на съд за 25 млн. долара

Адвокатът Андрю Грийн заведе иск заради героя от "Вълка от Уолстрийт" Ники "Руграт" Коскоф, тъй като смята, че той е вдъхновен от самия него, пише бгнес.   Грийн иска обезщетение в размер на 25 млн. долара от създателите на филма, които, както той твърди, го карат да изглежда като "престъпник, наркоман,... прочети още »
21.02.201413:14

Christina Aguilera сгодена и бременна

Певицата Christina Aguilera не само е сгодена, но очаква и второ дете, пише бгнес. Певицата се сгоди за приятеля си Matt Rutler навръх св. Валентин.   Двойката помолила майката на Matt, Kathleen Rutler, да не издава подробности около плановете им за бъдещето. "Не зная какви да плановете им. Когато очакваш дете, не правиш планове... прочети още »
21.02.201412:05

Bee Gees издават нов бокс сет от времето на Warner

Bee Gees са една от най-успешните поп групи на всички времена. Започнали през 1959, братята Barry, Robin и Maurice Gibb се нареждат сред първите редици на най-продаваните артисти и си заслужват всяко възможно уважение и признание, включително няколко Grammy награди и приемане в рок енд рол залата на славата. Bee Gees подписват с Warner Bros.... прочети още »
20.02.201418:03

Ставате ли за авантюристи наистина?

Ускоряване на пулса, рязко сърцебиене, тръпки по гърба... това не е преживяването на герой от трилър, а на всеки, пристрастен към гледането на сериали. Повече за това интересно проучване ще разберете от Зорница Аспарухова, както и за нагадвите на британската филмова академия, скандалите около церемонията Оскар през годините и разбрира се... прочети още »
20.02.201416:00

Justin Timberlake има здравословни проблеми

Justin Timberlake се принуди да отмени шоуто си 20/20 Experience в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк поради здравословни причини, които отказа да разкрие, информира бгнес.   "Хей, Ню Йорк, няма лесен начин да направиш това... за съжаление се налага да отложа за петък представлението тази вечер поради здравословни причини",... прочети още »