Новини

27.01.201415:16

Britney Spears с най-продаваното шоу в Лас Вегас

Концертите на Britney Spears в Лас Вегас са най-продаваното шоу за годината, пише бгнес.   Певицата започна представленията си само преди месец, а вече надминава по продажби концертите, които звезди като Celine Dion, Elton John, Shania Twain и Rod Stewart са изнасяли в града.   Britney е изнесла само три от предвидените... прочети още »
27.01.201411:31

Виж победителите на наградите Grammy 2014 (галерия)

Да видиш усмивка на лицето на Lorde не се случва често, но 17-годишната тийнейджърка от Нова Зеландия отнесе не една, а цели две Grammy награди, така че имаш всички основания да се усмивхва до уши. Хитът й "Royals" спечели в категориите Песен на годината и Най-добро поп соло изпълнение.   Ето и победителите в по-важните... прочети още »
24.01.201415:54

Установиха кое е най-популярното време за секс

19:37 ч в събота вечер е времето, когато най-много двойки правят секс, установи британско изследване.   Събота е най-предпочитаният ден за секс, посочена от 44 на сто от двойките, следва неделя с 24% и петък с 22%. Причината за това е по-скоро удобство, отколкото желание за разгорещяване под завивките, показва изследването на сайта... прочети още »
24.01.201415:39

Протеиновите диети са вредни за бъбреците

Строгите протеинови диети се оказват доста вредни за здравето. Хранителните режими като този на Дюкан могат да бъдат много опасни за бъбречната функция, сочи испанско проучване, цитирано от бгнес.   Според изследването трайното лишаване на организма от фруктова захар и други необходими за нормалната му функция вещества нарушава... прочети още »
24.01.201415:27

Да разрешат ли строежите в природен парк Странджа?

Какво е отношенето ви към разрешаването на строежите в природен парк Странджа? Протестите тръгнаха с лозунгите "Странджа не е манджа”, но интересите на собственици на имоти за момента натежават. По темата очакваме да чуем вашето мнение и коментар на Тома Белев от "Зелени балкани”   В рубриката... прочети още »
24.01.201415:18

Тормозили Victoria Beckham в училище

Victoria Beckham била тормозена в училище и чувствала, че не се вписва сред другите деца. Бившата певица от "Spice Girls" и настоящ моден дизайнер споделя, че не се разбирала с "готините деца" в училище, защото преследвала кариерата си под прожекторите и затова връстниците й я дразнели, пише бгнес.   "Мечтаех... прочети още »
24.01.201415:08

Колко струва да изглеждаш зашеметяващо на "Златния глобус"?

Ако се казваш Mila Kunis - 20 000 долара. Толкова похарчила актрисата за козметични процедури в навечерието на наградите, информира бгнес.   Приятелката на Ashton Kutcher била решена да бъде най-красивата жена на червения килим и похарчила за глезотии хиляди долари. Според запознати източници звездата си направила процедури за... прочети още »
24.01.201414:50

Бащата на Mary J. Blige намушкан от приятелката си

Бащата на певицата Mary J. Blige е в критично състояние, след като бил намушкан от бившата си приятелка.   63-годишният Thomas Blige се бори за живота си, след като бил намушкан три пъти, като една от раните е в областта на шията. Инцидентът е причинен от скандал между двамата в дома, в който живеели в Мичиган.   Полицията,... прочети още »
24.01.201413:02

Арестуват Justin Bieber след пияна гонка (галерия и видео)

Вчера Justin Bieber беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и организиране на мотогонка в Маями Бийч. Количествтото алкохол в кръвта на 19-годишния тийнейджър е било .04 промила и е карал с близо 60 мили в час при разрешена скорост 30. Преди събитията Justin е бил сниман на парти в нощен клуб с приятели.   Според полицейския... прочети още »
24.01.201411:00

Мъж добавя себе си по снимките на знаменитости (галерия)

Искало ли ви се е да сте приятели със звездите? Да сте част от бляскавият им живот, или пък от по-интимното им ежедневие? Освен ако не пристъпите към подходи, които ще ви вкарат в затвора обаче, ще се наложи да се задоволите само с фантазии по темата.   Patrick Thorendahl, познат като Peeje T., има свой уникален подход в това да се... прочети още »
24.01.201410:43

Как всяка зодия реагира при скандал?

Мълчаливо негодувание или опустошително торнадо? Как всяка зодия изразява гнева си и кои са най-агресивни? Хубаво е да се знае, за да си наясно какво изпитва човекът срещу теб, пише новинар24. И как трябва да реагираш. Ето как се държат отделните зодии при скандал, независимо дали са дами или господа.   Овен Когато има някаква... прочети още »