Новини

10.01.201412:13

И делфините ползват опиати (видео)

Досега знаехме, че с делфините споделяме някои общи черти, включително това, че те също правят секс и само за удоволствие, не единствено с цел репродукция. Сега обаче се оказва, че си приличаме и по начина, по който релаксираме - и точно както някои го правят с чаша алкохол (или нещо по-встрани от закона), така и делфините използват специален... прочети още »
10.01.201411:15

Ниагарският водопад замръзна (галерия)

Рекордните студове в САЩ и Канада са толкова смразяващи, че Ниагарският водопад буквално замръзна, съобщава бгнес. Из мрежата плъзнаха много фотографии, но повечето са взети от предишни години. Едни от малкото, отразяаващи правдиво явлението, са тези на Aaron Harris, фотограф на Reuters - именно тях можете да видите в галерията... прочети още »
10.01.201410:59

Lady Gaga ще открива музей на Michael Jackson

Lady Gaga планира да открие музей в чест на краля на попа Michael Jackson с негови вещи за 1, 25 милиона паунда, които е купила през годините, пише бгнес.   Звездата увеличава постоянно своята колекция от вещи, принадлежали на поп легендата. Тя закупи 55 вещи на краля, включително емблематичното кожено яке от хита... прочети още »
09.01.201418:29

Какво трябва да се случи на българското образование?

"Какво трябва да се случи на българското образование” е въпросът ни към вас, защото в студиото ще бъде един от най-големите специалисти в областта – Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители.    Защо законът за училищното възпитание се превърна в горещ картоф последните няколко години и... прочети още »
09.01.201414:38

Bulgaria Mall и кино Арена Deluxe пускат детски филми на английски...

Bulgaria Mall, съвместно с кино Арена Deluxe, всеки месец ще излъчва детски филми без субтитри или дублаж на български език. Идеята е да се осигури качествено забавление, както за англо-говорящите, така и за българските ученици, изучаващи английски език.   “В СВЕТА НА ДИНОЗАВРИТЕ” ще бъде първият филм, който ще... прочети още »
09.01.201412:10

Beyoncé иска да бъде по-секси (видео)

Тъй като много от феновете на Beyoncé вече са пораснали и са пълнолетни, звездата заяви, че не иска повече да бъде образец за поведение. Сега е неин ред да покаже сексуалната си страна - всъщност, да покаже всяка своя страна, без да трябва да мисли за никого.   Поп кралицата публикува "Честност" - поредната част на... прочети още »
09.01.201411:25

Tina Turner пуска компилацията Love Songs през февруари

Tina Turner е една от легендарните женски изпълнители за всички времена, с невероятен глас, признат навсякъде по света и със знаменита кариера, обхващаща над 50 години, през които тя често е наричана “кралицата на рока”.    Официално приета в рок енд рол залата на славата през 1991, Tina натрупва международно... прочети още »
09.01.201410:31

Виж чий албум е първи с рекордни дигитални продажби в САЩ

Албумът на Adele 21 е първият, преминал границата от 3 милиона продажби онлайн в САЩ, съобщи институтът Нилсен, цитиран от бгнес.   "Това е само за САЩ", уточни говорителка на Nielsen SoundScan, който следи продажбите на музика. Три години след излизането си албумът, който беше продаден в 26 милиона копия в цял... прочети още »
08.01.201416:42

"Гравитация" е фаворит за BAFTA

Технотрилърът "Гравитация" на мексиканския режисьор Алфонсо Куарон с Джордж Клуни и Сандра Бълок в централните роли е филмът с най-много номинации за наградата BAFTA на Британската киноакадемия.   Претендентите за приза, който ще стане известен на 16 февруари, бяха обявени тази сутрин от британските актьори Люк Евънс и... прочети още »
08.01.201416:29

Адриана Лима разкри как поддържа фигурата си (видео)

Моделът Адриана Лима е признато вдъхновение за много от представителките на нежния пол. Адриана представи своята здравословна диета и комбинирани кардио упражнения, с които поддържа безупречната си фигура, пише бгнес.   Няма съмнение, че ангелът на Виктория Сикрет има тяло, за което дамите дават мило и драго. То обаче върви ръка за... прочети още »
08.01.201413:42

Виж най-големите губещи на наградите Grammy (галерия)

Наградите Grammy ще бъдат раздадени този месец и номинираните са вече известни. Затова решихме да направим един бърз преглед на хората, които са най-големите губещи от тях - или все ги номинират, но никога не печелят, или разликата между номинации и награди никак не е в тяхна полза.    И това съвсем не значи, че не са добри... прочети още »