Новини

10.02.201416:44

На кое изобретение бихте вдигнали паметник?

На кое изобретение бихте вдигнали паметник – това е въпросът ни във вторник, макар че арх. Диков все още не знае за нашите планове.   Можете ли да станете ментор на дете, живеещо в дом и как това може да помогне на него, а пък и на вас – за това ще говорим с нашите приятели от TimeHeroes.   За феновете... прочети още »
10.02.201416:31

Оркестър свири в иглу с инструменти от лед (галерия и видео)

Дълбоко на север, в Лапландия, Швеция, Леденият оркестър изнася представления, сякаш излезли от приказките.   Всички инструменти - цигулка, виола, чело, банджо, мандолина, китара, барабани и ксилофон - са издялани от цели ледени блокове от скулптора Tim Linhart, специално за представленията в Гигантското Космическо Иглу. Ако имате... прочети още »
10.02.201414:36

Ето как изглеждат половинките на моделите от Victoria’s Secret...

Ако сте си мислели, че момичетата на Victoria’s Secret ходят с колеги-модели, красиви колкото тях, се лъжете.  Не казваме, че са грозни, но повечето имат съвсем обикновена външност. И повечето не са нито известни, нито обезателно богати. Разгледайте ги в галерията ни. прочети още »
10.02.201411:03

Kylie Minogue издава Kiss Me Once през март

Kylie издава нейния нов албум Kiss Me Once през Parlophone на 17 март. Премиерата на първия сингъл “Into The Blue” бe преместена за 9 март, след като парчето изтече онлайн миналия уикенд – създавайки голям шум около себе си в Twitter, а Popjustice веднага го оцени с 9 от 10 точки. “Into The Blue” ще... прочети още »
07.02.201416:27

100 книги, които всеки трябва да прочете, докато е жив

Има книги, които всички трябва да прочетем, за да се почувстваме граждани на света, пише обекти. Книги, които ни дават знания и полет на въображението, без които бихме били по-малко хора. Представяме ви списъка от 100-те книги, които всеки трябва да прочете, съставен от британския вестник "Daily Telegraph”.    Към... прочети още »
07.02.201416:07

Какво храни любовта?

Започва седмицата на любовта и ставаме романтични още в понеделник. Какво храни любовта е голямата ни тема в понеделник, а доказаната в кулинарията Ванилка ще ви научи как да приготвяте храната на любовта.   Европейският гражданин на годината Милен Врабевски ще разкаже за голямата гражданска инициатива – паметник на София на... прочети още »
07.02.201415:48

62-годишен модел се снима в реклама на бельо (галерия)

Известната с провокативните си кампании марка American Apparel публикува фотосите от последната си кампания за бельо, където главен акцент - и лице на марката - е 62-годишната Jacky O'Shaughnessy. Слоганът е също не по-малко смел: "Сексапилът няма срок на годност".   Това не е първият път, в който Jacky се снима -... прочети още »
07.02.201415:36

Rihanna има фобия от... бельо

Rihanna търси подходяща терапия за фобията си от... бельото.   Знае се, че певицата обича да се снима както на сцената, така и навсякъде другаде. Тя обича и да споделя свои снимки в оскъдни тоалети в Инстаграм. Явно това е причината за любовта й към модата на малкото дрехи.   "Тя търси терапия, за да преодолее чувството... прочети още »
07.02.201415:32

ABBA влезе в шведската Зала на славата

Членовете на легендарната група ABBA станаха едни от първите герои на Шведската музикална зала на славата. Тя беше открита през май миналата година в същата сграда, където се намира и музеят на групата, пише бгнес.   Заедно със световно известния квартет (Björn Ulvaeus — композитор, вокалист и китарист, Benny Andersson... прочети още »
07.02.201413:38

Фенка на Enrique Iglesias рискува живота си, за да го срещне

Певецът Enrique Iglesias очевидно е много желан от почитателките си, след като една от тях дори рискува живота си, за да го срещне.   По време на почивката си с дългогодишната си половинка Anna Kournikova Iglesias бил силно обезпокоен от негова вярна почитателка, която преплувала много опасен район в морето, за да се добере до... прочети още »
07.02.201412:03

Виж Scarlett Johansson и Kate Winslet без грим за "Vanity...

Scarlett Johansson и Kate Winslet махнаха всички грим пред фотографа Chuck Close за холивудското издание на сп. "Vanity Fair".   Актрисите показаха, че не им е нужно да разчитат на професионален грим и фотошоп, както много други  - естествената им красота е достатъчна. Към момента на снимките Kate даже е била бременна... прочети още »