Новини

24.01.201411:00

Мъж добавя себе си по снимките на знаменитости (галерия)

Искало ли ви се е да сте приятели със звездите? Да сте част от бляскавият им живот, или пък от по-интимното им ежедневие? Освен ако не пристъпите към подходи, които ще ви вкарат в затвора обаче, ще се наложи да се задоволите само с фантазии по темата.   Patrick Thorendahl, познат като Peeje T., има свой уникален подход в това да се... прочети още »
24.01.201410:43

Как всяка зодия реагира при скандал?

Мълчаливо негодувание или опустошително торнадо? Как всяка зодия изразява гнева си и кои са най-агресивни? Хубаво е да се знае, за да си наясно какво изпитва човекът срещу теб, пише новинар24. И как трябва да реагираш. Ето как се държат отделните зодии при скандал, независимо дали са дами или господа.   Овен Когато има някаква... прочети още »
23.01.201416:55

Може ли да се зареди вода с енергия от радиото?

Може ли да се зареди вода с енергия от радиото? Ива твърди, че да, и в петък ще проверим това заедно. Точно в 10 ч. звукотерапевтът Мика ще дойде в студиото със своите кристални купи, чиито звуци зареждат с енергия за здраве, любов и подходящите вибрации за годината на синия дървен кон. Така че сложете чашата с вода до радиото и включете на... прочети още »
23.01.201416:39

Рокли на херцогинята на Кеймбридж под наем

Модните последователи на Kate Middleton ще бъдат очаровани от новината, че могат да имат рокли като нейните.  Британски моден сайт е събрал най-известните тоалети на херцогинята на Кеймбридж, които могат да бъдат взет под наем на символична цена, пише бгнес. В сайта вече са налични 14 изделия на модната марка Beulah, три от които... прочети още »
23.01.201414:44

Ако мъжете позираха за горещите снимки с мотори (галерия)

Всички знаем как излгеждат рекламите на мотори - великолепното возило и до него не по-малко великолепно момиче. А сега си представете, че вместо това там е сниман мъж... облечен по същия начин.   Е, МotoCorsa са решили да направят именно това. Фирмата от Портланд заснела обичайната гореща фотосесия с момичета, рекламиращи Ducati 1199... прочети още »
23.01.201413:03

Запознайте се с флоротипите - изкуство от изсъхнали растения (галерия)

Elzbieta Wodala е талантлив артист от Вроцлав, Полша, която е създала свои собствен стил в изкуството, който е нарекла флоротип. Флоротипите са апликации, създадени изцяло и само от сухи цветя и растения.    “Преследвам страстта си от 9 години и съм създала свой собствен стил, пълен с женска деликатност, усещане за покой и... прочети още »
23.01.201412:50

Ето как изпълнителите изглеждат перфектно в клиповете си (видео)

Сигурно сте забелязвали как изпълнителите изглеждат по един начин на снимките си, а после, в клипа, с който промотират даден сингъл, видът им изведнъж е драстично подобрен? Разбира се, официалният им пиар отдава това на "упорити тренировки, здравословно хранене и много сън", но дори за най-наивните това обяснение не стига. За всички... прочети още »
23.01.201412:26

Cate Blanchett е била пияна при получаването на Златния глобус

44-годишната актриса Cate Blanchett призна, че била пияна, когато излязла на сцената да прибере Златния глобус за най-добра актриса във филма на Woody Allen "Син жасмин".   Тя сподели, че не си спомня много от церемонията по награждаването, защото й дали награда много късно вечерта. "За съжаление моята категория беше... прочети още »
23.01.201411:24

Ясно е името на новия албум на Shakira

Новият студиен албум на Shakira ще бъде озаглавен... Shakira. Певицата обясни, че се е спряла на името заради дългия си период на себеоценка по време на записването на песните, пише бгнес.   Очаква се албумът да бъде издаден на 24 март във Великобритания и на 25 март в САЩ. "Когато настъпи моментът да избера име на албума,... прочети още »
23.01.201411:04

И сестрата на Lorde пропя - чуй първото й парче!

Всички феное на Lorde, които оцениха нейното инди очарование, имат още един повод за радост -  по-малкaта й сестра India Yelich-O'Connor също показа на какво е способна.   15-годишната India публикува дебюта си в SoundCloud, под формата на два кавъра - "A Great Big World" и "Say Something" на Christina... прочети още »
22.01.201416:48

Kак ще определите себе си като музикален стил?

В четвъртък ви питаме – как ще определите себе си като музикален стил? Докато определяме ритъма и музикалното темпо на живота си, Влади Дивизиев ще ви разкрие в музикалната карта на света къде можете да чуете на живо великите Еаgles.    Ще чуем как звучи и един от най-екзотичните фестивали по света – този на Емир... прочети още »