Новини

12.02.201413:59

Има ли достатъчно равенство между половете днес в света?

Има ли достатъчно равенство между половете днес в света и трябва ли да има повече жени на ръководни позиции в политиката и бизнеса – това е темата ни на 13 февруари, световният ден на радиото. По този повод специално интервю за радио FM+ ще даде българката с най-висок статут в световна организация – генералния директор на ЮНЕСКО... прочети още »
12.02.201412:12

Виж видеото към “Powerless” на Rudimental

Rudimental наскоро разкриха техния чисто нов клип на последния им сингъл “Powerless” с Becky Hill, който ще бъде издаден на 17 февруари. Лентата е снимана в Ню Йорк и показва историята на двама близнаци - професионални боксьори, които се изправят един срещу друг на ринга. Видеото е режисирано и снимано от David... прочети още »
12.02.201410:43

Портрети на звезди като герои на Disney (галерия)

Легендарната фотографка Annie Leibovitz е заснела портрети на знаменитости, претворяващи героите на Disney. Сред тях са Jessica Chastain, Russel Brand, Beyonce, Michael Phelps и много други.   Leibovitz, позната с уникалното чувство на интимност, което излъчват портретите й, е започнала серията по поръчка на самата компания, с идеята... прочети още »
11.02.201417:26

Харесвате ли запознанствата в интернет? Забавни или опасни са те?

Харесвате ли запознанствата в интернет и по скоро забавни или опасни са те? Това е темата, която разнищваме с вас, а за тенденциите в love.net ще говори Милена Динкова.    Със Стела Даскалова коментираме капаните на нашите убеждения, които ни пречат в любовта и щастието.   И накрая - един час, посветен на мъжете –... прочети още »
11.02.201416:44

Почина легендарната актриса Shirley Temple

Легендарната американска актриса Shirley Temple, която спечели световна слава в Холивуд като първото дете-звезда, почина на 85-годишна възраст, съобщиха бгнес. Нейният агент, цитиран от телевизия ABC News, заяви, че актрисата е издъхнала снощи, заобиколена от своето семейство. Актрисата има три деца.   Shirley Temple има повече от 40... прочети още »
11.02.201416:09

Kanye West отбелязва юбилей от дебюта си

Kanye West се чувства "поласкан и смирен" от подкрепата на феновете си от издаването на първия си албум The College Dropout на 10 февруари 2004.   Рапърът издава дебютния си албум преди 10 години на 10 февруари. Днес той признава, че е поразен от постоянството на своите почитатели в продължение на цяло... прочети още »
11.02.201412:55

Justin Bieber смени името си, махат статуята му от музея Tussauds...

Поп изпълнителят, който все още се справя с последиците от скандалите около себе си, вкара почитателите си в нов филм - вчера, без никакво предизвестие, смени името си в Instagram на Bizzle и с това косвено потвърди все по-упоритите слухове, че смята да пренасочи кариерата си към рапа.     В същата вечер, когато стана и... прочети още »
11.02.201411:57

Обвиниха Beyoncé в афера... с президента Obama

Точно това не бяхме очаквали. При това не от стандартен източник - някой жълт таблоид, а от водещо френско издание.   Френският вестник се позовал на историята на папарак, който твърдял, че съвсем скоро Washington Post ще публикува статия, в която разкрива любовна афера между изпълнителката и Президента.   В... прочети още »
11.02.201410:35

One Direction: "Не сме глупаци да се сравняваме с Beatles"

В дните на честване на 50-та годишнина от инвазията им в САЩ, всички говорят за Beatles - включително един от певците в One Direction, Harry Styles. 20-годишният фронтмен от британската бой банда коментира сравненията, които търпи неговата група с легендарните им сънародници.   “Всички седнахме да гледаме филма за пристигането... прочети още »
10.02.201416:44

На кое изобретение бихте вдигнали паметник?

На кое изобретение бихте вдигнали паметник – това е въпросът ни във вторник, макар че арх. Диков все още не знае за нашите планове.   Можете ли да станете ментор на дете, живеещо в дом и как това може да помогне на него, а пък и на вас – за това ще говорим с нашите приятели от TimeHeroes.   За феновете... прочети още »
10.02.201416:31

Оркестър свири в иглу с инструменти от лед (галерия и видео)

Дълбоко на север, в Лапландия, Швеция, Леденият оркестър изнася представления, сякаш излезли от приказките.   Всички инструменти - цигулка, виола, чело, банджо, мандолина, китара, барабани и ксилофон - са издялани от цели ледени блокове от скулптора Tim Linhart, специално за представленията в Гигантското Космическо Иглу. Ако имате... прочети още »