Новини

30.01.201415:08

Най-луксозните неща, които могат да се купят с пари

Екипът, който управлява луксозната резиденция One Queensridge Place в Лас Вегас, е съставил списък на най-луксозните неща, които могат да бъдат купени с пари, цитирани от бгнес. В списъка виждаме Ферари за 52 милиона долара и яхтата на стойност 1,5 милиарда долара.   На първо място е яхтата "Еклипс" на Роман... прочети още »
30.01.201414:13

Rihanna ще подкрепи болните от СПИН с линия червила

Rihanna разкри плановете си за сътрудничество с козметичния гигант "MAC Cosmetics" в името на благотворителна кауза.   25-годишната певица обяви своята кауза и обясни мотивите си в интервю за "Добро утро, Америка", съобщава бгнес. Филантропската идея на Rihanna ще се осъществи благодарение на "MAC " и... прочети още »
30.01.201412:56

Hugh Grant има трето дете от тайна връзка

Актьорът Hugh Grant има втори син от тайната си връзка с телевизионната шведска продуцентка Anna Elisabet Eberstein (на снимката), информира бгнес. Според "Сън" новината била разкрита от кръщелното на детето, където до името на майката е изписано името на актьора като негов баща.   Детето е дошло на бял свят само три... прочети още »
30.01.201412:41

Paolo Nutini разкри името на новия си албум, чуй първия сингъл

Paolo Nutini се завръща с нов албум.    Почти пет години след издаването на Sunny Side Up, Paolo Nutini се връща в играта с Caustic Love – албум, който се прицелва право в сърцето с микс от соул и фънк, който може да се чуе и от първия сингъл “Scream (Funk My Life Up)”.      Caustic Love... прочети още »
30.01.201412:11

Разследват Bieber за ново нападение, разглеждат петицията за...

Justin Bieber се яви в канадски полицейски участък, най-вероятно във връзка с обвиненията в участие на побой срещу шофьор на лимузина през декември, информира бгнес.   На разпространени по телевизията кадри се вижда как 19-годишният певец влиза в участъка, придружаван от двама полицаи, а пред сградата има тълпа с негови фенове.... прочети още »
30.01.201411:42

Lady Gaga обяви датите за европейското си турне

Lady Gaga обяви дати за турнето си The ARTPOP Ball Tour, съобщи бгнес.   Европейското турне на певицата ще започне в Белгия, следват Холандия, Дания, Норвегия, Швеция, Германия, Великобритания, Франция, Чехия, Австрия, Италия, Португалия, Испания и Швейцария.   Продажбата на билетите ще започне на 8 февруари. Членовете на... прочети още »
29.01.201417:06

Има ли дума, измислена от вас, която искате да впишете в речника?

Ако се казваш Ивайло и еволюираш до това да създадеш група – защо тя да не се казва Иволюшън? Точно това правят Ивайло Колев и бившият еротичен танцьор Айвън, а групата им вече и пълен хит.   В четвъртък обаче Ива ще ги прекръсти на Ивалюшън, поради факта, че има личен празник. Точно затова ще говорим за словотворчеството... прочети още »
29.01.201415:09

Изумителни макроснимки на капки вода от Miki Asai (галерия)

Японският фотограф Miki Asai ви кани да изследвате един свят, чиято красота се вижда само през макриобектива на фотоапарата.   “Винаги се изненадвам, когато погледна през визьора и видя неща, коети обикновено не се виждат”, казва Miki. “През макрообектива искам да покажа красотата на миниатюрния свят.” прочети още »
29.01.201414:47

Instagram показва “нещастните мъже”, пазаруващи с жените си (галерия)

В Instagram има специален акаунт - Miserable Men - който отдава почит на нещастните, скучаещи и страдащи мъже, принудени да чакат половинките си, докато пазаруват.    Посмейте се - или посъчувствайте - на мъките им в галерията по-долу. прочети още »
29.01.201414:17

Kylie Minogue плакала на срещата си с Pharrell

Kylie Minogue избухнала в сълзи в звукозаписното студио, докато работила с Pharrell по новия си албум, пише бгнес.   45-годишната изпълнителка признава, че се е борела да не се разплаче, когато влязла в студиото, но накрая емоциите й надделели. Kylie е голям фен на Pharrell. "Това е една сбъдната мечта за мен, от дълго време... прочети още »
29.01.201412:13

Звездите в Холивуд, получили шанса си случайно (галерия)

Докато някои с години се борят, за да достигнат мечтаната слава, други съвсем случайно стигат върха - или поне получават шанс. Някои актьори и актриси станали известни благодарение на това, че са се намирали на точното място и в точното време... Вижте в галерията ни няколко от тях, посочени от бгнес. прочети още »