Рокли на херцогинята на Кеймбридж под наем

Модните последователи на Kate Middleton ще бъдат очаровани от новината, че могат да имат рокли като нейните. 
Британски моден сайт е събрал най-известните тоалети на херцогинята на Кеймбридж, които могат да бъдат взет под наем на символична цена, пише бгнес. В сайта вече са налични 14 изделия на модната марка Beulah, три от които Kate притежава.
 
Под наем се дава червена официална рокля, с която съпругата на принц Уилям бе облечена на благотворително събитие през 2011. Почитателките на стила на Kate могат да наемат роклята само за 79 паунда, а синя рокля на Beulah от посещението й в джамия в Малайзия може да бъде взета само за 59 паунда.
 
Естествено, дрехите на херцогинята на Кеймбридж се превърнаха в тотален хит, макар че тя ги е обличала само за няколко часа.
 
Кралските тоалети могат да бъдат наети за период от два или седем дни. Могат да се поръчват до три различни модела. Ако нито една от роклите не ви е по мярка, само трябва да върнете пратката и ще ви бъде възстановена пълната сума. Няма нужда да давате дрехите на химическо, все пак трябва да се почувствате като член на кралското семейство. Остава само да намерите своя принц.
 
Облеклата на Kate със сигурност отново ще бъдат следени зорко от модните критици през април, когато тя ще посети Нова Зеландия с принц William и сина им принц George.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023