Новини

13.02.201417:15

12 начина да се сдобиете с почти всичко, което желаете

Американката д-р Марги Бланчард е движещата сила зад успеха на The Ken Blanchard Companies – водеща консултантска фирма в САЩ, която предлага съвети за подобряване на лидерските и мениджърски умения, възможностите да се комуникира и да се вдъхновяват хора, пише обекти. Тя ръководи т.нар. "Oфис на бъдещето" в компанията –... прочети още »
13.02.201414:43

Правим класация на най-романтичните филми

В Деня на влюбените Ива става щатен Купидон и продължава да изпращам всички послания, които изпращате към своите любими същества чрез ефира на радио FM+.    Зорница Аспарухова ще направи класация на най-романтичните филми, а в месеца на Оскарите и списък на изключителни актьори, които никога не са получавали... прочети още »
13.02.201414:27

Jason Derulo показа клипа на "Stupid Love"

Jason Derulo направи премиера на официалното видео към последния си сингъл "Stupid Love". Режисираният от Gil Green 4-минутен клип се фокусира върху трагичната любовна история на 24-годишния певец и неговата екранна съпруга.    Видеото показва някои интимни и романтични моменти, които Derulo споделя със своето момиче.... прочети още »
13.02.201412:55

Margot Robbie надви Emma Stone в битката за Тарзан

След хитовите си роли напоследък актрисата Margot Robbie е яхнала вълната на Холивуд. Новата надежда на киното успя да привлече вниманието към себе си и за кратко да се превърне в една от най-търсените филмови звезди.   След впечатляващата си роля на Наоми във филма "Вълкът от Уолстрийт" Margot не спира да бъде търсена за... прочети още »
13.02.201412:05

Rihanna била пред банкрут през 2009

Преди няколко години Rihanna е била съвсем близо до банкрут.   Звездата твърди, че в началото на 2009 е притежавала 11 млн. долара в брой, а няколко месеца по-късно парите са намалели до сумата от 2 млн. долара. За ситуацията певицата категорично обвинява счетоводителите си и грешните решения, които те са взимали, докато са... прочети още »
13.02.201411:30

Madonna мрази да слуша музиката си, когато тренира

Madonna мрази да слуша музиката, която е направила, когато тренира.   Кралицата на попа е в музикалния бизнес от 30 години, но изглежда се е поотегчила от някои свои песни, пише бгнес. В интервю за канадско списание, певицата сподели, че не обича да слуша музиката си, когато тренира. "Мразя моята музика! Писна ми! Да я... прочети още »
13.02.201411:04

Ирина Бокова с послание за Световния ден на радиото от ефира на FM+

На 13 Февруари 1946 г. за първи път "гласът“ на Обединените нации прозвучава в ефира на радиото на ООН.  Днес, по инициатива на ЮНЕСКО, датата 13 февруари е приета и се отбелязва по цялата планета като Световен ден на радиото.    Генералният директор на организацията, Ирина Бокова, даде единственото си радио... прочети още »
12.02.201415:50

"Вълкът от Уолстрийт" е най-касовият филм на Scorsese

Номинираният за Оскар филм на Martin Scorsese "Вълкът от Уолстрийт" е донесъл печалби от повече от 300 милиона долара по целия свят. С това "Вълкът" се превръща в най-касовият филм на Scorsese досега. На 71-годишна възраст режисьорът постига нови висоти, пише бгнес. През миналия уикенд приходите от билети са достигнали 300... прочети още »
12.02.201415:14

Stephanie Seymour се снима с двамата си сина (галерия)

Stephanie Seymour снима нова фотосесия с двама от синовете си - Peter Jr. и Harry, за последния брой на сп. "Harper’s Bazaar".     Сесията е заснета от Sebastian Faena и показва Stephanie и двете момчета, които й помагат да се (до)облече. Тъй като дори само описанието евче звучи леко смущаващо, има контекст - в... прочети още »
12.02.201413:59

Има ли достатъчно равенство между половете днес в света?

Има ли достатъчно равенство между половете днес в света и трябва ли да има повече жени на ръководни позиции в политиката и бизнеса – това е темата ни на 13 февруари, световният ден на радиото. По този повод специално интервю за радио FM+ ще даде българката с най-висок статут в световна организация – генералния директор на ЮНЕСКО... прочети още »
12.02.201412:12

Виж видеото към “Powerless” на Rudimental

Rudimental наскоро разкриха техния чисто нов клип на последния им сингъл “Powerless” с Becky Hill, който ще бъде издаден на 17 февруари. Лентата е снимана в Ню Йорк и показва историята на двама близнаци - професионални боксьори, които се изправят един срещу друг на ринга. Видеото е режисирано и снимано от David... прочети още »