Новини

28.02.201411:34

7 източника на стрес, които толерираме твърде често

Животът е възможност всеки да се радва и оценява, не да търпи и толерира. Ето защо сега е перфектният момент да спрете влиянието на седем източника на стрес, които правят дните ви мъчителни. Ето кои са, според блогъра Марк от marcandangel.com, цитиран от обекти.   1. Хора, които са преднамерено трудни Не позволявайте негативизмът... прочети още »
28.02.201411:23

Stereo MCs отново със специален DJ set в София

На 26 април, Rob Birch и Nick Hallam от Stereo MCs ще пристигнат в Sofia Live Club, за да представят новия си DJ set, предхождащ появата на осмия студиен албум на бандата, който се очаква да излезе в средата на годината. На сцената заедно с тях ще се качи и Mc Five Alive. Тази година звездната тройка обещава да даде на феновете си нещо... прочети още »
28.02.201411:15

Katy Perry помогна на бременна да роди бебето си

Katy Perry се изяви в ролята на акушерка в сряда, когато се наложи да изражда бебе.   Изпълнителката била на гости в дома на бременна своя приятелка, когато жената внезапно получила родилни болки и започнала да ражда, подпомогната от Perry.   По-късно Katy се похвали в Twitter, “Най-сетне мога да добавя "помагам... прочети още »
27.02.201416:03

Вики и Десо от Мастило за новите си проекти и лейбъл

Този петък ефира потъва в Мастило заради очарователното участие на Вики и Десо от групата. Те ще разкажат за новата си работа, ще пеят на живо в ефир – запазена марка на шоуто и ще представят своя лейбъл за млади музиканти.   Ще чуете големия победител от коледната игра на Bulgaria Mall – Любомира Бончева, за да разберете... прочети още »
27.02.201415:44

David Guetta благодари на фенаовете със специално парти (видео)

David Guetta добави още едно постижение в кариерата си, като то е да има над 50 милиона лайкове във Facebook, затвърждавайки мястото си на номер 17 в класацията на най-значимите музиканти и като най-високо оценявания диджей в мрежата, заедно с неговите 14 милиона последователи в Twitter. За да отпразнува това David Guetta сподели нещо... прочети още »
27.02.201411:29

Beyoncé спря концерт, за да подрави фенка за рождения й ден (видео)

Едно е сигурно - Shehnaz Kahn няма никога да забрави 22-я си рожден ден, след като Beyoncé спря концерта си, за да й изпее "Happy Birthday" на концерта си в понеделник вечерта.    Хванала ръката й, Кралица В спря шоуто си в бирмингамската LG Arena, след като забелязала плаката в ръцете на рожденичката. Звездата... прочети още »
27.02.201411:13

12 лъжи, с които ни държат далеч от живота, който искаме

С годините си създаваме набор от личния убеждения въз основа и на това, което чуваме от останалите. Проблемът е, че много хора наоколо не ни казват истината. Те само повтарят привидно невинни заблуди и ни внушават неща, които намаляват потенциала ни. Това смята богърът Марк, цитиран от обекти. Той изброява 12 лъжи, които другите обичат да ни... прочети още »
27.02.201410:58

Най-сигурният начин да станете по-умни и по-щастливи

Физическите упражнения. Тренировките. Те са единственият,  категорично доказан начин да стане човек по-умен, по-щастлив, по-здрав и спокоен, уверяват мениджър.бг. В това убеждава един от най-популярните материали от седмицата на американското издание The Week. Аргументите?   Упражненията засилват тялото и ума Лаборатория на... прочети още »
27.02.201410:48

Miley Cyrus обидена от коментарите по неин адрес

Miley Cyrus твърди, че хората не разбират енергията, която влага в представленията си.    21-годишната звезда е по средата на турнето си "Bangerz", а критиките към сценичното облекло и поведението на певицата стават все повече и повече, пише бгнес. "Не знам дали хората осъзнават, колко много енергия влагам в... прочети още »
27.02.201410:30

Pierce Brosnan и Milla Jovovich снимат филм в София

Холивудските суперзвезди Pierce Brosnan и Milla Jovovich пристигат в София за снимки на трилъра Survivor, информира мениджър.бг.    Режисьорът  на лентата James McTeigue вече е у нас. В творческата му биография са заглавия като "Гарванът" с John Cusack като Едгар Алън По и "В като Вендета". Той е работил... прочети още »
27.02.201410:18

Най-успешните звездни аромати на всички времена

През февруари няколко световни звезди последваха тенденцията и пуснаха на пазара аромати със своето име. Сред тях са Beyoncé, която презентира парфюма Rise, и Britney Spears, която допълни серията си с уханията Naughty Remix и Nice Remix – преосмислени варианти на хита от 2005 Fantasy, пише мениджър.бг. Да видим обаче кои са... прочети още »