Новини

25.02.201416:45

Садомазохизмът е полезен за здравето като медитация

Садомазохизмът е полезен за здравето. Може да доведе до състояние, подобно на медитация и "състояние на променено съзнание", пише британският "Дейли Мейл", цитиран от бгнес.   Учени смятат, че тази практика предизвиква приток на кръв в мозъка. По този начин съзнанието се променя като в състояние на дълбока... прочети още »
25.02.201416:40

Ето кой ще замести Mila Kunis в "Тед ІІ"

Продуцентът Seth MacFarlane замени актрисата Mila Kunis с холивудската звезда Amanda Seyfried, която ще играе главната роля във втората част на филма "Тед".    Според последните новини от филма, Milа или ще участва с малка роля в лентата, или няма да играе в продукцията изобщо, пише бгнес. Вражда между Kunis и... прочети още »
25.02.201416:24

Kanye West: "Иска ми се майка ми да познаваше North"

Kanye West изрази съжаление, че майка му не може да опознае дъщеря му. 36-годишният рапър стана баща за първи път на 15 юни миналата година, почти 6 години след смъртта на майка му Donda, пише бгнес.   По време на свой концерт в Кънектикът, САЩ, той споделил с публиката, че липсата на майка му понякога е... прочети още »
25.02.201416:14

Depeche Mode отмениха концерта си в Киев

Depeche Mode отмениха концерта си в Киев заради ситуацията в Украйна, която продължава да бъде напрегната, информира бгнес.   "Безопасността на групата и феновете е основен приоритет. В настоящия момент е невъзможно да се гарантира безопасното провеждане на концерта ни в Киев", гласи съобщението, публикувано на официалната... прочети още »
25.02.201415:52

3D е последната мания в татуировките(галерия)

Много хора ги намират зловещи и смущаващи, но тату-феновте от известно време имат нова мания - изключително реалистичните 3D татуси.   От бликащи вътрешности или видими конструкции, през татуирани дрехи и аксесоари, до пълзящи насекоми по кожата или надничащи от нея същества - 3D изкуството изисква изключително умение и артистичен... прочети още »
25.02.201415:48

Смартфонът пристрастява като хазарт

Употребата на смартфони може да доведе до пристрастяване, твърдят учени от университета на Бон, пише мениджър.бг. Те са създали специално приложение, което измерва зависимостта и пристрастяването на хората към техните смартфони.   Новата програма проследява колко време и по какъв начин потребителят използва мобилния си телефон. За... прочети още »
25.02.201415:37

Miley Cyrus била като Elvis

Priscilla Presley никога не би отправила критика към Miley Cyrus, защото й напомня за Elvis. Бившата съпруга на краля на рока си спомня за критиките, който Elvis често е получавал заради сценичните си костюми и танците си, пише бгнес.   "Не зная какво да мисля за нея. Тя е много талантлива. Мисля, че Miley чувства, че трябва да... прочети още »
25.02.201415:01

Ирландският пъб, в който не плащаш с пари, а с каквото можеш

Обикновено регулярните посетители в питейни заведения си стават близки – и помежду си, и със заведението. Но защо да не си станат още по-близки, толкова, че всъщност отношенията помежду им да бъдат на изцяло доброволни начала, рекли си купчина приятели в един мрачен и дъждовен ден. А денят бил мрачен и дъждовен, защото действието се... прочети още »
25.02.201411:31

Sean Paul показа клипа към последния си сингъл “Want Dem All” (видео)

Най-новият сингъл на Sean Paul “Want Dem All” с Konshens от последния му албум Full Frequency вече може да се похвали и с клип. Видеото е режисирано от Jon J. и показва моменти, когато ямайската поп/денсхол суперзвезда разбива публиката си от фенове на концерт в Коста Рика. В кадрите му партнира Konshens, който също така участва и... прочети още »
25.02.201411:20

Robin Thicke и Paula Patton се развеждат

Robin Thicke и съпругата му Paula Patton обявиха, че ще се разведат след осем години брак.   Макар и двамата да пазят пълно мълчание в туитър, пуснаха съвместно изявление до сп. "People", в което се казва: "Винаги ще се обичаме и ще бъдем най-добри приятели, но заедно решихме да се разделим на този... прочети още »
24.02.201415:57

Jennifer Lawrence е лице на Dior за трети път (галерия)

Актрисата Jennifer Lawrence се съгласи дълбоките й сини очи и красивите й руси коси да бъдат част от кампанията на френската марка Dior за трети пореден път.   Почти без никакъв грим и очи, подчертани само със златисти сенки, 23-годишната холивудска надежда остави стилистите да подберат визията й и се превърна в лице на... прочети още »