Новини

07.02.201413:38

Фенка на Enrique Iglesias рискува живота си, за да го срещне

Певецът Enrique Iglesias очевидно е много желан от почитателките си, след като една от тях дори рискува живота си, за да го срещне.   По време на почивката си с дългогодишната си половинка Anna Kournikova Iglesias бил силно обезпокоен от негова вярна почитателка, която преплувала много опасен район в морето, за да се добере до... прочети още »
07.02.201412:03

Виж Scarlett Johansson и Kate Winslet без грим за "Vanity...

Scarlett Johansson и Kate Winslet махнаха всички грим пред фотографа Chuck Close за холивудското издание на сп. "Vanity Fair".   Актрисите показаха, че не им е нужно да разчитат на професионален грим и фотошоп, както много други  - естествената им красота е достатъчна. Към момента на снимките Kate даже е била бременна... прочети още »
07.02.201411:32

И Selena Gomez влезе в клиника - вижте кой Дисни актьор никога не...

Докато всички са концентрирали вниманието си върху Justin Bieber и всевъзможните неприятности, които си има със своите партита, в светлината на пржекторите се озова и бившата му приятелка. Selena Gomez потвърди официално, че е влязла за две седмици в рехабилитационен център в Аризона, но изрично натърти, че не е заради... прочети още »
06.02.201418:14

Кои са топ филмите, които никога не са печелили Оскар?

В петък Зорница Аспарухова влиза в месеца на Оскарите с първата тема – топ филми, които никога не са печелили статуетката. Към дългият списък очакваме и вашето предложение.   Журналистът Георги Тошев ще разказва за Антарктида в рубриката за пътешествия "Дим да ни няма”. Ще разберем дали успя да сложи табелка... прочети още »
06.02.201413:41

Eva Mendes и Ryan Gosling се разделиха окончателно

Актьорите Eva Mendes и Ryan Gosling сложиха край на връзката си. Двамата се разделиха около Коледа миналата година, а причина за края на романса между тях са различните неща, които всеки един от тях иска.   Ryan и Eva се запознаха на снимачната площадка на филма "Мястото отвъд дърветата" през 2011 и бяха двойка в... прочети още »
06.02.201413:19

Lady Gaga е била в депресия, но вече се съвзема

Lady Gaga разкрива, че въпреки успешната 2013, в края на годината изпаднала в депресия.   "В края на миналата година бях много депресирана. Чувствах се напълно изчерпана, не долавях даже биенето на сърцето си. Бях разгневена, цинична и дълбоката тъга, в която бях изпаднала, ме влечеше като котва накъдето си пожелае",... прочети още »
06.02.201413:04

17 .gif-а, които показват как са произведени неща от ежедневието ни

Сещате ли се за великолепната поредица на Discovery Channel "Kак го правят"? Тя разказва за производствения процес зад всяка вещ, която съществува около нас и дори не се питаме откъде се е взела и как се е случила. Ако обаче не ви се гледат цели епизоди, ние вие предлагаме нещо много по-бързо - историята на създаването в един .gif.... прочети още »
06.02.201412:20

Мокрите господари на интернет (галерия)

Без какво не може интернет? Без снимки на котки, разбира се! Свикнали сме да ги приемаме като нещо неотменно, без което не може - капризните, красиви и cool господари на мрежата - и дома, и стопаните си - на които всичко се прощава и чиито пакости се толерират и дори поощряват. След подобно обожествяване, решихме, че няма да е лошо да им... прочети още »
05.02.201417:12

Paul Walker оставя цялото си богатство на дъщеря си

Дъщерята на Paul Walker ще наследи цялото богатство на баща си, но покойният актьор не искал тя да живее с майка си.   Дъщерята на покойния Paul Walker, 15-годишната  Meadow, е наследницата на всички 25 милиона долара, както е посочено в завещанието му, пише бгнес. Изпълнител на завещанието на актьора ще бъде бащата на Paul, а... прочети още »
05.02.201417:02

Възможно ли е да успяваш в България въпреки, а не заради?

Възможно ли е да успяваш в България въпреки, а не заради? Това е темата ни в четвъртък и ще имаме доста възможности да я разгърнем с многото ни музикални таланти в студиото. Поли Генова и Дичо представят дуетния си сингъл "Нека с теб”, а финалистът от Гласът на Българя Васил Чергов – своето второ самостоятелно парче... прочети още »
05.02.201416:48

Бабата на Justin Timberlake притеснена за брака му

Мислите си, че само вие сте били засрамвани от баба си, която меси носа си в личния ви живот и дава съветите си публично, без някой да я е питал? Е, има някой, по-нещастен от вас, защото колкото и да е смущаващо, поне целият свят не разбира подробности за връзката ви от бъбривата ви баба. Justin Timberlake няма този... прочети още »