Новини

05.03.201414:26

Justin Bieber отпразнува рождeния си ден на Бахамите (галерия)

Justin Bieber е похарчил хиляди долари, за да отпразнува рождения си ден със семейство и приятели на Бахамите.   На 1 март канадската звезда навърши 20 г., които отпразнува подобаващо с разточителна почивка. Според информацията Bieber е поглезил гостите си на специален остров, а поканените са отседнали във вили за около 4 725... прочети още »
05.03.201412:47

Shakira иска още деца. Още поне осем

Shakira иска да има "осем или девет" деца с партньора си Gerard Piqué, но призна, че за момента плановете за второ дете са отложени заради професионални ангажименти и на двамата.   Звездата призна, че иска много деца, но кариерата й я принудила да отложи втората бременност. "Ако не бяха музикалните ми проекти,... прочети още »
05.03.201412:38

Какво казва цвета на колата ви за вас

Възможно ли е цветът на колата да отразява нещо от вашия характер? Често той е пряк психологически сигнал за това как искаме околният свят да ни възприема. Върху този избор влияят много фактори – например възрастта и полът, както и кои са най-достъпните и популярни цветове на пазара. Но това не е всичко, уверяват от... прочети още »
05.03.201412:19

Robbie Williams гладува, за да се поддържа във форма

Певецът Robbie Williams признава, че гладува, за да отслабне. Обича да работи, защото това го отвлича от мисълта за храна. Той се въздържа от калоричните лакомства по коледните празници, за да не напълнее, пише бгнес. През останалата част от годината също спазва тази нискокалорична диета.   "Тайната е да не ядеш. Коледа е... прочети още »
04.03.201415:33

Вярно ли е, че единият винаги обича повече?

На 5 март започва поредният ремонт на трасе в столицата и придвиждането стана като в авториалити на абсурда. Смятате ли, че трябва да се стегнем и изпълним с търпение, защото промените си струват, или хаосът преобладава над стратегията за обновяване на София?   Милена Динкова засяга темата за степента на обичането и даването в една... прочети още »
04.03.201415:28

70% от хората са във facebook или пред телевизора преди сън

Отминаха дните, когато преди лягане хората си правеха чаша горещо какао и четяха книга. Сега хората гледат телевизия или наваксват с информацията в социалните мрежи, преди да заспят, пише бгнес. Ново проучване показва, че вечерният ритуал се състои в проверяване на социалните мрежи четири пъти, 17 минути гледане на телевизия и опит за... прочети още »
04.03.201415:18

Интелигентните мъже изневеряват по-малко

Изследователи от английски университет са открили, че мъже с по-висок коефициент на интелигентност ценят много повече моногамията, пише обекти.    За да достигне до подобно заключение, ръководителят на проекта д-р Сатоши Каназава от Лондонската школа по икономика и политически науки анализира внимателно две големи американски... прочети още »
04.03.201414:46

Купоните щели да погребат Fatboy Slim

Fatboy Slim сподели, че нямало да бъде сред живите, ако не бе предпочел семейството и кариерата пред безкрайните купони. 50-годишният диджей, чието истинско име е Norman Quentin Cook, смята, че можел да умре, ако не беше спрял алкохола, пише бгнес. Краят на партитата и алкохола са донесли на звездата само ползи, дори кариерата му е... прочети още »
04.03.201414:20

10 звезди редом до... самите себе си от миналото (галерия)

По случай церемонията по раздаането на Оскарите, People.com са направили забавна серия колажи на някои от най-ярките холивудски звезди, рамо до рамо със... самите тях, но години - или десетилетия - по млади. прочети още »
04.03.201412:12

Coldplay се завръщат с нов албум, чуй първия сингъл от него

Coldplay се завръщат с новата си песен "Magic".     Първият официален сингъл идва от предстоящия албум на групата Ghost Stories. прочети още »
04.03.201410:43

Scarlett Johansson е бременна с първото си дете

Scarlett Johansson е на път да стане най-горещата майка в Холивуд.   29-годишната актриса очаква първото си дете от годеника си Romain Dauriac, съобщава бгнес. Новината идва само шест месеца след като Johansson обяви годежа си с френския журналист. По онова време тя беше забелязана с голям диамантен пръстен на Международния... прочети още »