Новини

18.02.201410:20

Фигурното пързаляне е трудна работа! (галерия)

Докато тече Олимпиадата в Сочи, за пореден път ни се напомня, че зад красотата на изпълненията, които ни представят най-добрите атлети в света, стои много работа и много усилия. Това е така включително и в най-красивите и изящни спортове - фигурното пързаляне, например. Обикновено там обръщаме внимание на грацията, на плавните движения, на... прочети още »
17.02.201414:15

Beyoncé и принц Charles заедно за благотворителност

Благотворителната кампания на Beyoncé BeyGood е създадена да помага на младежите във Великобритания, а тази на принц Charles, The Prince's Trust, променя живота на подрастващите в неравностойно положение.   Благотворителните кампании призовават хората да бъдат мили, услужливи и добри един към друг. Beyoncé е решила... прочети още »
14.02.201417:32

P!nk танцува в кампания за правата на жените

P!nk показа танцувални умения, като засне видео урок по танци в подкрепа на кампания за правата на жените.   Певицата и екипът й танцуваха под звуците на песента "Break The Chain", написана за благотворителната организация One Billion Rising for Justice с тениски с логото на кампанията, пише бгнес.   "Никога... прочети още »
14.02.201415:52

Кога за последно направиха нещо спонтанно, добро и безкористно за вас?

Кога за последен път за вас направиха нещо спонтанно, добро и напълно безкористно – това е въпросът ни в понеделник и даваме шанс на благодарността.   Актьорът, който помним от "Рицар без броня” – Олег Ковачев, ще бъде гост на ива, за да разкаже как да откриваме таланта в децата.   Тома Здравков ще... прочети още »
14.02.201415:39

One Direction ще отварят свое кафе

One Direction обмислят да разширят империята си, като отворят своя верига кафенета, в които ще има техни вещи и аксесоари.   Идеята на бандата е феновте им да имат "свое" място, в което да се срещат и Шибуя, Япония, вероятно ще е първото място, където кафето ще отвори врати. Към момента всичко, до което се докоснат... прочети още »
14.02.201410:32

10 филма подходящи за Свети Валентин

Забравете за "Тетрадката". Само защото е св. Валентин не означава, че трябва да гледате Райън Гослинг, пише бгнес.   Независимо дали ви харесва, или не, трудно ще избягате от задължителния филм, който ви се налага да гледате в най-романтичния ден от годината. Със сигурност има и такива обаче, които искат да се насладят на... прочети още »
14.02.201410:16

Как минижупът покори света

За Коко Шанел всичко е твърде много. В началото на ерата на суинга през 60-те френската модна икона обяви минижупите за "просто ужасни". Тя заяви и че не познавала мъж, който да ги харесва.   Половин век по-късно благодарение на Мери Кант - жената, изобретила минижупите през този месец преди 80 години, миниполите са основна... прочети още »
14.02.201409:49

25 звезди, които ще бъдат сами на св. Валентин (галерия)

Ще бъдете сами и без половинка на св. Валентин, докато всички останали ще се заровят в бонбони и плюшени играчки като шопинг маниак на разпродажба? Не се притеснявайте, това ни най-малко не отразява нивото ви на чар и привлекателност. Не ни ли вярвате? Ето ви 25 човека, които имат любовта на милиони фенове по целия свят... но не и тази на... прочети още »
13.02.201417:35

Marc Jacobs сменя името на бранда си

Дизайнерът Marc Jacobs обяви, че ще смени името на марката си "Marc By Marc Jacobs".   Американският моделиер признава, че винаги е мразил това име. Говорейки пред мартенския брой на списание "W", Jacobs обясни, че вече има идея какво ще бъде новото име, но все още не може да го издаде. "Много съм суеверен.... прочети още »
13.02.201417:15

12 начина да се сдобиете с почти всичко, което желаете

Американката д-р Марги Бланчард е движещата сила зад успеха на The Ken Blanchard Companies – водеща консултантска фирма в САЩ, която предлага съвети за подобряване на лидерските и мениджърски умения, възможностите да се комуникира и да се вдъхновяват хора, пише обекти. Тя ръководи т.нар. "Oфис на бъдещето" в компанията –... прочети още »
13.02.201414:43

Правим класация на най-романтичните филми

В Деня на влюбените Ива става щатен Купидон и продължава да изпращам всички послания, които изпращате към своите любими същества чрез ефира на радио FM+.    Зорница Аспарухова ще направи класация на най-романтичните филми, а в месеца на Оскарите и списък на изключителни актьори, които никога не са получавали... прочети още »